Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר וסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב!

קניתי כבר פוקאל P 165 V15 ויש לי HU 9450.

עכשיו סוף סוף אני רוצה לקנות סאב ומגבר. אני רוצה סאב שהוא SQ, האיכות והדיוק שלו ממש חשובים לי.

לפי מה שקראתי חשבתי ללכת על מגבר JBL GTO100.4 וסאב HERTZ ES300 רציתי לשמוע קצת חוות דעת

ואם יש לכם הצעות יותר טובות :)

פורסם

דרך אגב אני מתלבט בין ה ES300 ל HX250 אני פשוט לא יודע מה הטווח מחירים שלהם.

אם מישהו יודע את המחירים וכמה אמור לעלות לי כל הסיפור זה יעזור לי מאד

פורסם

הes300 זה סאב 12 אינץ

הhx250 זה סאב 10 אינץ והוא מוצהר 600 rms שזה לא כלכך תואם למגבר, אבל עדיין, זה סאב מאוד נציל.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

בעיקרון ה JBL GTO 1004 וההרץ ES300 נחשבים לאופציות די מוצלחות בסביבת התקציב שלהם.

אם יש לך תקציב למגבר איכותי יותר- הייתי משדרג אותו לטובת אחד איכותי יותר.

את הסאב הייתי מעדיף בתיבה אטומה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה כולם רוצים סאב sq אבל לא רוצים לבנות תיבה טובה?סאב איכותי בתיבה סטנדרטית ישמע באופן מסויים שמי שלא מבין עלול לחשוב שזה איכות באס,למרות שזה לא,לפני שקונים סאב איכותי,צריך לדעת לבנות תיבה כמו שצריך,אי אפשר לבנות ארגז לפי הוראות יצרן ופשוט לדחוף צינור בקוטר מסויים ולצפות לתוצאות

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...