Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין הלימוזינה נמכרת ע"י היצרן המקורי (פורד) והא גם מוכן לתת שירות ללימוזינה בלי קשר למי בנה אותה.

מעניין אם גם אותו בחור עבר את מה שהפותח שרשור עבר. האם היבואן אישר שיתן שרות וחלפים היו זמינים במלאי לרכב הנ"ל ובטח אותו בחור במשרד הרישוי קיבל אותו עם סוכריות. וט

החיים הם כמו....

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לה"ו

עברתי על כל השרשור, פשוט מרתיח, אני ממש מבקש שלא תסיים את הסאגה הזאת כאן,אלא תפנה לתקשורת,לכולם ,מי שירים את הכפפה מעולה !

פורסם

אי אפשר לומר שהכתבות לא הייתה על הקיר.

לצערי, התחזיות השחורות שלנו התממשו.

לדעתי, כבר מהתחלה היית צריך לפנות למעכר (עם כל הצער שבדבר).

אומרים שבכביש אל תהיה צודק היה חכם, ככל הנראה זה תופס גם מול משרד "התחבולה".

בהצלחה!

פורסם

אחד המקרים המעצבנים שגם ככה אני כבר מתחיל לחשוב על לעזוב את המדינה ומקרה כזה רק תורם לתת מודע שלי שאין מה לחפש פה.

החיים הם כמו....

פורסם

עצוב ומדכא כל השרשור הזה.

אתה ממש לא לבד, אני ואחרים עברנו ייסורים וזוג פנסים מיותר (ששוכב לי היום בארון) ביבוא של מוסטנג לפני כשנתיים וכמה חודשים, ובעצם אחרי עתירה "שוחרר" כביכול נושא התקינה האמריקאי. אני גם זוכר שהיתה בעיה עם פנסי הקסנון שהיתה ניתנת לפתרון ע"י החלפתם לפנסי הלוגן. ז"א פנסי הלוגן אמריקאיים מותרים - פנסי קסנון לא.

בכל מקרה גם אני חשבתי שהוסדר ואומץ כל נושא התקינה האמריקאית - כך הרי היה רשום בעיתונות. מצער מאד לשמוע שלא הרבה השתנה במשרד התחבורה חוץ מכמה שמות כנראה.

בכל מקרה כל מי שחופר מספיק עמוק מבין שמאחורי הקשיים הבירוקרטיים הללו עומדים המון אינטרסים ו$$$.

עצוב מאד לשמוע שהסיפור הסתיים עם סוף עצוב - הרכב נראה מדהים.

בהצלחה ומחכה לעדכון לגבי התביעה.

פורסם

ארז, אתה יכול לפרסם את כל התכתובת שהיתה לך עם משרד התחבורה ? כל השתלשלות העניינים. אולי נוכל כולנו כאן ללמוד מזה משהו ולסייע.

בכל מקרה אל תוותר ולך עם האמת שלך עד הסוף כולל אחריות אישית !!!!

פורסם

זה ממש עצוב...

אני רואה אותן יושבות בבונדד, אגדות מוטוריות מאחורי סורגים שמעלות אבק ומתהדרות בשכבות חלודה חדשות מחורף לחורף.

לדעתי אם הרכב הגיע לארץ/הוגשה בקשה עבורו כשהיה בן פחות משנתיים אל תוותר, אבל זו רק דעתי חסרת הניסיון.

SCANSPEAK

פורסם

נראה לי שאפשר להוציא מחיר טוב יותר ... ה-G37 תיוצר עוד שנה אחת וזהו, ה-Q50 כבר הוצגה ובקרוב בטח יציגו לה גרסת קופה-קבריולה. השוק של רכבים משומשים ברמות המחיר האלה מאוד "גמיש" היום ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...