Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות משבועיים קניתי פורד פוקוס 2005 ,1600 ,אוטומט בבדיקה לפני קנייה כל הסעיפים הופיעו תקינים, מנוע , גיר, הזרקה וכו׳ נסעתי בו כמעט 1000 ק״מ ועדיין מרגיש שהאוטו שותה הרבה דלק ( יחסית לרנו מגאן ידנית שהייתה לי)עדיין לא יצא לי לעשות חישוב מדוייק בכל מקרה רציתי לשאול מה הצריכת דלק שלו? והאם כדאי לחשוב על הסבה לגז?

מה הוא לוחש בלילה, מה הוא לוחש?

פורסם

אולי כדאי שתתחיל בבדיקה של צריכת דלק.

כמה קילומטרים ביום אתה נוסע בממוצע? בעיקרון הסבה לגז היא השקעה שמחזירה את עצמה במהירות כזו או אחרת, כאשר כל פעם אתה ממלא גז ולא בנזין.

גם ההורים שלי חשבו לעשות הסבה לגז, אבל לאחר מספר חישובים ראינו שזה לא משתלם, מכיוון שהם נוסעים ביום "פראי" 20 ק"מ בתוך העיר, פשוט לא משתלם לשים על המערכת 7000 ש"ח + - או יותר אני לא יודע בדיוק כמה .

אולי יש בעיות אחרות במעבר לגז וחברי הפורום פה יוכלו לעזור לך יותר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=460806

פורסם

לא ציינת כמה ק״מ הרכב עבר אבל בכל זאת כדי למזער את צריכת הדלק אני ממליץ לך:

1) לבדוק מצתים וחוטי הצתה ולהחליף במידת הצורך.

2) לעשות ישור קו בכל הנוגע לפלטרים ומסננים כולל שמנים ונוזלים איכותים.

3) ניקוי מערכת ההזרקה על ידי אינפוזיה.

4) סריקת תקלות במחשב הרכב.

5) בדוק את כיוון הפרונט + מצב הצמיגים, לחץ האויר ואיזונם.

לאחר כל זה אני בטוח שצריכת הדלק תרד כמובן שזה גם תלוי בצורת הנהיגה וסוג הדרך

שבה אתה נוסע.

בהצלחה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...