Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני טס לארה"ב לשלושה שבועות, חשבתי להנות קצת ולנהוג ברכב על כמו למבורגיני \ פרפראי \ מקלארן ומכוניות ברמה הזו.

מצאתי אתר אחד באינטרנט שדורש עבור למבורגיני 300 דולר ל 5 סיבובים.

http://www.exoticsracing.com/

כתוב שם שהכל החוויה הינה שעתיים - שעתיים וחצי, לא כתוב כמה דק כל סיבוב.

אני יהיה בלוס אנגלס, סן דייגו, לאס וגאס, מיאמי, וניו יורק.

מישהו התנסה עם החוויה הזו ויכול להמליץ על מקומות מומלצים \ כדאיים כלכלית במקומות שאבקר בהם?

בנוסף בקשר להשכרת הרכב עצמו אני עדיין מתלבט אם כדאי להשכיר רכב משפחתי גדול(מנהלים בארץ) או לקחת איזו מוסטנאג \ SUV.

מנסיון שלכם, 2 מבוגרים עם 2 מזוודות יכנסו במוסטאנג או שלא כדאי?

מצורפת תמונה של מחירי הרכבים(הרלוונטים עם מסגרת אדומה), אם אתם מכירים אתר זול יותר שתפו :)

תודה

Untitled.jpg

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אם אתה רוצה לעבור את הטיול במקסימום נוחות וכיף, הייתי הולך על משפחתית קצת מתנהגת או SUV כדוגמת הגראנד צ'רוקי או הדוד'ג שמופיע שם (למרות שהייתי מעדיף את הביואיק), אם בלהתגרזן בכבישים חפצה נפשך הייתי הולך על המוסטנג, קח בחשבון שהמשטרה בארה''ב זה לא המשטרה הישראלית, אם תתפס עובר על החוק בכביש יש סיכוי טוב שזה לא יגמר בקנס כספי כמו פה בישראל מה גם שהיחס יהיה שונה כי אתה תייר (ואל תחשוב שהם יקלו עלייך בגלל שאתה תייר, ההפך הוא הנכון).

תהנה הכי חשוב, יעדים יפים יש לך בארה''ב, הייתי מנצל את הזמן יותר בלטייל באטרקציות התיירותיות בכל עיר מאשר לחרוך אספלט.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הדודג' לא אהבתי,

ואם זו לא גרסת ה5.4 אז היא לא כזו מהירה(וטוחנת דלק חבל על הזמן).

לך על רכב הכי מרווח ונוח.

אתה מתכוון לסוע הרבה תרד מהמוסטאנג וקח קדילאק,

לעשות ק"מ עדיף על רכב נוח ולא על רכב "ספורט" כמו הפורד.

האכיפה שם דיי קשה בחלק הצפוני של ארה"ב(ניו יורק,פילדלפיה) לא נסעתי מעל 80 מייל לשעה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הבן שלי טייל בקליפורניה, נואדה ויוטה עם חבר (צעירים - הי בני 21). הקמארו שקיבלו (במקום הטידה שהוזמנה וחסרה בתחנת ההשכרה) הובילה אותם עם מזודותיהם בלי קושי.

מכל מקום - אתה מדבר על טיול במספר אזורים. תביא בחשבון שעלות החזרת הרכב במקום שונה ממקום שכירתו יקרה מאד. החבר'ה האלה שינו את התוכנית כיון שהרכב נזכר בסן-פרנסיסקו, ועלות החזרתו במקום אחר (התוכנית המקורית היתה דנבר) היתה גבוהה מאוד.

בטיולים עירוניים כמובן אין שום סיבה לנהוג - רק תסבול מהפקקים ומעלות החניה. לצורך זה יש תח"צ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה שאקח את ה SUV כרכב השכרה,

יותר מעניין אותי הכותרת של הנושא בקשר למסלול על רכב "על", יצא למישהו להנתסות בזה?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
כנראה שאקח את ה SUV כרכב השכרה,

יותר מעניין אותי הכותרת של הנושא בקשר למסלול על רכב "על", יצא למישהו להנתסות בזה?

אתה רוצה לקחת רכב על ולסוע במסלול או לקחת איזה קמארו לסוע בסטריפ ולהרגיש מליונר?

2 החוויות לגיטימיות.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

את ה SUV אקח כרכב לטיול עצמו, עדיף שיהיה רכב מרווח ונוח.

את הרכב הספורטיבי אשאיר למסלול, עכשיו אני לא מכיר מסלולים בארה"ב מלבד האחד שכתבתי לגביו שגם עליו אין יותר מידי מידע מלבד שהחוויה כעד שעתיים וחצי(כמה תאורתי וכמה מעשי?) ושהעלות 300 דולר.

אשמח לקבל המלצות על מסלולים נוספים \ עדיפים באזורים שציינתי שמישהו התנסה בהם ויכול לעזור בתחום הזה.

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
את ה SUV אקח כרכב לטיול עצמו, עדיף שיהיה רכב מרווח ונוח.

את הרכב הספורטיבי אשאיר למסלול, עכשיו אני לא מכיר מסלולים בארה"ב מלבד האחד שכתבתי לגביו שגם עליו אין יותר מידי מידע מלבד שהחוויה כעד שעתיים וחצי(כמה תאורתי וכמה מעשי?) ושהעלות 300 דולר.

אשמח לקבל המלצות על מסלולים נוספים \ עדיפים באזורים שציינתי שמישהו התנסה בהם ויכול לעזור בתחום הזה.

תודה

מעשי זה בערך 1:20 להקפה אם אני זוכר נכון, למרות שנראה לי שהם משנים את המסלול לפעמים.

השעתיים וחצי זה כמה זמן כל הביקור יקח לך שם, נשמע לי הגיוני. הנהיגה נטו זה ממש מעט.

כל החוויה כוללת הדרכה על המסלול, החוקים, ואיך צריך לקחת פניות באופן כללי, אחרי זה סיבוב הכרות במסלול על פורש קאיין בתור נוסע באוטו מלא וצפוף, ואחרי זה הנהיגה עצמה שנמשכת ממש לא הרבה זמן וכל הזמן כמובן שיש מדריך שיושב לידך.

בסך הכל זה די נחמד, במיוחד אם לא נהגת על מכוניות כאלו לפני כן, במיוחד במסלול. אם זאת הפעם הראשונה שלך במסלול ואתה רוצה לעשות יותר מ5 הקפות הייתי ממליץ לקחת 2 רכבים, הראשון כמה שיותר זול כי לא תוכל "להרגיש" את הרכב בכל מקרה עד שלא תלמד את המסלול ותבין מה הולך. את הרכב השני תקח כבר מה שאתה באמת רוצה, לפי דעתי אי אפשר להבטיח שתקבל את הרכבים שהזמנת בסדר הזה אבל אולי אפשר לבקש.

אם כבר עשית משהו דומה, לא יודע אם זה שווה את הכסף, אני אישית לא מתכוון לעשות את זה עוד פעם, זה לא זול ואתה לא נוהג חופשי. אבל כל החוויה די נחמדה, לשמוע את המנועים זה מה שהכי עשה לי את זה כנראה, וגם נחמד לראות את נהג הבית שלהם עושה דריפטים בקורבט.

לגבי לקחת קמרו או מוסטנג לטיול עצמו, אני יודע שזה מפתה, אבל תכלס, אלו חרא של רכבים, לא נוחים ולא מתנהגים, במיוחד בגרסאות הV6 אוטומטי, אם אף אחת מאלו לא תרגיש מליונר בסטריפ, לפחות לא בעייני המקומיים, בסך הכל כמעט כל מיני ואן שתראה בכביש יעלה יותר מהגרסאות הביסיסיות של שתי אלו.

• תוכן חדש...