Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זוג הדייסונים הנ"ל שילמתי ב-2500 ש"ח, אבל זה לא העניין.

איזה שואב תעשייתי איכותי אפשר להשיג בסביבות ה-2000 ש"ח?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
על זוג הדייסונים הנ"ל שילמתי ב-2500 ש"ח, אבל זה לא העניין.

איזה שואב תעשייתי איכותי אפשר להשיג בסביבות ה-2000 ש"ח?

ב1500 ₪ אתה מקבל אותו עם 3 מנועים , עם אתה מחפש כוח .

לך לחניות אספקה טכנית תברר פה ושם ותראה שאני צודק

למשל בחנות "בר ביצוע" יש מבצע על השואב שאמרתי לך

ויש עוד מבצעים בכול מיני חנויות ,חפש תראה.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

אני שואב את כל הרכב פעם אחת עם שואב מיני תעשייתי, תוצרת גרמניה, חזק מאוד! (הוא בן 20 ככה).

מרוב הכוח לפעמים הוא שואב לי לחצנים מהדש-בורד. (יש לו פח ששם נמצא כל הפסולת, ופילטר ענקי למנוע, שפעם ב20 שאיבות ככה אני מנקה אותו).

ולאחר מכן אני עובר על כל הרכב עם חובט ספות של קירבי, אני אישית כבר כמה פעמים לא מרגיש שהוא עושה משהו. (והטורבינה שלו חזקה, הייתי סקרן והכנסתי את האצבע לשם).

כמוכן על השטיחים אני עובר עם הראש שטיחים של הקירבי.

הוא בן 10 ככה, והעוצמת שאיבה שלו חזקה!

תאכלס, אני לא יכול לומר שאני מגיע לרמה של אולם-תצוגה בגלל שהרכב שלי בן 18, ככה שיש לכלוכים שאי אפשר להוציא, חוץ מזה האטימה קצת נפגעה בו.

אבל בהחלט יותר כיף לנהוג ברכב, אחרי שאיבה טובה של הסלון. (כל שבועיים-שלוש אני שואב אותו יסודית, ואם יוצא שאני אוכל הרבה ברכב, אז גם כל שבוע).

פורסם
בדקתי ואתה צודק, אבל בכל מקרה זה לא בדיוק שואב שמתאים לשימוש ביתי.

הוא שואב מצויין לשימוש ביתי אפשר לקנות לו אביזרים , אבל בדר״כ מקבלי איתו , עם יש לכלוך עקשן מפעילים עוד מנוע,

זה כול מה שהחברות ניקיון משתמשות, יכול להיות שהרעש קצת יותר גבוה מהביתי , אבל זה לא משנה לי.

בהצלחה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

למי שיש חנייה פרטית עם שקע חשמל, אני ממלץ לקנות משהו בסגנון הזה:

gas11-21.jpg

אני מנקה את הרכב אצל הורי, שם יש חנייה פרטית, והם מחזיקים משהו דומה (וזה עדיין לא תעשייתי אמיתי). היתרון של הדברים הללו, שהם חזקים מאד- ממש נדבקים לשטיחים בבית, וקלים לניקוי. כמובן שגם ברכב הם שואבים הכל, כולל כל הזבל שמסתבך בשערות של ריפוד רצפת הרכב (מתחת לשטיחונים).

• תוכן חדש...