Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בליסינג לשעבר, בצדדיו סימני מדבקת החברה שחכרה את הרכב.

את המדבקות הורידו עוד לפני, אבל סימני המדבקה נשארו, אעלה כשאיהיה ליד המחשב.

האם פוליש עדין רק באיזור הסימנים זה רעיון טוב? או שיש שיטות יותר טובות?

אם יש מישהו באיזור באר שבע עם טיפת חומר להשאלה, אשמח לה.פ. :-P

פורסם

לא בטוח שיש מה" להוריד".

אם זה סימני דבק אז כל ממיס יעשה את העבודה, טרפנטין או אפילו קצת WD40

אבל לרוב מדובר בהבדלי צבע שנובעים מהעובדה שהאיזור לא היה חשוף לשמש בעוד שאר הצבע מסביב דהה לאיטו, ואין ממש מה לעשות.

פורסם
לא בטוח שיש מה" להוריד".

אבל לרוב מדובר בהבדלי צבע שנובעים מהעובדה שהאיזור לא היה חשוף לשמש בעוד שאר הצבע מסביב דהה לאיטו, ואין ממש מה לעשות.

+1

מסכים

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם
לא בטוח שיש מה" להוריד".

לא מסוכן לצבע הרכב להשתמש בחומרים אלו?

גם אצלי יש סימני דבק שלא יורדים שאין לי מושג מאיפה צצו.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

עוד מדבקה שמעצבנת אותי זה המדבקת ליסינג בשמשה האחורית, היא דהתה לגמרי ויש ממנה ריח של קפה(רציני!).

ניסיתי להוריד עם הציפורנים, חצי ירד, וחצי תקוע כי זה נדבק ממש חזק לפסי החימום של השמשה. עצות להורדה?

פורסם
עוד מדבקה שמעצבנת אותי זה המדבקת ליסינג בשמשה האחורית, היא דהתה לגמרי ויש ממנה ריח של קפה(רציני!).

ניסיתי להוריד עם הציפורנים, חצי ירד, וחצי תקוע כי זה נדבק ממש חזק לפסי החימום של השמשה. עצות להורדה?

תשאיר את הרכב בשמש לאיזה שעה ואחרי זה תנסה להוריד עם הציפורן או בעדינות עם להב של יפנית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תשאיר את הרכב בשמש לאיזה שעה ואחרי זה תנסה להוריד עם הציפורן או בעדינות עם להב של יפנית.

עשיתי עם הציפורן, ירד חצי, וחצי תקוע בתוך הפס חימום כאילו זה התאום הסיאמי שלו

פורסם

אוקי חברים היום ניסיתי בנזין לבן בעזרתו של חבר פורום נוסף. האם ישנו סיכוי שהמדבקה גרמה לדהייה של הצבע במקומות מסוימים ולכן הפכה למעשה לחלק ממנו?

פורסם

ברור,יש לי חבר עם גרנדה פונטו שיש לו "קעקוע" של חברת טרייד-מוביל על דלת תא המטען. בגלל שבעלים הקודמים נסע הרבה זמן עם המדבקה בלי להסיר אותה האזור סביבה דהה בשמש ומתחת למדבקה היה צבע "חדש".

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כשאני נוגע במדבקה אני מרגיש חספוס שונה מהמרגש שיש בצבע שליד. אבל בנזין לבן לא הוריד אפילו חלקיק ממנה.

אני מקווה שזה לא קעקוע

פורסם

אם יש קעקוע אולי פוליש עדין (לכול האוטו) יחדש את הצבע ויסתיר (או לפחות ישפר) את המצב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...