Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ בחום מגבר מעולה סט מעולה, רק לקנות רדיו דיסק טוב כמו קלאריון ואתה מסודר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=493575

זיל הזול ואחלה מערכת, במקרה לחבר שעשיתי לו התקנה יש סט קומפוננט ומגבר כזה שומעים מדהים.

רדיו דיסק http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=490872

וישאר לך עוד כסף לסאב.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

יוני המערכת שהצעת לא רלוונטית כי הוא לא מוכר את המגבר בסוף והרמקולים האלה לא יתנו עבודה עם סאב ללא מגבר (תקן אותי אם אני טועה).

אני כמעט בטוח ב100% ללכת ולקנות מחר את המורל טמפו עם רדיו דיסק.

ובמשכורת הבאה לקנות מגבר וסאב.

מצד שני המורל דוטק גם די מגרה אותי ועוד במחיר כזה..

פורסם

הינה עוד מגבר בזול ומגבר טוב יחסית.

תנסה להוריד אותו כמה שאפשר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=489067

אין בעיה לעבוד עם הדוטק ללא הגברה אבל יהיה קצת חלש ואולי גם עיווטים אי אפשר לדעת זה גם תלוי ברדיו דיסק, אבל כמובן ששווה לך יותר ללכת על הדוטק, תקבל תוצאה יותר טובה מהדוטק גם ללא הגברה.

אם אתה מתכוון ללכת על מגבר 4 ערוצים עוד חודש אז רק דוטק.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

היי

אני מסכים לחלוטין עם החבר בפורום bengee, תקנה מכשיר טוב שישמש לך בעתיד למגבר וזוג קומפוננט .

אין הגיון להוסיף רמקולים אחוריים אם בעתיד אתה הולך על מגבר וסאב .

בהצלחה

פורסם
יוני המערכת שהצעת לא רלוונטית כי הוא לא מוכר את המגבר בסוף והרמקולים האלה לא יתנו עבודה עם סאב ללא מגבר (תקן אותי אם אני טועה).

אני כמעט בטוח ב100% ללכת ולקנות מחר את המורל טמפו עם רדיו דיסק.

ובמשכורת הבאה לקנות מגבר וסאב.

מצד שני המורל דוטק גם די מגרה אותי ועוד במחיר כזה..

המגבר חזר למכירה, פשוט אסור לי להקפיץ את המודעה ולעדכן שם כל עוד לא עבר שבוע.

בקיצור כל מה שמפורסם למכירה, שלחתי לך הודעה פרטית.

פורסם

תודה לכולם על העזרה, בנתיים הותקנו באוטו קומפוננטים ורדיו דיסק.

קומפוננט MOREL TEMPO - כשקניתי אותו ידעתי שהחברה עצמה מעולה אבל הרמקול עצמו סביר מאוד, לא ציפיתי ליותר מדי אבל קיבלתי תמורה מאוד חמודה.

רדיו דיסק PIONEER 5450 - כרגע הוא חדש אצלי אבל נותן עבודה.

אז כמו שציפיתי עכשיו גם אני מכור ובמשכורת הבאה אני ישתדל להתחדש במגבר ואולי גם בסאב, מי שרוצה מוזמן להתעדכן בשרשור.

nika1320 - מכיוון שאני לא יכול לשלוח פרטיות אלה רק לקבל, שלח לי תמונה של המגבר בפרטי ופרטים איפה אתה נמצא.

פורסם
תודה לכולם על העזרה, בנתיים הותקנו באוטו קומפוננטים ורדיו דיסק.

קומפוננט MOREL TEMPO - כשקניתי אותו ידעתי שהחברה עצמה מעולה אבל הרמקול עצמו סביר מאוד, לא ציפיתי ליותר מדי אבל קיבלתי תמורה מאוד חמודה.

רדיו דיסק PIONEER 5450 - כרגע הוא חדש אצלי אבל נותן עבודה.

אז כמו שציפיתי עכשיו גם אני מכור ובמשכורת הבאה אני ישתדל להתחדש במגבר ואולי גם בסאב, מי שרוצה מוזמן להתעדכן בשרשור.

nika1320 - מכיוון שאני לא יכול לשלוח פרטיות אלה רק לקבל, שלח לי תמונה של המגבר בפרטי ופרטים איפה אתה נמצא.

תתחדש ותהנה

• תוכן חדש...