Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלב ההכנות גיליתי שמד המרחק ברכב מראה למעלה משלושה אחוזים יותר מ ה GPS.אצטרך להוסיף למעלה מ30 קילומטרים לתוצאה של מד המרחק.הנסיעה והעדכון במהלך אחד החגים הקרובים.

  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הגינוי

 

למה?.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם המטרה היא רק לעשות 1000 ק"מ על מיכל אחד בלי קשר לדרך, אז אני ממליץ לך לעשות הלוך חזור של הכביש הכי מישורי והכי ארוך בישראל, כביש 90.

 

התחלת הבדיקה- דרום הכנרת, יש ארומה בצומת ותחנת דלק.

נהיגה עד אילת לכל אורך כביש 90 (380 ק"מ)

פרסה באילת וחזרה עד דרום הכנרת (760 ק"מ)

שוב פרסה לכיוון אילת...באזור חצבה אתה אמור לראות 1000 ק"מ.

 

 

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

 

 

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אחרי שראיתי מה ג'רמי הצליח לעשות עם היגואר, יש מצב גדול שתצליח (כי לפני שראיתי לא היה לך שום סיכוי :lol: )

פורסם

אם היה רכב דיזל - היה קל. התערבות בטוחה.

פעם נסעתי עם גולף דיזל (בדרום אפריקה), ב-970 ק"מ כבר לא יכולתי להשאר אדיש ומילאתי דלק כאשר השעון היה על שמינית. ב-2002, עם פז'ו 406 , HDI עשו כ-2300 ק"מ על מיכל אחד.

וגם בישראל. C3 דיזל מסביב ישראל, עברו 1000 ק"מ ונשאר דלק.

אבל אתה עם רכב בנזין והמצב גבולי מאוד מאוד, חסר סיכוי. כמו שבוקי כתב, תגיע ל- 800-900 ק"מ בנהיגה הכי נכונה.

 

אם כבר, אני מציע לא לחשוב לכיוון אילת. המנע מכביש עם שיפועים, סיבובים רבים - אלו דורשים יותר דלק ובלימה מידי פעם. כל האצה, אפילו מתונה, היא צרכן דלק כבד. רצוי כביש דו נתיבי, ככה לא תפריע לאחרים - וזה חשוב! - והם לא יפריעו לך.

אתה חייב עוד נהג, לא תצליח לנהוג שעות רבות עם מגע ביצה (כלומר כאילו יש ביצה לא מבושלת בין כף הרגל והדוושה), לפמפם בעדינות רבה כל הזמן. יש עייפות מצטברת שפוגעת בעירנות - לא רק אל ועל הכיבש אלא גם תפעול הרכב.

נסה משהו כמו כביש החוף החל מתשע בערב בלי כניסה לאך עיר, עם שחר לכוון לבקעת הירדן דרך עמק יזרעאל, ככה לא תתקל בשום פקק והשיפועים מתונים מאוד.

ותתאמן מראש חביבי, לאורך הרבה ק"מ. לא קל לנהוג הכי חסכוני גם שעה רצופה, כל שכן יום שלם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא תצליח.

אבל בשביל להתקרב, אני חושב שעדיף לעשות כביש מישורי הלוך חזור כמה וכמה פעמים, נניח כביש הערבה או משהו כזה.

פורסם

יש תוצאה,כתבתי את כל הסיפור ונותקתי.הסיפור בהמשך,התוצאה-1026 קמ,56.79 ליטר,15 שעות ברוטו,18.066 קמ לליטר.יום ששי חג,כבישים ריקים.:-)

פורסם

רגע, ה-1026 האלה - זה ברוטו (ג'יפיאס) או נטו (בקילומטרז של הרכב)?

 

לא ברור אם עברת ב-26 ק"מ את היעד, או שהיו חסרים לך 4 ק"מ.

פורסם
יש תוצאה,כתבתי את כל הסיפור ונותקתי.הסיפור בהמשך,התוצאה-1026 קמ,56.79 ליטר,15 שעות ברוטו,18.066 קמ לליטר.יום ששי חג,כבישים ריקים.:-)

 

כל הכבוד!

 

האמנתי שזה אפשרי וכתבתי:

 

לדעתי אפשרי.

כנראה שהקפדה על מהירות נמוכה מה 90 המיתולוגיים תועיל.

 

 

מחכה לסיפור המעשה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מרשים.

עכשיו מה?

או, מה הרווחת בהתערבות? זה היה עם חבר (בן) או חברה (בחורה) ?

 

מה ההתערבות הבאה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 


×
×
  • תוכן חדש...