Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריך להוסיף לסיאט מיי נוזל קירור G12, הרכב חדש אך חסר מן הנוזל ויש להוסיפו.

אני מאזור המרכז, מאיפה להשיג במחיר הוגן?

צריך לדלל עם מים מזוקקים? אם כן, מה היחס?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תעשה חיפוש. שאלה זו נשאלה עשרות פעמים.

היום כבר יש נוזל חדש G13.

אפשר לקנות בכל מוסך צ'מפיון את המקורי. אותו יש למהול במיים רגילים לפי הוראות על האריזה.

יש גם נוזלי G12 חליפיים שמגיעים מוכנים לשימוש.

פורסם

בהמשך לתשובתו הנכונה של בוקי שים לב על ההנחיות על גבי האריזה של נוזל הקירור. היום הייצרן משווק גם נוזל מוכן לשימוש כלומר אין צורך לדלל אותו.

אתה יכול לרכוש גם אצל חבר הפורום מוסך רון נוזל קירור מקורי.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני כשקיבלתי את הרכב חדש (פולו 2012) ראיתי שאחרי כחצי שנה גובה מי הקירור ירד מתחת למינימום.

קניתי נוזל G12+ בחנות לחלפי רכב והוספתי 2 כוסות (לזכור שחלק מהנוזלים דורשים דילול של 50% עם מים מזוקקים)

בכל אופן אחרי התייעצות הבנתי שאם תגיע למוסך מורשה ימלאו לך את החסר בלי בעיות, יכול להיות שאפילו בלי חיוב (לא מתחייב על זה).

רוצה לציין שמאז התוספת הקטנה הזאת, הרכב עבר עוד 30,000 ק"מ ולא נרשמה אף ירידה בגובה נוזל הקירור.

Polo GTI (6R) 2012

פורסם

חבר'ה, נראה לי מגוחך לשלוח בעל רכב חדש על כול פיפס ישר למוסך. לא חבל על בזבוז הזמן ?

גם ברכב חדש קורה שחסר נוזל קירור בחודשים הראשונים ומומלץ לעקוב אחרי מפלס הנוזל.

קונים נוזל קירור וממלאים את החסר ונוסעים לשלום.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק - כשאני רציתי לקנות נוזל קירור מצ'מפיון הם פשוט שיכנעו אותי שאין לי סיבה לקנות. הם אמרו שזה "שירות" שהם נותנים לרכבים חדשים באחריות, וכל פעם שיחסר לי שמן או מים אני יכול לקפוץ אליהם. במקרה שלי המוסך ממש קרוב לבית, אז לא קניתי.

פורסם

יותר מזה, השלמת נוזל הקירור זה תהליך שלוקח 2 דקות בלי הכנסה של הרכב עצמו למוסך. פשוט ניגשים ליועץ שירות ותיק תק אתה בחוץ. אז אני לחלוטין בעד המוסך.

לדעתי אם יש מוסך קרוב, אז לעשות את זה. למרות שגם לקנות נוזל קירור ולהחזיק בהישג יד יכול להיות שימושי (כמו גם שמן).

אישית אני קניתי נוזל קירור והשלמתי לבד, אבל זה רק כי לא ידעתי שצ'מפיון נותנים את השירות הזה בחינם לרכבים חדשים.

Polo GTI (6R) 2012

• תוכן חדש...