Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בספרד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לשכור רכב בברצלונה לשבוע בערך,השאלה שלי היא האם הבן שלי שהוא נהג חדש יוכל לנהוג ברכב הנ"ל?

אני בן 50 ורציתי להוסיף אותו בתור נהג משנה,בתאריך בו ניסע יהיו לו כמה ימים אחדים עד לגיל 18 והוא יחזיק ברישיון 11 חודשים.

מישהו התנסה בנושא?תודה רבה.

פורסם
שלום לכולם

ברצוני לשכור רכב בברצלונה לשבוע בערך,השאלה שלי היא האם הבן שלי שהוא נהג חדש יוכל לנהוג ברכב הנ"ל?

אני בן 50 ורציתי להוסיף אותו בתור נהג משנה,בתאריך בו ניסע יהיו לו כמה ימים אחדים עד לגיל 18 והוא יחזיק ברישיון 11 חודשים.

מישהו התנסה בנושא?תודה רבה.

אני לרוב מעדיף לקרוא ופחות להתערב, אבל הפעם אנסה להאיר את עיניך.

אין הגיון בכלל לנהוג בברצלונה, בטח שלא בזמן חופשה. ראשית מערכת התחבורה שם שונה משלנו, רמזורים באמצע שום מקום (רמזור לפני הכניסה לכיכר ובאמצע הכיכר), פניות משונות וכו'. בנוסף, מקומות חניה כמעט ולא תמצא.

לכן, אני ממליץ לך בחום רב לראות את ברצלונה מהמושב האחורי של המונית, במידה ואתה מפונק ואם לא, אז תחב"צ בטוח שלא תצטער ולא תהיה עסוק בלהיות זהיר.

בקשר לנהיגה של הבן שלך, ספק אם הייתי ממליץ על כך.

אני יודע שזו לא התשובה שרצית לקבל, אני רק מציע לחשוב באופן חיובי על מה שציינתי.

אחד מחברי הפורום גר שם בעבר (או שאולי במדריד?) אני מאמין שהוא יוכל לייעץ לך יותר טוב מכולנו.

(חזרתי לא מזמן, בפעם השנייה, טיילתי ממקום למקום רק במוניות ואני בטוח שיצא לי זול יותר מאשר כל אופציה ולו הזולה ביותר של השכרת רכב)

פורסם

אחד מחברי הפורום גר שם בעבר (או שאולי במדריד?) אני מאמין שהוא יוכל לייעץ לך יותר טוב מכולנו.

אהלן. :wink:

אני מצטרף למה שנכתב לעיל ולא ממליץ לשכור כרגע - המחירים גבוהים כי זה שיא העונה (עד ספטמבר) ויש מלא תיירים שנוהגים כמו בהמות, חניה תהיה בעייתית, ומערכת התח"צ שם כה יעילה שחבל לא לנצל אותה. תוכלו לראות את העיר יותר בזול ובכיף אם תרכשו כרטיס חופשי-יומי ותעלו לאחד מעשרות האוטובוסים העירוניים או הרכבת הקלה.

הנהיגה שם דווקא לא אמורה להיות מסובכת בהיבט הטכני לישראלי הממוצע, פשוט חבל על העצבים לדעתי. בעיר עצמה הנתיבים צרים והתנועה אגרסיבית למדי, מי שלא יודע בדיוק לאן לנסוע עלול להרגיש לא בנח. מכונית יכולה להיות שימושית שם למי שרוצה לטייל בפרברים ומחוץ לעיר, אך אם אתם נוסעים לעיר עצמה עדיף להימנע.

מתעקשים לנהוג בכ"ז? סביר להניח שסיקסט תציע את הדילים הכי טובים לנהג הצעיר, אם כי עלולה להיות הגבלה למכוניות קטנות כמו סמארט או יונדאי i10 (שזה דווקא יתרון). גם ליורופקאר והרץ כנראה יהיה מה להגיד בנושא, אך אני אישית לא אוהב אותם כי תמיד יש להם אותיות קטנות ומעצבנות בחוזה. החברות המקומיות כגון PepeCar מציעות בד"כ תעריפים נוחים יותר מהשחקנים הגדולים, אך לא כדאי להתעסק איתם אלא אם כן אתם דוברים ספרדית שוטפת.

אם תכתבו לאן אתם מתכננים לנסוע, אוכל לייעץ באופן יותר מדוייק על דרכי ההגעה לשם. באופן כללי אזור ברצלונה ורצועת החוף הוא מקום נהדר לנהיגה ואני בהחלט ממליץ על החווייה לכולם, אולם עכשיו זה באמת הזמן הכי גרוע בשנה להתנסות בה.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובות,

כמו ש robertf אמר אנחנו יוצאים לטייל גם מחוץ לברצלונה,בעיקרון הטיול העיקרי הוא ל"קוסטה ברווה"ורק יומיים בברצלונה.

דבר שני ההתניידות בתחבורה ציבורית כגון רכבות ,מוניות ואוטובוסים לא באה בחשבון לא בגלל פינוק או משהו כזה אלא בגלל שאני נכה גפיים ואני צריך את האוטו להתניידות לכל מקום,גם מרחקים קצרים אז זאת לא השאלה.

אז בעצם לפי מה שהבנתי החברה שהכי תוזיל את העלות ותלך"לקראתנו" בקטע של הנהג הצעיר היא pepe car?

אנחנו דוברי ספרדית שוטף אז זאת לא תהיה הבעיה.

השאלה שלי גם היא ללא קשור לביטוחים ולעליות של הביטוח צעיר אלא האם בגלל שהוא עדיין יהיה קטין ולא בן 18 (הבדל של כמה ימים אבל עדיין..ככה זה החוק..)הוא יוכל לנהוג שם כשגיל הנהיגה המינימלי הוא 18?

תודה רבה ויום טוב :)

פורסם

מניח שלא, אבל זה משהו שכדאי לבדוק עם חברת ההשכרה, מעולם לא הייתי במצב כזה ולכן אני לא יודע בוודאות.

בנוסף ל-Pepe כדאי לדבר גם עם Goldcar, אמור להיות להם משרד באזה"ת Mas Blau הסמוך לשדה התעופה.

• תוכן חדש...