Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד או גיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה שעשיתי לרכב, אמרו לי שהקלאץ' גבוה, אבל במוסך בדקו ואמרו שזה תקין.

הבעיה אצלי היא קושי בהכנסה לראשון (בזמן עמידה בלבד), עד כדי שלפעמים אני ממש מתאמץ בשביל זה. אמרו לי להכניס להילוך אחר ואז לראשון, וגם זה לא עוזר מאחר וכמעט תמיד גם ההילוכים האחרים נכנסים בקושי. משהו נוסף שצריך לומר זה שלפעמים כשהראשון בסוף כן נכנס, האוטו נוסע קצת קדימה אפילו כשהקלאצ' לחוץ כאילו עזבתי אותו לשניה..

קורה לפעמים שאני מכניס להילוך שני או שלישי תוך כדי נסיעה בסל"ד סביר להילוך ושומעים רעש חזק של הגלגלי שיניים.

נראה כאילו הוא לא מפריד כמו שצריך.. יכול להיות כזה דבר ?

מדובר באיביזה 01. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות עם זה ?

תודה.

פורסם

לא קלץ ולא נעליים יש בעיה הגיר ופי מה שמבינים ממך יש בעיה בסינכרונים-ביגלל זה ההילוכים

ניכנסים עים רעש

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
לא קלץ ולא נעליים יש בעיה הגיר ופי מה שמבינים ממך יש בעיה בסינכרונים-ביגלל זה ההילוכים

ניכנסים עים רעש

איך אתה מסביר את זה שבהכנסה לראשון עם קלאץ' לחוץ האותו נוסע קדימה ?

פורסם

האם ישנה אפשרות שמדובר בשמן גיר ישן שצריך להחליף??

אני לא מומחה אבל זה נראה לי הדבר הראשון שצריך לבדוק, לפני שמסנכרנים גיר ופותחים אותו לגמרי.

פורסם

הייתי במוסך, החליפו לי בורר הילוכים כי שלי היה שחוק לגמריי ולא עזר בכלל ...

אמרו לי שזה כנראה בעיה של קלאץ. מישהו יכול לתת לי עצה מקצועית אולי ?

• תוכן חדש...