Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר BMW 735I 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה בגיר כנראה, היום שהתחלתי בנסיעה הרכב בקושי זז ונראה רק שבהילוך שלישי הרכב נוסע רגיל.

בלוח היה רשום לבדוק תיבת הילוכים, התחברתי לסורק תקלות ואיפסו את התקלות ( בעיות חשמל לפי מה שהבנתי).

בהמשך היום הרכב בכלל בפול גז לא זז ונראה שהוא לא נכנס להילוך גם לא לרווס.

במוסך טענו שהלך הגיר למרות שלא פתחו כלום, ויש אפשרות לשפץ את הגיר או לחפש מפירוק או יבוא,

1. יכלו להיות שהגיר בסדר וזה רק איזה חיישן תקול?

2. מה עדיף לשפץ או מפירוק/יבוא? מה המחיר?

אם אני לא טועה השם של הגיר זה 5HP19.

דרך אגב BMW 735I 1997 נקרא גם E38?

תודה ולילה טוב

פורסם

אכן, הדגם שלך זה E38.

גש למכון גירים מומלץ לבדיקה. אם יש חשש לתקלה בגיר שעלולה להחמיר, הייתי ממליץ לא לנסוע עם הרכב אלא לגרור אותו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה לי,שיש חבר פורום שאחרי כמה שרשורים היום תהיה לו תעסוקה בשפע.. :wink:

הכוונה כמובן,לספי,חבר הפורום בעל מכון לגירים אוטומטיים בקירוב לצומת סגולה בפ"ת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לידע כללי - הרכב נוסע טוב בהילוך שלישי, כי זה ההילוך שהוא נמצא בו בדרך קבע (נכנס למצב של תקלה).

לרוב מדובר אכן בתקלת חשמל (אולי מחשב גיר נשרף וא משהו קטן יותר).

על מנת לקבל אומדן בצורה עצמאית - תשלב להילוך ראשון, ותבדוק האם הרכב מאיץ בצורה תקינה. אח"כ תעביר לשני (תוך כדי הנסיעה). באם הרכב מאיץ בצורה תקינה - משמעות הדבר שיש תקלה חשמלית ולא מכנית.

אגב - ספר קצת על הרכב: אחזקה, חוויה, גאדג'טים, דלק.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

עידכון: כנראה צריך להחליף גיר

קצת על הרכב:

הרכב נקנה קצת לפני יותר משבועיים עם בעיה בדריישפט שעשה רעש של דפיקות בנסיעה עקב מיסב הרוס שנמצא באמצע הדריישפט וגם גומיה שנמצאת בחיבור של הגיר (אני צודק?) עם הדריישפט (תמונות מצורפות).

סידרתי את הבעיה על היום הראשון שהרכב היה ברשותי,

החיסרון העיקרי של הרכב זה...ניחשתם נכון דלק, בתוך העיר הרכב שותה דלק כאילו אני הבעלים של דלק מוטורס :-D.

הרכב נוח מאוד למרות החתך הנמוך בצמיגים, יש בידוד רעשים מעולה++

הרכב כבד אבל אוחז טוב, כנראה שזה בגלל שהרכב נועל צמיגים של דנלופ רוחב 275 מאחורה ומקדימה צמיגים של הנקוק ברוחב 245,

יכול להיות עקב זה שהבעלים הקודם נסע קצת כמה ימים עם הבעיה בדריישפט נדפק הגיר?

עכשיו אני צריך למצוא גיר וזה בעייתי למצוא לכזה רכב גיר.

חייב את גיר מאותו הדגם או אפשר גם דגם אחר דומה?

20130910_102013.jpg

20130910_154958.jpg

20130910_155401.jpg

פורסם

אני ממליץ לך לבדוק את עלות הגיר מפירוק ואז לבדוק את העלות של שיפוץ.

אם אין הפרש גדול אז לפי דעתי עדיף כבר ללכת על שיפוץ כי לך תדע כמה עבר הגיר

ואיך טופל ואם הוא לא ילך אחרי כמה חודשים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני מחפש בפירוק

כרגע מצאתי לפירוק ב.מ.ו זהה (כרגע לא ידוע לי הדגם המדוייק, סידרה 7 - 73X) רק שהיא שנת 1996

השאלה אם זה אפשרי לשדך גיר של 96 ל97?

פורסם

צריך לבדוק דגמים ומק"טים של גירים. גש למוסך מומחה לבמוו ואני בטוח שיש להם קטלוג ואפשרות לבדוק תאימות גיר.

הימור שלי שהגיר אמור להתאים, אבל אתה חייב לבדוק את זה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הגיר שלך אמור להיות 5HP30.

לדעתי גיר מפירוק החדש ביותר שעלול להתאים לרכב יהיה משנת 2001, שזה אומר שעוד חודשיים-שלושה הוא חוגג בר-מצווה.

לדעתי כדאי לשפץ, למרות שקשה יהיה להעריך מחיר מראש.

בכל אופן, גם אם הלכת על האפשרות של גיר מפירוק, שמור טוב טוב על הגיר המקורי של הרכב. לעולם אין לדעת מתי תצטרך אותו.

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית כבר בפורום אוטוספורט.

ברשותנו E38 אבל מנוע 2.8 שנת 99. בעבר היה חשש שהגיר בסוף חייו ואז התחלתי לברר לגבי שיפוץ. ההצעה הזולה ביותר הייתה 7.5 אלף ויש הצעות שנשקו ל 11 אלף.

קיבלתי הצעה על גיר מפירוק ב6.5 אלף.

אל תתפוס אותי במילה לגבי מחירים כי אני לא בטוח שזה אותו גיר.

ידוע לי על 735I לפירוק עם גיר תקין לגמרי והרכב עשה 120K ק"מ. הרכב נמצא בצפון אצל מוסך מתמחה אך ורק במוו.

אם אתה מעוניין שלח ה"פ ואני אשלח לך פרטים.

שונא גזענים !.

פורסם

ספי

השגתי רכב שלם לפירוק במחיר מצחיק ויותר זול משיפוץ גיר שהציעו לי,

אני ישמח אם תעזור לי האם גיר של שנת 96 יתאים ל97?

Sameer

תשלח לי הודעה על הגיר מחיר ,שנה וכ'ו

תודה רבה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

הוחלף גיר מפירוק והרכב נוסע מעולה.

בגיר הישן היה כמה חלקים שבורים

לסיום תמונה שצילמתי השבוע.

שבת שלום

111..jpg

• תוכן חדש...