Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נעלי ריצת שבילים של סלומון שהשגתי עם הנחה בארץ ב 480 ש"ח (בפועל עולות כ 700 ש"ח), בעלי אקספרס יש את אותם הנעליים (כנראה רפליקה) ב 38 דולר! נראות אחד לאחד כמו המקור! מאנשים שקנו הבנתי שאין כלל הבדל וחלק בכלל היו בטוחים שהם מקוריות.

מישהו פה התנסה עם הרפליקות הסיניות? סולומון, נייק, אסיקס...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חבר מהעבודה קונה קבוע אצלהם ומבסוט עד השמיים.

אפילו נעליי כדורסל קנה שם והוא לא מתלונן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קניתי משם לחברה שלי רפליקה של נייק פרי ראן.

מגיע באריזה שנראית מקורית, בכל פינה לוגו של נייק, גם בקרטונים שבתוך הנעל כדי לשמור על הצורה שלה.

הנעל עצמה נראית מקורית לחלוטין, גם בהשוואה לנעל מקורית. כל המאפיינים עומדים במקום: יש לוגואים בכל מקום שיש במקורי. מתחת לסוליה יש ספוג שאפשר להסיר כדי להשתמש במד צעדים.

בקיצור, הזיופים האלה נועדו להמכר כמוצר מקורי במחיר מלא בחנויות.

החברה מבסוטה מהנעליים. וזה מה שהכי חשוב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

פנק אותנו בקישור, אני דווקא צריך נעליים נוחות להליכה לטיסה הקרובה לחו"ל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רק תזכרו שנעליים קונים לא רק לפי אורך אלא גם לפי רוחב 2E-4E וכו'.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא יודע ולא מובן לי איך אתם בכלל חושבים להכניס את הרגל שלכם לנעליים מזוייפות או רפליקות,

כמו שאתם לא שמים ברכב שלכם צמיגים סיניים, אל תחשבו לשים ברגליים שלכם נעליים מזויפות,

תסבלו מהר מאוד מכאבי גב, כאבי ברכיים ומי יודע מה עוד...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

נעליים ומשקפי שמש אלו שני דברים שלא הייתי קונה רפליקות.

בעיקר כאשר אפשר לקנות דגמים יותר פשוטים, של חברות מוכרות, באזור ה50$ בe-bay.

לדעתי, לא משחקים עם דברים שיכולים לפגוע בבריאות.

פורסם

תצרף לרשימה גם אוזניות- לצערי כמעט כולם לא מבינים את ההשפעה הרעה של אוזניות זולות מסין.

עכשיו בנוגע לנעלים- לדעתי זה תלוי ברמת החיקוי והמיפעל המייצר. כי ברצינות- מה לדעתך עלות הייצור נטו לנעלי נייקי שניכרות בארץ בכ200$? לא הייתי אומר יותר מ20$! אפילו פחות.

רוב הסכום של הנעל מחברה מוכרת הולך על מימון עלות מחקר ופיתוח שהביא למיבנה הנעל- אבל אם יש מיפעל סיני שלקח את תוכניות הייצור הוא ייצר לך OEM בכלום כסף יחסית למרות שמדובר באותו המוצר.

העניין הוא- איך מוצאים את החיקויים האכותיים האלה מהמחשב בסלון בארץ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תצרף לרשימה גם אוזניות- לצערי כמעט כולם לא מבינים את ההשפעה הרעה של אוזניות זולות מסין.

עכשיו בנוגע לנעלים- לדעתי זה תלוי ברמת החיקוי והמיפעל המייצר. כי ברצינות- מה לדעתך עלות הייצור נטו לנעלי נייקי שניכרות בארץ בכ200$? לא הייתי אומר יותר מ20$! אפילו פחות.

רוב הסכום של הנעל מחברה מוכרת הולך על מימון עלות מחקר ופיתוח שהביא למיבנה הנעל- אבל אם יש מיפעל סיני שלקח את תוכניות הייצור הוא ייצר לך OEM בכלום כסף יחסית למרות שמדובר באותו המוצר.

העניין הוא- איך מוצאים את החיקויים האכותיים האלה מהמחשב בסלון בארץ.

מה הבעיה עם אוזניות סיניות?

פורסם

מה הבעיה?

אתה רואה בחור מפחד על הרגליים שלו והגב ביגלל נעל מזוייפת.

עכשיו בו תחשוב מה יכול ליקרות לעור התוף העדין שלך באוזן לאורך זמן ביגלל אוזניה מסריחה בדולר שאיכות הסאונד שלה עלוב וטווח התדרים שלה בעייתי.

כמו שנעלים של נייקי עוברים בדיקות ליראות את ההשפעה שלהם על כף הרגל וכו'- ככה גם האוזניות האכותיות של היצרנים הגדולים בוודאי צריכים לעמוד בתקנים הרלוונטים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה ההבדל. איכות הרכבה. התאמה לאוזן, חומרים ירודים שפוגעים באיכות הבידוד והשמע. רזוננס מוגבר ורעשי רקע עקב בחירה חסכון ובחירהשל חומרים זולים בכבלים המובילים לאוזנייה עצמה. שים פעם אוזניות מזוייםות עם דרייברים מסוג blalnced armature מול מקור ותבין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
נעליים ומשקפי שמש אלו שני דברים שלא הייתי קונה רפליקות.

בעיקר כאשר אפשר לקנות דגמים יותר פשוטים, של חברות מוכרות, באזור ה50$ בe-bay.

לדעתי, לא משחקים עם דברים שיכולים לפגוע בבריאות.

מחזק אותך פי מיליון. משקפיים עם עדשות מזוייפות דופקות את העיניים. לא שווה להתעסק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...