Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין למכור את הרכב שלי אך יש לי בעייתיות בהגדרת היד הראשונה של הרכב.

יש לי יונדאי I30 מהקילומטר ה0.

תחילה , הרכב היה בעצם ליסינג מהבנק. אבל הבעיה היא שאינני יודע האם זה באמת ליסינג. לאחר שלוש שנים הייתי צריך להחליט האם אני רוכש את הרכב או משתדרג לרכב אחר. החלטתי להשאר עם הרכב ולרכוש אותו. לצערי אני יד ראשונה אבל הרכב רשום כיד שניה מאחר ויד ראשונה היה לכאורה תחת השם של חברת "אלבר".

אשמח לעזרה והאם באמת עדיין יורד אחוז מסוים מערך הרכב במצב כזה. מצב זה לדעתי מצב מיוחד אבל אינני שמאי רכב כך שדעתי לא חשובה :)

תודה מראש.

פורסם

כן , את העובדה שאני יד שניה לא יכולתי לשנות לאחר שזה נרשם ברשיון רכב :)

השאלה שלי היא איך אני מגדיר את היד ראשונה ? ליסינג לכל דבר? הרי רכב שהיה בליסינג והשתמשו בו מספר נהגים וככל הנראה לא ממש אכפת להם מהרכב לא ממש מתאים להגדרה של הרכב שנמצא אצלי. ביד 2 ובלוי יצחק ישנן הרבה הגדרות או הרבה קטגוריות להגדרת יד מסוימת. מהי היד הראשונה שלי לדעתכם לפי התאור?

תודה :)

פורסם

ליסינג פרטי לדעתי.

בנוסף, לדעתי אתה יכול להביא מסמך מאלבר שהרכב היה שלך גם בתקופת הליסינג שלו. ככה בן דוד שלי עשה עם המאזדה 3 שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אתה יכול להוציא מסמך שהרכב היה בבעלותך ולכן זה ייחשב כליסינג נהג יחיד עם הורדה מופחתת של 14% לעומת 22%.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מחברת הליסינג שמולה ביצעת את העיסקה.

הרכב שלי גם היה במקור ליסינג פרטי אצל שלמה כאל, פניתי אליהם אחרי שרכשתי את הרכב והם שלחו אליי לבקשתי אישור על כך שהרכב היה בליסינג מימוני.

פורסם

תודה רבה לכולם.

יצרתי קשר עם חברת "אלבר" והם נענו לבקשתי במהרה ושלחו לי את הפקס שמעיד על ליסינג של נהג יחיד תוך מספר דקות.

פורסם

בסופו של דבר אין פה שחור ולבן, ברגע שתמכור את הרכב (כל עוד זה לאדם פרטי) אתה תפגש עם הקונה ותספר את הסיפור של הרכב, כל עוד הרכב באמת שמור וימצא תקין בבדיקות אתם תסגרו כבר על מחיר שמתאים לשניכם, רק צריך להתחשב בזה שבסוף גם אותו קונה ירצה למכור את הרכב והוא כבר יהיה יד 3

פורסם

אני מכרתי רכב עם רישום השכרה שהיה במציאות בליסינג, לפי המחיר של הליסינג. הכל תלוי בכמה מבוקש הרכב שלך וכמה הוא מוצלח לעומת האחרים - ז"א תאונות יש\אין, ק"מ נמוך או גבוה, מצב קוסמטי וכו' וכו'.

פורסם

ברכבים חדשים כיום היד הראשונה שלהם לא נחשבת כיד 0 בעצם?

כלומר האדם שרוכש מהליסינג נרשם כיד 1 והאדם שלאחריו יד 2 וצפונה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

ברישיון רכב כתוב כמה בעלים קודמים היו.

בעלים קודמים + 1 זה היד.

אם ברישיון כתוב 09, כלומר אתה יד עשירית. אם כתוב 00 אז יד ראשונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...