Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי רכב פיג'ו 206 ואני רוצה לדעת איך הכי נכון להתחיל לקנות מערכת אודיו לרכב.

באוטו יש רק את החלקים המקוריים שכבר התיישנו ונפגמו אז כרגע במטרה שלי להביא קומפוננט קדמי ורדיו דיסק (עם AUX חובה).

רציתי עצות ודעות איזה קומפוננטים טובים, האם כדאי לקחת יד שניה בחשבון? ואיפה באיזור חולון הכי שווה לקנות ולהתקין?

התקציב די נמוך.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

איזה שנה האוטו?

תמיד כדאי לקחת יד שנייה בחשבון.

שכחת לציין מה התקציב, יש כאלה שבשבילם תקציב נמוך זה 500 ויש כאלה שבשבילם זה 10000.

רק אחרי שתתן תקציב יוכלו לעזור לך.

אתה מוזמן לאחד המפגשים לשמוע ולהתייעץ, יש מפגש דרום בצומת כנות השבוע.

פורסם

התקציב שאני מציב לקומפוננט הוא 800-1000 שקל. לוקח בחשבון יד שניה.

רדיו דיסקים הבנתי שלא צריך יקר מדי ויש הרבה טובים גם ב300 שקל

פורסם

אתה מעוניין גם במגברים, או שרק קומפוננט אחד ורדיו דיסק?

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
אתה מעוניין גם במגברים, או שרק קומפוננט אחד ורדיו דיסק?

אני לא ממש יודע, אני מתלבט האם קומפוננט והרדיו דיסק יספיקו לי לבנתיים ומפחד מצד שני שאם אני יקנה מערכת קומפלט שהציעו לי היום (1400 בלי סאב 1800 עם) ובגלל שהיא נשמעת לי יותר מדי זולה אני יתבאס עליה

פורסם

מערכת כולל הגברה סאב והתקנה ב 1800 שקל? , לי זה מרגיש כאילו הוצע לך תמהיל של מוצרים סיניים זולים.

אני ממש ממליץ לא לעשות צעדים בעניין המערכת כרגע, ולנסות להגיע לאחד המפגשים, שם תוכל לשמוע מערכות בכל קשת המחירים, תבין מי נגד מי ואז תעשה חושבין.

אם אתה מוכן להשקיע 1800 שקלים.

hu קומפוננט ומגבר .

משומשים, מבית טוב, סאב תביא בהמשך, קח בחשבון התקנה וחיווט (בערך 500 שקלים, אפשר להוזיל)

SCANSPEAK

פורסם
מערכת כולל הגברה סאב והתקנה ב 1800 שקל? , לי זה מרגיש כאילו הוצע לך תמהיל של מוצרים סיניים זולים.

אני ממש ממליץ לא לעשות צעדים בעניין המערכת כרגע, ולנסות להגיע לאחד המפגשים, שם תוכל לשמוע מערכות בכל קשת המחירים, תבין מי נגד מי ואז תעשה חושבין.

אם אתה מוכן להשקיע 1800 שקלים.

hu קומפוננט ומגבר .

משומשים, מבית טוב, סאב תביא בהמשך, קח בחשבון התקנה וחיווט (בערך 500 שקלים, אפשר להוזיל)

ה1800 זה לא כולל התקנה כולל בתוכו קומפוננט של מורל מקסימו, מגבר, חיווט, סאב ורדיו דיסק.

יש לך להמליץ לי על סט כולל רדיו דיסק עד 1500 שקל שיספיק לי? לא חייב סאב לדעתי.

פורסם

בקיצור, קראתי עכשיו הרבה תגובות בונות על המורל טמפו, הבנתי גם שהוא לא חייב מגבר למרות שלא הייתי מתנגד לאחד.

קומפוננט של מורל טמפו (שהבנתי טוב יותר מהמקסימו) ורדיו דיסק סביר+ יספיקו לי לרכב?

פורסם

כן, ובמידה ואתה לא מתכנן להוסיף בעתיד מגבר וסאב, אז רצוי להוסיף 6/9 (ואם אתב מוסיף אז 6/9 גם,מורל טמפו).

SCANSPEAK

פורסם
כן, ובמידה ואתה לא מתכנן להוסיף בעתיד מגבר וסאב, אז רצוי להוסיף 6/9 (ואם אתב מוסיף אז 6/9 גם,מורל טמפו).

אז אם הבנתי נכון, ללכת כרגע על המורל טמפו עם רדיו דיסק סביר בתקציב הזה וכאשר התקציב יגדל להוסיף 6\9 מאחורה ומגבר ובסוף בסוף גם סאב אם צריך.

נכון? אם אתה אומר כן מחר על הבוקר קניתי :)

פורסם

לא!, אם אתה מתכנן להביא בעתיד מגבר וסאב אז רכישה של 6/9 מיותרת.

רק קח בחשבון שלא יהיה באס מוחשי עד שיהיו מגבר וסאב, אבל כשיהיו- יהיו עשרות מונים מעל 6/9 וקומפוננט עם הגברה על hu.

לדעתי, מוצרים מיד שנייה, וסבלנות, לא חייב הכל במכה אחת.

שיקול שלך.

SCANSPEAK

פורסם
לא!, אם אתה מתכנן להביא בעתיד מגבר וסאב אז רכישה של 6/9 מיותרת.

רק קח בחשבון שלא יהיה באס מוחשי עד שיהיו מגבר וסאב, אבל כשיהיו- יהיו עשרות מונים מעל 6/9 וקומפוננט עם הגברה על hu.

שיקול שלך.

מה זה HU?

ולא ממש הבנתי מה אתה ממליץ לי לעשות במקרה שלי.

מגבר יגיע ב10 לחודש הבא כנראה.

פורסם

hu זה רדיו דיסק

אם אתה הולך חקנות מגבר בחודש הבא אז לדעתי וותר על רכישה של 6/9 כרגע, הם יהיו מיותרים כשיהיו מגבר וסאב

SCANSPEAK

• תוכן חדש...