Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבים

nzxt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהסאב הישן שקיבלתי הלך לעולמו אני מחפש אחד חדש ולא יקר כמובן =]

אז הסאב הראשון הוא של DLS KW 10

והשני JL AUDIO 10W0V3-4

על מגבר של JL AUDIO 300\4

תודה

פורסם

לדעתי ה 10W3 הוא אחד הסאבים היותר טובים שקיימים בשוק.

אבל יש הבדל משמעותי בין המחיר של ה JL לבין ה DLS, שהוא גם סאב מעולה, קצת עדין יותר לטעמי.

כדאי לנסות לשמוע את שניהם ואז להחליט.

SCANSPEAK

פורסם

את ה DLS כבר יצא לי לשמוע והוא נחמד סך הכל כן זה סאב ב500 שקל

גם את ה10w3 שמעתי והוא ללא ספק מצויין הבעייה שהוא ממש אבל ממש לא בתקציב גם לא בתור יד 2 לא חושב שיש מישהו שמוכר במחיר מצחיק כזה...

מה לגבי הw0 הוא בערך באותה הרמה של הdls לא?

וגם בתקציב..מחול

פורסם

החלטתי בסוף שאני מביא ID8 מסוניק אלקטרוניקס

ואני רוצה לתכנן תיבה איך עושים את זה?

התכנון הוא תיבה אטומה

פורסם

לפני שאתה רץ להזמין שווה לבדוק פה בארץ.

ועוד לפני זה יותר מכדאי לנסות לשמוע אצלך ברכב, ההבדל בין סאב 12" ל 10" הוא מהותי, שלא נדבר על 8", שלא תתאכזב.

SCANSPEAK

פורסם

+1 לבני בנושא השמיעה.

8" על 150RMS בתיבה אטומה זה אפקט באס עדין מאוד ולא מתאים לצרכים של כל אחד, מומלץ מאוד לשמוע לפני כן משהו כזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא מחפש משהו שיפרק לי את האוטו .חסר לי מאוד הבאס כרגע בלי סאב ואני צריך משהו שישלים את זה גם אם הוא יחסית עדין

הדבר הכי קרוב שראיתי ושמעתי פה זה הdls 10"

יותר קרוב מזה לא חושב שיש למישהו

אלא אם כן אתם מכירים מישהו כזה עם 8 שאפשר לשמוע אצלו

עריכה האמת היא שראיתי מישהו מוכר עכשיו id12 ב500 שווה ? לדעתי גבוהה + אני מכוון לכיון 10

• תוכן חדש...