Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט 50-60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני מתוקצב ב50-60K לקניית רכב.

עדיפות לקבריולט (אבל לא בהכרח)

התנהגות כביש, ספורטיביות ופאן מהרכב חשובים אפילו יותר מהפוזה, אבל הפוזה חשובה מאוד גם כן.

הסתכלתי על Z3- זול אבל טיפולים ואחזקה יקרים.

אודי TT- זול (יחסית) אבל טיפולים ואחזקה יקרים.

מאזדה MX5- אופציה נחמדה רק שאני לא אוהב את הצורה הקודמת של 2005 (מה שנכנס לי בתקציב).

אשמח אם תמליצו לי על אופציות נוספות.

תודה על המלצותיכם המקצועיות.

גיא

פורסם

זה באמת טווח מחירים מאד בעייתי.

מבחינת רודסטרים, די כיסית. אולי גם SLK ישנה (בדומה לZ3) נכנסת בתקציב, אין לי מושג.

יש לך באמת את המיאטה NB, יכול להיות שבצבע מסוים היא תקרוץ לך יותר, תנסה להסתכל ביד2.

בכיוון קצת שונה,

יש לך קליאו ספורט 3, לדוגמא זו: (לא מכיר אותה או את הסיפור שלה)

http://www.winwin.co.il//Cars/Ads/CarsAds,4325877.aspx

באדום בוהק, יש לה מרכיב פוזה מסוים, אפילו שהיא רנו :) לא יודע אם מתאים לך.

אם וואגיות יכולות לקרוץ לך, אז בשביל גם קצת פוזה - אולי לאון טורבו בצבע בוהק (צהוב/אדום) או משהו בסגנון?

מה לגבי אלפא GT? לדעתי נכנסות בתקציב (אולי עם מתיחה קלה),

פוזה ממש לא חסר, וגם התנהגות לא.

היא לא קבריולט, היא לא מאד חזקה, ואני מניח שגם לא זול לאחזיק אותה - אבל סה"כ יכולה להיות מועמדת ייחודית.

דקל

• תוכן חדש...