Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני אובד יצירתיות ולא יודע איזו הפתעה בדיוק לעשות להורים,

האירוע המיוחל הוא ביום ראשון הקרוב, חשבתי לבקש שיכינו את העוגת בצק סוכר עם תמונה שלהם,

אחותי חושבת על ספא, אני לא כ"כ יודע, אולי שרשרת לשניהם עם הקדשה תואמת.

לא יודע מה להחליט, אבל אשמח לעצות מהמנוסים :p

תודה!

נ.ב שכחתי להוסיף, התקציב הוא איך נאמר, לא יותר מדי, לא ידוע לי כמה אמורה לעלות הפתעה שכזו, בערך באיזור ה 700/800/1000?

Opel Adam S 2017

פורסם

במתיחה קלה של התקציב אפשר לארגן להם לילה באיזה מלון משובח, אולי עם איזה מסאז' או אקסטרה נחמדה אחרת. ככה הפתעתי את אשתי ביום הנישואים הראשון (והיחיד, בינתיים ;)) שלנו.

שנינו נשארנו עם טעם של עוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חשבתי על זה, חשבתי גם על ספא זוגי, עדיין מתלבט על מה לבחור, לא חושב שיש יותר מדי אופציות כשמדובר ביום נישואים, לצערי זה לא בתקציב שלי, אם זה היה אפשרי הייתי מטיס אותם לחו"ל :p

וכמובן מזל טוב לכם ושתזכו לעוד שנים כאלו :)

Opel Adam S 2017

פורסם

תחשוב אפילו על דברים שחסרים להם ואולי הם רוצים שיהיה להם, נניח אפילו דברים טריוויאלים כמו טלוויזיה לחדר שינה אם אין להם או דברים בסגנון הזה. אלו מתנות שישארו להם הרבה זמן למשל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חשבתי על זה, חשבתי גם על ספא זוגי, עדיין מתלבט על מה לבחור, לא חושב שיש יותר מדי אופציות כשמדובר ביום נישואים, לצערי זה לא בתקציב שלי, אם זה היה אפשרי הייתי מטיס אותם לחו"ל :p

וכמובן מזל טוב לכם ושתזכו לעוד שנים כאלו :)

תודה, יום הנישואים הבא כבר נראה באופק. לא להאמין איך שהזמן עף.

על כל פנים, אם אתה הולך על אמצע השבוע, סביב 1,300 ש"ח אתה יכול לארגן להם אפילו שני לילות במלון שיעיף להם את הסכך. בסופ"ש המחיר מן הסתם צפוי להתייקר והמקסימום שתצליח להשיג בכסף שהקצבת לעניין יהיה לילה אחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רעיון שאני ואחים שלי כמעט עשינו ובסוף לא הספקנו, לעשות להם אלבום דיגטלי ( בלופה או במקבילים לו ) של רימייקים של תמונות ישנות לצד חדשות

הרעיון הוא לאסוף כמה תמונות ישנות של האחים ( ככל שיותר קטנים יותר טוב ) ולנסות לצלם אותם שוב כשאתם גדולים.

הרעיון דורש כמה שעות הכנה אבל מלבד זה הוא מאוד זול כך שתוכלו לשלב אותו עם מסעדה יוקרתית או ספא מפנק וזה אמור לצאת מושלם

• תוכן חדש...