Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

נטחנו לי השיניים על הממיר מומנט ( השיניים שמתחברות לגג׳ש של הסטרטר בהנעה )

הרכב הוכנס למוסך , הממיר נשלח לשיפוץ והתיקון החזיק פחות מ200 ק׳מ.

מאחר ומדובר ברכב שאין עוד אקזמפלר דומה בארץ , אני מתקשה במציאת פתרון טכני הולם מלבד הזמנה של ממיר חדש מחו׳ל.

גם בהזמנה של ממיר חדש יש בעייתיות מסויימת , מאחר והרכב עבר 22 ידיים ועל הגיר אין כל סימון יצרן .

בשנתון הנתון ישנם 3 סוגים של גירים אוטומטיים עם שלושה סוגי ממירים שונים .

המוסך לא מעוניין לפרק את הממיר לצורך שליפת מק׳ט החלק מאחר והדבר כרוך בהרבה עבודה והשבתה של הרכב על הליפט עד שהחלק יגיע .

האם יש בארץ מישהו שיכול לשחזר ( בצורה מקצועית ובדרגת חיסון מתאימה ) את גלגל השיניים ?

האם יש למישהו רעיון כיצד לפתור את התקלה מבלי לשלם פו׳ה פעמיים?

לא רוצה להוציא מאות רבות של $$$ ולגלות שהחלק לא מתאים

תודה לעוזרים

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

אם הבנתי נכון,הבעיה שייכת לממיר המומנט של הגיר והרכב אוטומטי ?

אם כך,פנה לחבר הפורום ספי ושותפו יניב,למכון גירים אוטומטיים צומת סגולה והתייעץ עמם לגבי אפשרויות.

יתכן ויש להם חלק זהה במלאי /יוכלו לשפץ או לתקן את הקיים או להשיג לך את החלק מעסק אחר דומה שהם מכירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יקיר, לא היה אפשר לנסח את זה יותר טוב.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
שלום רב

נטחנו לי השיניים על הממיר מומנט ( השיניים שמתחברות לגג׳ש של הסטרטר בהנעה )

הרכב הוכנס למוסך , הממיר נשלח לשיפוץ והתיקון החזיק פחות מ200 ק׳מ.

תודה לעוזרים

בקריאה רק של שתי השורות האלו,אפשר להבין שהבעיה כנראה דווקא בסטרטר ולא ברור למה נגעו בממיר המומנט.

לפי שאר חלקי ההודעה,הבעיה קשורה דווקא בממיר מומנט.

אז אולי מישהו יעשה כאן סדר ?

אם זו בעייה של זר שיניים של סטרטר שחוק-צריך לשפץ את הסטרטר (לפרק מהרכב ולשפץ את הנוכחי או להתקין משופץ).

אם התקלה בסטרטר גרמה לתקלה נוספת בממיר המומנט,יש לפנות גם למכון גירים להמשך אבחון.

פורסם

תודה לעונים.

לצערי הבעיה בזר שעל הממיר.

הסטרטר הוחלף למחודש ועובד מצויין. הממיר זקוק לזר.

עכשיו נותר רק למצוא זר בגודל מתאים ( 103 שיניים אאל'ט) או להזמין חדש מחול במחיר כליה .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
תודה לעונים.

לצערי הבעיה בזר שעל הממיר.

הסטרטר הוחלף למחודש ועובד מצויין. הממיר זקוק לזר.

עכשיו נותר רק למצוא זר בגודל מתאים ( 103 שיניים אאל'ט) או להזמין חדש מחול במחיר כליה .

שוב,ממליץ לך להתייעץ עם חבר הפורום ספי,אולי יש לו פתרון.

יתכן ועדיף להתקין ממיר מומנט מחודש/לשפץ את שלך מאשר לחכות לזר,שיהיה קשה עד בלתי אפשרי להשגה.

פנה לספי או יניב: 0573868964 או 0574561723

: 3868964 – 3868964 – 057057, 4561723 - 057

: 3868964 – 057, 4561723 - 057

: 3868964 – 057, 4561723 - 057

פורסם

כמה זמן יש לך את הרכב?

איזו בעיה קדמה לאיזו? הממיר או הסטרטר?

אולי החליפו למחודש שרק נראה זהה? הבדלים מינוריים בין דגמים של סטרטרים יגרמו להרס גלגל השיניים שעל הממיר.

פורסם

הבעיה התחילה אצל.הבעלים הקודם .

הסטרטר היה סדוק ומחובר עם 2 ברגים במקום שלושה.

הבעלים הזמין סטרטר מחודש מחו'ל לפי מס' vin .

לאחר תקופה מסויימת ( מעט ק'מ ) הלך הזר .

הזר תוקן אצל חרט/ חרטט והתיקון החזיק 200 ק'מ .

הרכב חזר למוסך ומאז אני מנסה למצוא פתרון מקצועי .

האידיאל להחליף ממיר וסטרטר לחדשים . הבעיה היא שהחלקים עולים המון$$$ ובנוסף יש להזמינם מחו'ל, מעבר לכך קיימים לשנתון שלי 3 סוגי ממירים שונים ואין לי זיהוי על סוג הגיר ( אולי הוחלף אצל מישהו מ22 הבעלים הקודמים.

אי צכך אני מחפש פתרון טכני מקצועי לתיקון הקיים ( לא קומבינה שתחזיק יומיים)

אישית לא פירקתי ובחנתי את הרכיבים

האם יש אפשרות להתאים גיר של אקורד מודרנית יותר עם המכלולים הנלוים ?

רב תודות על העזרה .

• תוכן חדש...