Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי איביזה קופרה 1.8 טורבו.

פורק פורג' 007 פנימי.

מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי רעש פריקה שהאוטו פורק מהפילטר? אני פשוט אוהב את הרעש הזה.

על האוטו יש גם אינלט ופילטר פתוח.

וכל אלה שהולכים לבלבל את המוח על החופש הגדול, אז לא אני סיימתי ללמוד לפני 7 שנים.

פורסם

דבר ראשון זה שסיימת ללמוד לפני 7 שנים זה לא אומר שיש לך 12 שנות לימוד :p דבר שני אתה צריך להחליף פורק לחץ בישביל השריקה, שיפור לא יהיה פה.

פורסם

אני עם סטאפ מלא. סטייג' 2.

אני שומע את הפריקה חזק אבל אני לא מתכוון לרעש של הפריקה, אני מתכוון לסוג רעש. רעש כזה של פריקה מיוחדת. מהפילטר

פורסם

בכדי לקבל רעש פריקה חזק על פורק פנימי 007 צריך פילטר פתוח, אינלט וקפיץ כחול לפחות.

בכדי לקבל רעש פריקה חזק יותר צריך פשוט להחליף את הפורק לHKS SSQV3 או משהו בסגנון (לא 004).

פורסם

התייחסתי רק לשאלה שנשאלה.

זה נכון שלפעמים הפורקים החיצוניים עושים בעיות כי מלכתחילה המנוע הזה לא תוכנן לעבוד עם פורק חיצוני וגם נוצרות כל מיני תופעות "לוואי" בנוסף לבעיות הידועות.

זה גם תלוי באופן ההתקנה והמעקפים/ביטול החיישנים שצריך לעשות , יש כאלה שנוסעים עם פורקים חיצוניים כבר שנים ללא בעיות.

• תוכן חדש...