Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שעשיתי צבע לבגאז' במוסך, לאחרי שבוע בערך נוצרו סימנים מוזרים כאלה על הצבע, חזרתי למוסך ואמרו לי תבוא מחר בבוקר נעשה לך פוליש.

היום בבוקר הגעתי למסוך ועשו לי פוליש על המקום, ראיתי את שיטת העבודה, שלו ניראת דיי מקצועית, קודם כל ניקה כמו שצריך את האזור עם כל מיני מוצרים, החליק את המקום עם כמו פד כזה חצי קשיח, אפשר לומר סוג של פלסטלינה, יבש טוב כוניגב..

לאחר מכן השתמש במכונת פוליש ופד פרוותי בגודל יותר גדול מראש המכונה עצמה, השתמש בחומר מוזר כזה שניראה כמו מרגרינה בצבע בג' צהבהב כזה, ועבד בהתחלה במהירות איטית איזה דקה, לאחר מכן הגביר קצת את המהירות של המכונה.

זה העלים לי את הסימנים שהיו לי בהתחלה, אבל יצר swirls שלא היה קודם.

לפחות העלים לי את הסימנים שהיו נראים הרבה יותר גרוע, יש קצת swirls רק אם מסתכלים מהזוית של השמש.

אם באמת אפשר להעלים אותם אני מאמין שאני יכול לטשטש אותם בעצמי עם מכונה פוליש פד איכותי וחומרים טובים.

כדי להעלים swirls באיזה מהירות צריך להשתמש במכונת הפוליש?

2hle.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אולי הפד שהוא עבד לא היה נקי.

הפד היה ניראה לי נקי, אבל לא חדש, הוא כבר היה מוכן על המכונה. כניראה ניקו אותו לאחר עבודה קודמת לא יותר מיזה.

זה נקרא עבודה לא מקצועית? קשה לי להאמין שיעשו למישהו עבודת פוליש ולא יהיה קצת swirls

פורסם

עבודה נוראית ידידי, לא יודע על סמך מה אתה טוען ששיטת העבודה שלו ניראת דיי מקצועית.

תראה כמה סווירלס המקצוען השאיר לך על הפח, על הפנים.

יש לך מכונה, יש לך חומרים, זה הזמן להשתמש בהם.

בהצלחה וחג שמח.

"יאללה בירי".

פורסם

כל העניין בפוליש זה להעלים את הסווירלים.

כנראה הוא השתמש בקומפאונד אגרסיבי עם מכונה רוטורית וזו התוצאה.מה שעניין אותו זה להסיר את "הסימנים המוזרים"

פורסם

בבקשה, מצורף לינק לסרטונים שמסבירים איך לעשות פוליש. אני אישית קניתי חומר פוליש עדין של מגווירס מספר 205, אשכור מכונת פוליש ליום ואעשה לבד בבית.

פורסם

אני אנסה להסיר אותם בעצמי עכשיו.

רק ליפני זה בבקשה תגידו לי במה ואיך להשתמש למקרה הזה.

יש לי פוליש אגרסיבי יותר ויש לי פוליש עדין יותר במה להשתמש, ועם איזה פד פרוה או ספוג, שניהם חדשים לגמרה.

אין לי פלסטלינה, אני חייב פסטלינה או שאני יכול לנקות את המקום טוב טוב ליפני השימוש וזהו?

הפד הכתום אמרו לי הוא דיי אגרסיבי

epq8.jpg

פורסם

טוב אני רואה שבעניין המקצועי אף אחד לא רוצה לקחת אחריות על עצמו ולהמליץ מה לעשות.

אז לקחתי את הפוליש העדין ואת הפד עם הצמר הזה או מה שזה לא יהיה, אחרי שניקיתי טוב טוב את האזור עם שמפו וואקס לרכב ומטלית מיקרופייבר חדשה

התחלתי בפוליש עדין עם הפד והחומר, וזה עשה עוד יותר שריטות הפד לא איכותי בכלל וחלק מהשיערות שלו יוצאות מהמקום גם עשה שריטות.

אחריזה אמרתי ננסה עם הפד הכתום, עשיתי פוליש על מהירות קצת יותר גבוה ולא היה שום שינוי.

אין לי חומרים נורמלים חרא של פדים וללא פלסטלינה אי אפשר לצפות למשהו אחר.

פורסם
קשה לי להאמין שיעשו למישהו עבודת פוליש ולא יהיה קצת swirls

המהות בביצוע פוליש זה להעלים סווירלס או שריטות עדינות/שפשופים עדינים.

זה כמו שתגיד קשה לי להאמין שיצבעו את הרכב בצבע לבן ולא יהיה קצת חלקים לא צבועים.

מסקנה שזאת כנראה לא עבודה מקצועית, לאדם שלא בקיא בתחום כל העניין של הרכבת הפד על מכונה,מריחת משחה וכל זה נראה באמת מקצועי, השאלה אם הפד היה חדש ואיזה סוג פד, באיזה מהירות ואם בכלל הוא ניקה טוב את האיזור...

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
טוב אני רואה שבעניין המקצועי אף אחד לא רוצה לקחת אחריות על עצמו ולהמליץ מה לעשות.

אז לקחתי את הפוליש העדין ואת הפד עם הצמר הזה או מה שזה לא יהיה, אחרי שניקיתי טוב טוב את האזור עם שמפו וואקס לרכב ומטלית מיקרופייבר חדשה

התחלתי בפוליש עדין עם הפד והחומר, וזה עשה עוד יותר שריטות הפד לא איכותי בכלל וחלק מהשיערות שלו יוצאות מהמקום גם עשה שריטות.

אחריזה אמרתי ננסה עם הפד הכתום, עשיתי פוליש על מהירות קצת יותר גבוה ולא היה שום שינוי.

אין לי חומרים נורמלים חרא של פדים וללא פלסטלינה אי אפשר לצפות למשהו אחר.

אני מקווה שלמדת את הלקח,מה שזול (סיני) עולה יקר בסופו של יום!

פורסם
המהות בביצוע פוליש זה להעלים סווירלס או שריטות עדינות/שפשופים עדינים.

זה כמו שתגיד קשה לי להאמין שיצבעו את הרכב בצבע לבן ולא יהיה קצת חלקים לא צבועים.

מסקנה שזאת כנראה לא עבודה מקצועית, לאדם שלא בקיא בתחום כל העניין של הרכבת הפד על מכונה,מריחת משחה וכל זה נראה באמת מקצועי, השאלה אם הפד היה חדש ואיזה סוג פד, באיזה מהירות ואם בכלל הוא ניקה טוב את האיזור...

אמרתי מהירות איטית עדינה,ניקה את האזור ליפני כמו שצריך

הפד לא חדש מניילון היה מולבש כבר ליפני על המכונה כניראה רק ניקו אותו.

זה היה פד פרווה.

אתם אומרים אפשר עוד לשפר את המצב אם אני יזמין פד טוב?

אשמח להמלצה לפד איכותי, פלסטלינה בדרך אלי וחומר חיכות לפלסטלינה גם יש לי.

פורסם
אני מקווה שלמדת את הלקח,מה שזול (סיני) עולה יקר בסופו של יום!

קיבלתי את זה עם המכונה, לא היו לי פדים אחרים. המכונה עצמה טובה, חבל אם הייתי יודע הייתי מזמין רק את המכונה.

פורסם

מאיפה אתה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...