Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה של דואר ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אימא שלי הייתה אמורה לקבל חבילה מחוץ לעיר בשבוע שעבר.

החבילה נשלחה בטעות לסניף דואר אחר רחוק מהבית שלנו ונמצא בשכונה בקצה השני של באר שבע.

קיבלנו מהסניף טלפון של מפקחת והיא לא ענתה. קיבלנו טלפון אחר מהדוור של מפקח שוחחנו איתו והוא הבטיח שהחבילה תגיע אלינו אך עדיין החבילה לא היגיעה.

כעת, המפקד לא עונה כלל. פנינו לפניות הציבור של הדואר ומה התשובה שקיבלנו?

"לא ניראה לי שיביאו לכם את החבילה, אתם צריכים להגיע לשם לקחת אותה מה הבעיה?"

אוקיי אתם בטח שואלים מה הבעיה תיסע להביא את החבילה אבל היי, דואר ישראל, אתם אמורים לשרת אותי לא אני אתכם,

מה זו החוצפה הזו? ואם לא היה לי רכב? למה אני צריך להוציא כסף על אוטובוס או מוניות ולבזבז זמן על טעות שלכם?

הפנו אותנו לפניות הציבור של מחוז דרום אבל גם שם, לא עונים.

:evil: :evil: :evil:

מה עושים?

פורסם

הכעס שלך במקום,

הם הרי קיבלו כסף לפי דרישתם כדי לשלוח את החבילה מנק' א לב' ובסוף סיפקו אותה לנק' ג'

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עם כמה שזה באמת מעצבן,

נראה לי שהאנרגיות שאתם משקיעים בניסיון שהחבילה תגיע לסניף שלכם

היא יותר מאשר נסיעה לסניף אחר כדי לקחת את זה משם.

so far so good so what

פורסם

מסיפור דומה עם דואר שליחים, מצאתי עצמי נוסע חצי שעה ע"מ לאסוף את החבילה, ובסוף משלם להם אגרה של 30 ומשהו ש"ח על - דואר שליחים.

חבל שלא ביקשתי טיפ.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...