Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטויוטה מהנה יותר,אני הייתי לןקח אותה.

האם נהגת בשתיהן? כי לי היה את העונג. הטויוטה חלשה יותר בכל מה שקשור לזמינות כוח. היא מאכזבת בתאוצות אבל מצד שני ההתנהגות שלה והדיוק טובים בתחושה משל האודי. אבל, אם מסתכלים על מטרת כל הדיון שהוא ירח דבש אז זה אומר שגם צריך להנות והאודי מאובזרת ונוחה הרבה יותר, בטח לחריש של שבועיים או כמה שנוסעים ולא כל היום רק תוקפים פניות בהרים. הבחירה שלי דווקא הייתי הולך על האודי שתא הנוסעיעם שלה שקט ומפנק בהרבה מזה של הטויוטה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה מדובר בירח דבש, עוד הוא אומר שאשתו אוהבת להתגרזן לצידו בנס הרימ-רינג. אי לכך ובהתאם לזאת, עליך לבחור את הרכב עם המכסה מנוע הכי נוח, כדי שלא יהיו רעשים של כיפופים פח תוך כדי. כמו כן, לנוע מעט מצד לצד כשאתה מוריד את מושב הנוסע על הסוף. שהרגל שלך לא תידפק בגיר כל שנייה. כמו כן, גובה תא המטען אמור להתאים לגובה הגב התחתון שלך. אחרי שבדקת שכל אלו( התנאים החשובים לירח דבש) מתאימים תוכל לחשוב על נהיגה. אני אישית הייתי לוקח את ההנעה האחורית, אבל זה עלול להתנקם מבחינת הנוחות. לפי התגובות פה הGT לא נוחה בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הטויוטה תהיה חלק מחוויית החופשה, האודי בעיקר זיכרון.

החיים אחרי שבוע עם הטויוטה לא יהיו מה שהיו, אחרי שבוע עם אודי, תמיד תוכל לספר בפורום שבילית שבוע עם TT, היא מהירה, איכותית ובלה בלה בלה.

סלח לי על הבוטות, אבל הטויוטה היא כמו זיון טוב וממושך עם בחורה ארוגנית, בעוד עם האודי תרגיש כמו חפוז בשירותים עם כוסית צעירה, בעקבותיו תרוץ לספר לחבר'ה :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אאודי

אמרת שהמומנט שלה גדול יותר מהטויוטה

יש לך אינדיקציה לגבי המומנט של שתיהן?

אני הייתי לוקח את האאודי בגלל נוחות, הנעה קדמית, כוח, מומנט ובמיוחד כשהאפשרות השנייה היא טויוטה, אלופת הריקולים ב-5 שנים האחרונות!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
בפיתוח של ה-GT86, ברגע שהם הגיעו לסף חיוכים\ק"מ מסויים הם עשו את שלהם. שאלות כמו אם המושב ממש נוח, אם הסטריאו איכותי, אם יש בידוד רעשים או אפילו אם יש תוצאה יפה של 0-100 לא נשאלו אפילו.

כל הפואנטה של רכבים כמו ה-GT86, MX-5, 205 GTI היא לבנות רכב מהנה, לא רכב עם נותנים יבשים מרשימים במיוחד.

גם סיאט איביזה קופרה יכולה "לנצח" אותם בהפרש כ"ס או 0-100, זה לא חוכמה.

החוכמה היא לעשות רכב שירגש אותך בכל עיקול וסיבוב ואת זה אי אפשר למדוד בפרמטרים טכניים שתראה בהשוואות שכאלו. במבחן כזה ה-GT86 לוקחת בקלות לפי דעתי.

אם זה מה שאתה מחפש בחופשה, GT86 איט-איז.

אני מניח שיש לך מיאטה קלילה, רכב רודסטר מהנה ומרגש, ולכן מהנקודה שלך זה נראה הרבה יותר קורץ לטויוטה, אתה לא מחפש רק כוח ופה אתה טיפה שונה ממנו

להבדיל ממך, אני חושב שמי שרוצה להתרגש מאאודי - יתרגש מאאודי, מי שרוצה להתרגש מטויוטה - יתרגש מטויוטה, מי שירצה להתרגש מרנו 5 - יתרגש מרנו 5!

גם לפרארי יש נתונים יבשים והילוכים מההגה ואין איזה ידית ודוושת קלאץ', ועדיין נשארה מותג חזק ומושא להערצה ממש, ולפי מה שאתה טוען טויוטה תהיה יותר מרגשת מפרארי!?!?

האומנם?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יוחאי, מה המצב? הכל בסדר? מה הקשר בכלל של פרארי לנושא, אין לי מושג איך הכנסת את זה לכאן.

בכל אופן, בין 2 הרכבים הללו לדעתו ה-GT תהיה יותר "פאן" בעיקולים, כשכולם פה אחד אומרים זאת לאורך כל השרשו, כשהאאודי תהיה יותר מפנקת,מאובזרת ונעימה ליום יום. מה לא הבנת כאן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יוחאי, אתה קשקשן אטומי.

אין כאן שום משמעות להנעה האחורית שבטויוטה, לא יותר משנמליץ לך לא לשכור E קלאס או סדרה 5 כי הן מורידות עוד יותר כוח לגלגלים האחוריים. COMMON SENSE גם תצטרך עם האודי (בכל זאת, יש שם מקומות עם תהום רצינית).

מראש אני אומר לך שאם המסע שלך כולל כמות רצינית של אוטוסטרדות, לך על האודי. אבל אם לא, אז אתה יודע מה דעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני מניח שיש לך מיאטה קלילה, רכב רודסטר מהנה ומרגש, ולכן מהנקודה שלך זה נראה הרבה יותר קורץ לטויוטה, אתה לא מחפש רק כוח ופה אתה טיפה שונה ממנו

להבדיל ממך, אני חושב שמי שרוצה להתרגש מאאודי - יתרגש מאאודי, מי שרוצה להתרגש מטויוטה - יתרגש מטויוטה, מי שירצה להתרגש מרנו 5 - יתרגש מרנו 5!

גם לפרארי יש נתונים יבשים והילוכים מההגה ואין איזה ידית ודוושת קלאץ', ועדיין נשארה מותג חזק ומושא להערצה ממש, ולפי מה שאתה טוען טויוטה תהיה יותר מרגשת מפרארי!?!?

האומנם?

אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזו, אבל לא, זה לא מה שאני טוען.

הטענה שלי היא שממספרים על נייר אתה לא יכול להסיק אם הרכב הוא כיפי וחוייתי.

בפרארי ויש גם נתונים מדהימים וגם את ה"קסם" הזה של חווית נהיגה שלא נמדד במספרים (שלדה מדהימה, הגה מתקשר, צליל מנוע מדהים, אווירת תא נוסעים, תיבת הילוכים ללא רבב).

ברכבים כמו מיאטה, GT86 ועוד אין את הנתונים על הנייר אבל כן יש את ה"קסם".

ברכבים כמו אלפא רומיאו בררה או 8C יש את הנתונים (כולל עיצוב חיצוני מדהים) אבל יש פחות "קסם" בנהיגה עצמה.

מה שכן אני מתחבר אליו במה שאמרת הוא שלקסם הזה יש גם מרכיב אישי, ומי שכל החיים שלו חולם על חיפושית שנת 69 ימצא את הקסם גם בה.

שים לב שרוב הדעות בעד ה-TT הן בעניין חווית ה"נסיעה" (להבדיל מחווית ה"נהיגה"), היא "נוחה יותר", "נעימה יותר", "שקטה יותר", טובה יותר לאשתו שבמושב הנוסע. בלי שום אובססיה מוקדמת לאחד הרכבים, ה-GT86 כנראה יותר מהנה לחובב הרכב הממוצע בפרמטר של "חווית נהיגה" נטו.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
יוחאי, אתה קשקשן אטומי.

אין כאן שום משמעות להנעה האחורית שבטויוטה, לא יותר משנמליץ לך לא לשכור E קלאס או סדרה 5 כי הן מורידות עוד יותר כוח לגלגלים האחוריים. COMMON SENSE גם תצטרך עם האודי (בכל זאת, יש שם מקומות עם תהום רצינית).

מראש אני אומר לך שאם המסע שלך כולל כמות רצינית של אוטוסטרדות, לך על האודי. אבל אם לא, אז אתה יודע מה דעתי.

להבא, ממליץ לקרוא קצת יותר לעומק

הרי הבנאדם הבהיר כבר מלכתחילה שהוא רוצה רכב מהנה, כיפי ומהיר לנסיעות בהרי אוסטריה. אם אתה חושב שאין פה משמעות להנעה אחורית או קדמית אז אין לך שמץ של מושג כמה אתה טועה, ובגדול!

לרכב בעל הנעה קדמית תמיד יהיה יתרון הכוח עקב איבוד מזערי יותר בהעברת הכוח לגלגלים הקדמיים, להבדיל מהנעה אחורית בה האיבוד גדול יותר.

והאם יש כאן משמעות? אני לא חושב שאתה יכול להחליט את זה כי אתה לא זה שנאלץ לבצע את הבבחירה ה"קשה" הזו...

מסתבר שיש עוד אנשים בעולם שכן משנה להם אם זה הנעה קדמית או אחורית :lol:

אני במצבו, כשאני יודע מראש שאני רוצה לנסוע בהרים ובאוטוסטרדות מהירות כן הייתי לוקח רכב חזק, בעל מומנט גבוה, הנעה קדמית(כל עוד זה לא רכב עם מנוע מרכזי) וגיר ידני ועדיף שיהיה גם נוח.

התוספת הקטנה שלי היא לרכב שיונע באמצעות אתנול, מה שמספק מנועים יותר חזקים ופחות מזהמים בצורה פלאית. יש לציין שזהו דלק שאינו מופץ בארץ פרט לאירופה ואולי גם בארה"ב ונחשב לירוק הרבה יותר מהE85 המזהם והיקר.

פורסם

לרכב בעל הנעה קדמית תמיד יהיה יתרון הכוח עקב איבוד מזערי יותר בהעברת הכוח לגלגלים הקדמיים, להבדיל מהנעה אחורית בה האיבוד גדול יותר.

הבאת פה משפט שמתאים יותר לגיבוב מאשר לנושא השרשור.

אכן, לרכב הנעה אחורית יש הפסד כח גדול יותר בדרך מהמנוע ועד לגלגל ביחס לרכב הנעה קדמית, יחד עם זאת רכב הנעה אחורית יודע להוריד כח משמעותית טוב יותר מהנעה קדמית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לקחתם את זה קשה מדי, נהגתי על שתי המכוניות, לכל אחת קסם משלה והבחירה פה היא שיקול אישי (תשאל גם את אישתך) בכל מקרה, אתם הולכים להנות, טיול בחול. רכב ספורטיבי, כבישים מפותלים, ורק שניכם כיף :)

אגב לכל החוששים מהנעה האחורית, יש בgt86 מצב בניים, שמאפשר לבקרה להיות ליברלית יותר, זא תצא קצת להיגוי יתר עד גבול מסוים, אבל אם תגזימו תתערב. ככה שניתן להשאר במצב הזה כל הטיול ולהנות מקשקושי זנב פה ושם.

אגב איפה את מתכוון להשכיר ומה העלויות של שתי המכוניות ?

פורסם
השוואה של הנתונים אגב, יש כאן:

http://www.zeperfs.com/en/duel3408-4069.htm

והיא מציגה ניצחון מוחץ לאאודי. אבל משום מה, אני עדיין בלבטים.

אפילו לא בטוח שזה בגלל ההנעה האחורית - מצב שחלק מההתלבטות היא פשוט בגלל, כמו שאמר פה מישהו קודם, הייחוד והעניין שבטויוטה כרכב נדיר יותר ו"ספורטיבי" יותר.

הוכחה ניצחת שמספרים לא מספרים את כל הסיפור.

בסופו של דבר, האודי היא more of the same - פשוט חזקה יותר ממה שאתה רגיל. הטויוטה תאפשר לך הרבה יותר בכבישים המפותלים, בהנחה ואשתך תאשר... :wink:

אין לי כל שמץ של ספק במה הייתי בוחר מבין השתיים. אחרי יומיים באודי כבר הייתי משתעמם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...