Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי 2010 שנצבע בשנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני רכישת רכב יונדאי משירות הטרייד אין של כלמוביל.

בחברה נאמר לי מכייוון שהרכב שחור והיו לו מעיכות פח וסריטות צבעו את כל הרכב מחדש (מלבד הגג) - כל החלפים מקוריים.

מיותר לציין שכעת הרכב נראה מצויין לשנתון (2010), מבריק ולפי נסיעת המבחן (והחברה) אין לו בעיות מכניות או פגיעות שסי. (רק צבע ומרכב)...

1) האם יש דברים שצריך לשים לב אליהם לפני רכישת הרכב הנ"ל

2) האם יש לדרוש ירידת ערך על רכב צבוע בשנית

3) האם אני צפוי להיתקל בבעיות במכירת הרכב בשוק יד השניה עוד מספר שנים

אני בדילמה רצינית האם לרכוש את הרכב שכן אנו מחפשים זמן רב ומלבד הנתון הנ"ל הרכב עומד בכל הקרטריונים שהצבנו לעצמנו

תודה מראש!

פורסם

נשמע לי חשוד שבגלל כמה שריטות ודפיקות צבעו את כל האוטו כמעט מחדש.

אולי מנסים להסתיר משהו הרבה יותר חמור שעבר על האוטו?

יש להם תמונות טרם הצביעה שתוכל להבין עד כמה המצב חמור?

במרבית המקרים עושים תיקוניים כלליים וזהו. זה מחשיד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

1) האם יש דברים שצריך לשים לב אליהם לפני רכישת הרכב הנ"ל

2) האם יש לדרוש ירידת ערך על רכב צבוע בשנית

3) האם אני צפוי להיתקל בבעיות במכירת הרכב בשוק יד השניה עוד מספר שנים

1. בהחלט. בעיקר צריך לשים לב לאיכות הצביעה, שעלולה להיות בעייתית לטווח ארוך (ברוב המקרים צביעה מקומית לא איכותית כמו הצביעה במפעל).

2. בוודאי.

3. כן. כמו שאתה מתלבט עכשיו, גם הקונים העתידיים שלך צפויים להתלבט לפני רכישה של הרכב.

באיזו יונדאי מדובר? רוב הדגמים של יונדאי די נפוצים בשוק ואני לא רוצה סיבה להתפשר על רכב שעבר צביעה כללית, אלא אם המחיר שלו ממש ממש ממש ממש אטרקטיבי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם צביקה, לא משנה איזה דגם זה של יונדאי, אני בטוח שיש עוד מאות כאלה בשוק, גם אם תאלץ לנסוע טיפה רחוק יותר בכדי למצוא, בסוף תמצא אחד שלא יעלה בך דילמות ותהיה שלם עם מצבו, אז למה להתעכב על זה ספציפית?

כבר חתמתי...

פורסם

מדובר ב IX 35, שנת היצור הראשונה של הרכב החלה ב 2010 וממש קשה למצוא רכבים מהסוג הנ"ל...

אין לי ספק שמדובר במעיכות פח ולא סריטות קטנות שעבורם לא היו צובעים את הרכב.

ההתלבטות הינה גם האם להשקיע ולקחת את הרכב בכלל לבדיקה - בהנחה שבבדיקה מלבד העובדה שהרכב עבר תיקוני פחחות וצבע לא ימצא שום דבר מיוחד (כפי שטוענים בחברה), למה לא לקחת את הרכב?

פורסם

אני עדיין הייתי נמנע, רכב חדש יחסית, קשה לי להאמין שהוא היה חבול ברמה שכל החלקים חוץ מהגג נזקקו לצביעה.

אתה כל כל נואש לקנות רכב כזה?

תעקוב היטב אחרי יד 2 ואני מתאר לעצמי שתמצא את מה שאתה מחפש.

פורסם

השאלה שאף אחד לא שאל עד עכשיו היא כמה הנחה אתה מקבל עבור הרכב?

בסופו של דבר הכל עניין של כדאיות כלכלית של העסקה. אם בתוך מחיר המכירה מגולמת הנחה משמועתית

ביחס למחיר השוק והבדיקה יוצאת תקינה לחלוטין אז תפעיל את השיקולים הכלכליים שלך - אולי זה באמת שווה.

אם מדובר במחיר סביר או במחיר הזהה פחות או יותר לרכב עם נתונים דומים ללא פגיעות ועבר של צבע ופחחות-

אין בכלל שאלה...

היום אתה קונה את הרכב, נסה לחשוב שנה-שנתיים קדימה שתרצה למכור אותו..

Lexus CT200H

פורסם

לפני הנחה, בנוסף לטיעונים הנכונים שהועלו כאן וגם אם הסיפור נכון ומדובר רק על מכות פחחות קטנות קח בחשבון שסכוי סביר מאוד שהבעלים הקודם של הרכב מאוד הזניחו אותו.

להגיע לכמות מכות שיצריכו צביעה כללית צריך הזנחה משמעותית וסכוי סביר שהיא לא התמקדה רק בפח שלו.

פורסם

רכב שנצבע מחדש, סבירות גבוהה מאד שפגמים יראו תוך מספר חודשים ובמקומות שהפח נדפק עמוק לא אתפלא אם הצבע יתנפח ובהמשך תצא חלודה. לדעתי אין הצדקה לבזבז דקה נוספת בלחשוב על הרכב המסוים הזה.

פורסם

לא בטוח שהייתי הולך על זה,אלא אם כן אתה מקבל מחיר מטורף.

כי כמו שנאמר פה כל החברות האלו עושות בד''כ תיקונים נקודתיים ולא צובעות רכב שלם,כנראה ממש שחטו אותו מהבחינה הקוסמטית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בהחלט מחשיד. אם אתה נעול על הרכב, הייתי ממליץ לך לקחת אותו לבדיקה, לפחות אצל פחח שאתה מכיר וסומך עליו. אין ספק אבל, שהרכב עבר התעללות פיזית, לפחות מבחוץ.

פורסם

תמיר אתה מדבר שטויות בקצב מסחרר.

ולענייננו אני הייתי נמנע מרכב כזה, רכב בן 3 שנצבע עקב שריטות מרובות ופגמים קטנים ולא דווקא תאונה, זה גם לא טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...