Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קייס באיביי,איך לפעול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,רכשתי מגן לטלפון מאיביי,המוצר הגיע שלם והשארתי למוכר פידבק טוב,לאחר 3 ימים שהמוצר אצלי המגן נשבר(פלסטיק מעפן)

פתחתי קייס באיביי והמוכר הסכים לתת לי החזר מלא,אך הוא מבקש ממני קודם לסגור את הקייס,הוא טוען שהתשלום מוקפא עד שאני לא סוגר את הקייס ולכן הוא לא יכול לתת לי החזר,האם זה המצב או שהוא מנסה לתחמן אותי?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

התשלום אכן מוקפא כשהקייס פתוח.

אבל קייס שנסגר, לא יכול להיפתח שוב. ואם הוא נסגר, מבחינת איביי אתה מרוצה.

לכן, אל תסגור לעולם קייס לפני שהמוכר מקיים את ההבטחות שלו.

הוא יכול לבצע החזר גם בלי שתסגור את הקייס.

אם הוא עקשן, תגיד לו שאתה מתכוון להסלים את הקייס, ותעביר אותו לתחום השיפוט של איביי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

להבא, תפנה למוכר עוד לפני שאתה פותח דיספיוט. פתיחת דיספיוט זה צעד שנוקטים ברגע שיש "קצר" בתקשורת בין המוכר לקונה. זה שפתחת קייס זה נרשם בהיסטוריה של המוכר וכמובן זה משמש כנגדו.

כמה עולה הפריט בכלל? אם כמה דולרים בודדים אז לא הייתי בכלל טורח שהרי לא הייתי מצפה לאיכות HEAVY DUTY מכזה מוצר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא מדוייק.

כיום ברגע שאתה פונה עם בעיה למוכר נפתח קייס.

לא היה ככה, eBay ביצעו שינוי בתחום הזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נכון, יש בזה משהו. אבל זה כאשר אתה רושם שאתה פונה למוכר בגלל פריט שלא הגיע או לא הגיע מה שהזמנת וכיוצא בזה. אתה עדיין יכול לפנות למוכר עם שאלה כללית אם אינני טועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה מגן של 30 דולר,הבחור טען שזה מגן מקורי,והוא לא בנוסף אחרי 3 ימים הוא נשבר,ולא בגלל נפילה או משהו,יש ציר והציר פשוט נשבר.

אם זה היה דולרים בודדים היתי ממשיך הלאה,אבל זה לא מגן זול והעובדה שהוא שיקר לי כבר עלתה לי על העצבים.

כתבתי לו שאני לא סוגר את הקייס עד שאני מקבל החזר,במידה והוא לא יתן לי החזר אני אסלים את הקייס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אל תסגור את הקייס עד שאין החזר תשלום מלא.

הזמנתי לחברה ארנק מהאיביי הסיני (ALIEXPRESS). הארנק הגיע עם פגם ולכן המוכר קיבל פידבק גרוע. ביקשתי מהמוכר שיחזיר לי את הכסף. הוא החזיר לי חצי מהסכום וטען שכשאשנה את הפידבק לחיובי הוא יחזיק לי את החצי השני. ברגע שמשנים את הפידבק פעם אחת כבר אי אפשר לשנות שוב. שיניתי את הפידבק לחיובי ונחש מה.. נכון, החלק הנותר של הכסף עד היום לא חזר אלי. המזל שלי שמדובר היה רק בסכום של $12. ובאתר הזה גם אין פייפאל אז הכל עובר דרך כ. אשראי אז באמת מזל שהסכום קנייה לא היה גבוה יותר.

מסקנה בקיצור,קודם שיחזיר את הכסף

• תוכן חדש...