Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה! אבקש מידע וייעוץ , בערב החג פגעתי ברכבי ברכב אחר תוך כדי נסיעה . נגרם נזק ל2 המכוניות, כמובן שאני אשם , הרכב שלי מבוטח בביטוח מקיף , רכב חדש סוזוקי אלטו בן כמה חודשים, לא מבין בכל המושגים מוסך הסדר מוסך רגיל שמאי וכו מה עלי לעשות אשמח אם מישהו יאיר את עיני .. תודה

פורסם

נדמה לי שכבר עניתי על השאלה - אבל איני מוצא את הפוסט.

ראשית - פנה לסוכן הביטוח שלך (או לנציג השירות, אם אתה מבוטח בחברה ישירה). הוא ינחה אותך לגבי הנהלים.

אם אתה מבוטח בסוכנות הביטוח של היבואן אין בעיה - מוסכי ההסדר הם מוסכי רשת היבואן (איני יודע אם כולם או רק חלקם).

ברכב חדש אתה זכאי לחלקי חילוף מקוריים, על השמאי לדאוג לכך.

אם אינך יודע מהו שמאי - זהו אדם שמקצועו ותפקידו הוא לאמוד את הנזקים - במקרה שלך לרכב - לתת את ההנחיות לתיקון ובסופו לודא כי בוצע כיאות.

מוסך הסדר הוא מוסך שנמצא בהסדר עם חברת הביטוח אר מפנה אליו לקוחות, ובתמורה ההשתתפות העצמית יותר נמוכה. אם תפנה למוסך שאינו מוסך הסדר רכבך יתוקן והתיקון ישולם על ידי הביטוח, אולם ההשתתפות העצמית שלך יותר גבוהה.

ועוד פרט חשוב - ההשתתפות העצמית בגין התאונה כוללת גם את נזקיך וגם את נזקי הרכב הנפגע. לא צריך לשלם השתתפות עצמית פעמיים בגין מקרה ביטוח אחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...