Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת אם קיימת אפשרות לתבוע את הביטוח על נזקים שהצטברו כתוצאה מתאונות.

הכוונה היא נגיד ומישהו נכנס בי מאחורה ועיקם לי את הטמבון אבל החלטתי לבנתיים לחיות עם זה.

אחרי תקופה מסויימת נכנסו בי מקדימה ושברו לי פנס וקרעו את הטמבון.

האם אני ראשי לתבוע את המקיף לשני הנזקים בתביעה אחת ? כך שאשלם רק השתתפות עצמית אחת וייחשב לי רק תביעה אחת ברזומה שלי.

מקווה שהבנתם אותי. תודה.

פורסם

אפשרי,

ייחשב כתביעה, השתתפות עצמית + עלייה בפרמיה בדנה הבאה.

תבדוק טוב טוב אם שווה להפעיל ביטוח, אל תשכח שיש לשלם השתתפות עצמעת של מעל 1000 ש״ח.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• ספונסר פורום
פורסם
מעניין אותי לדעת אם קיימת אפשרות לתבוע את הביטוח על נזקים שהצטברו כתוצאה מתאונות.

הכוונה היא נגיד ומישהו נכנס בי מאחורה ועיקם לי את הטמבון אבל החלטתי לבנתיים לחיות עם זה.

אחרי תקופה מסויימת נכנסו בי מקדימה ושברו לי פנס וקרעו את הטמבון.

האם אני ראשי לתבוע את המקיף לשני הנזקים בתביעה אחת ? כך שאשלם רק השתתפות עצמית אחת וייחשב לי רק תביעה אחת ברזומה שלי.

מקווה שהבנתם אותי. תודה.

על כל מוקד נזק תשלם השתתפות עצמית נוספת ,אחורה לחוד וקדימה לחוד .

אלה אם נגרם כתוצאה מארוע תאונתי אחד ,כלומר פגעת ברכב מאחור ,וניפגעת מלפנים ,וכתוצאה נפגעת ברכב שלך מאחור ע"י הרכב שנסע מאחורך .

כל ארוע תאונתי ,תשלום השתתפות עצמית נפרדת .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...