Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתקלתי בתופעה שאקדח התידלוק (דיזל) בתחנת הדלק ניתפס בפיה. היה צורך באבוד זמן, מבוכה,הפעלת כח רב וליכלוך כדי לשחרר את אקדח התידלוק. לי יש מגן 2013. המתדלק בתחנה אמר לי שהתופעה מוכרת לו ברכבי רנו. עוד מישהוא ניתקל בתופעה? זה פגם בהתאמת המוצר לתחנות הדלק בארץ, או פגם בתחנת התדלוק הספציפית.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אתה לא הראשון אם זה מרגיע אותך,אתה יכול לנסות לא הכניס עד הסוף את האקדח או לנסות להכניס בזווית שלא תתקע את האקדח בפנים.אם תמצא שיטה תחזור לפורום להגיד מה היא כי היה עוד מישהו עם תקלה כזאת.

ותמיד עדיף לתדלק בעצמך כי למתדלקים אין רגש כשהם מתדלקים רכב שלא שלהם.

פורסם

נפתח שרשור זהה לפני כמה ימים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נפתח שרשור זהה לפני כמה ימים.

איתמר

חיפשתי לא מצאתי. יש לך אולי הפניה. אולי נוכל ללמוד משהו על זה.

נהג מנוסה
פורסם

טעות שלי, לא פתחו שרשור בנושא אלא זה התגלגל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4032459#post4032459

עריכה: עכשיו אני רואה שאפילו הגבת שם לפני יומיים...

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן בתור מתדלק לשעבר שמתי לב לזה ברכבי רנו וגם סיטרואן.

להבא בדוק שהפייה מוכנסת עד הסוף והיא לא עקומה או הפוכה אלא ישרה

Miata ND2

פורסם

זה ידוע שבחלק מרכבי רנו שמתודלקים בסולר אם מכניסים את האקדח למיכל דלק קצת יותר מדי הוא נתקע.

העצה שלי היא להכניס ממש מעט את אקדח התדלוק לרכב (4 ס"מ אפילו) עד שהפקק מתכת נפתח למעלה לחלוטין ואז לא להכניס יותר כדי שהקפיץ של האקדח לא יעבור את הפקק מתכת (אם הוא עובר הוא נתפס בפקק והוא נתקע). צריך לשים לב שהדלק לא משפריץ החוצה ובמידה והאקדח קופץ לשים על המהירות הנמוכה ביותר.

במידה והאקדח נתקע בפנים תסובב אותו ב-180 מעלות ותוציא.

עצה ממתדלק :wink:

פורסם
זה ידוע שבחלק מרכבי רנו שמתודלקים בסולר אם מכניסים את האקדח למיכל דלק קצת יותר מדי הוא נתקע.

העצה שלי היא להכניס ממש מעט את אקדח התדלוק לרכב (4 ס"מ אפילו) עד שהפקק מתכת נפתח למעלה לחלוטין ואז לא להכניס יותר כדי שהקפיץ של האקדח לא יעבור את הפקק מתכת (אם הוא עובר הוא נתפס בפקק והוא נתקע). צריך לשים לב שהדלק לא משפריץ החוצה ובמידה והאקדח קופץ לשים על המהירות הנמוכה ביותר.

במידה והאקדח נתקע בפנים תסובב אותו ב-180 מעלות ותוציא.

עצה ממתדלק :wink:

הסיבה לא טובה וציינת זאת בתגובה,האקדח לא מזהה שהדלק מפסיק, זה פשוט סיכון כי:

-גם אם תסתכל לא תמיד אפשר לדעת מתי הדלק עולה יותר מדי

-המיכל יהיה מלא מדי וגם זה לא טוב בחלק מהמקרים.

-מספיק שניה של חוסר תשומת לב כדי שהדלק ישפך, מספיק דקה של חוסר תשומת לב כדי ש 3 ליטר דלק ישפך.

Miata ND2

פורסם
הסיבה לא טובה וציינת זאת בתגובה,האקדח לא מזהה שהדלק מפסיק, זה פשוט סיכון כי:

-גם אם תסתכל לא תמיד אפשר לדעת מתי הדלק עולה יותר מדי

-המיכל יהיה מלא מדי וגם זה לא טוב בחלק מהמקרים.

-מספיק שניה של חוסר תשומת לב כדי שהדלק ישפך, מספיק דקה של חוסר תשומת לב כדי ש 3 ליטר דלק ישפך.

לא קרה לי אף פעם שנשפך דלק כשתידלקתי- בעצה שלי האקדח מספיק בפנים ככה שהאקדח תמיד קופץ ולא נשפך דלק.

אגב, כשאני מתדלק באופן הזה האקדח קופץ שהמיכל מלא באופן סביר ואפילו אפשר להוסיף דלק למיכל.

פורסם

דיברתי עם מחלקת השירות של רנו. הבטיחו תשובה מהמחלקה הטכנית שלהם לאחר בדיקה. כשאקבל תשובה אחזור לעדכן.

לדעתי חייבת להיות פייה שתמנע זאת. לא תמיד מי שמדלק מכיר את התופעה וניזהר. זה הופך לבעיה לא רק של נהג הרכב אלה גם של ציבור המדלקים והתחנה. במקרה שלי האקדח ניתקע, מישהוא במקום הציע לסובב את האקדח לשיחרור אבל אי אפשר היה בגלל מפגש האקדח עם מכסה פיית התידלוק. היה מאוד לא נעים.

הכי מבעס "שהמבינים" מסביב החליטו שהרכב תדלק בטעות סולר במקום בנזין :lol:

נהג מנוסה
פורסם

גם במגאן זה קרה לי פעם אחת, מאז אני שם לב לא להכניס את הפייה עמוק אלא מעט ובזרימה מינימלית כמו שהציע פה המתדלק avihai GTI

יתרון נוסף הוא שבמצב הזה לא נוצר קצף רב ואפשר לתדלק מיכל כמעט מלא בלחיצה אחת.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

האילוץ לתדלק עם תשומת לב כזו או אחרת, זה לא יתרון לדעתי. לא תמיד מי שמתדלק זוכר זאת.

קבלתי תשובה ממחלקת השרות הטכני של קרסו. התשובה היא שככה זה. הרכב בסדר. זה לא רק ברנו. הם העבירו את המידע הלאה ולדיברהם יש להמתין שתחנות הדלק ישדרגו את אקדחי התדלוק.

נהג מנוסה
  • תוכן חדש...