Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה מכירת מכשיר נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מכשיר תואם סמסונג 2 סיני .וכבר בשיחה הראשונה איתו הבנתי שהוא לא בשבילי הוא גדול מאוד ואני לא מבין בכל האפליקציות.בכל אופן החלטתי למכור אותו .פירסמתי אותו פה וביד 2 . התקשרו הרבה ושאלו שאלות .היות ואני לא מבין גדול הסברתי רק מה שאני יודע. התקשר בחור ושאל שאלות והציע עליו מחיר נמוך ממה שביקשתי ושילמתי. הסכמתי על המחיר וקבענו להיפגש בדרך הוא מנצרת ואני מהקריות . שהוא הגיע הוא בדק את המכשיר הכניס סים של פלאפון והמכשיר לא קיבל אותו. אבל הוא הכניס סים של אורנג וזה כן עבד. הוא הצליח להוריד עוד מעט כסף ומסרתי לו את המכשיר עם האריזה ומטען ואוזניות. אחרי שבוע הוא שלח לי הודעה שהוא לא מצליח לפתוח לפלאפון. אחר כך שאין עברית במקלדת .והוא רוצה להחזיר .הסברתי לו שהוא בדק וראה לא הסתרתי כלום.עכשיו הוא שלח לי הודעה שהוא בדק את המכשיר ואמרו לו שהוא גנוב ולכן הוא יפנה למשטרה .

אין יכול להיות גנוב עם המכשירחדש באריזה והביאו אותו מסין.

מה לעשות? להחזיר כסף אני לא יכול כי רכשתי מכשיר אחר (קטן) הצעתי לבחור לפרסם אותו ולימכור אבל הוא לא רוצה

הבחור מהמגזר ולא בא לי להסתבך בשטויות

פורסם

אם לא בך לך להסתבך, איזה המלצה אתה רוצה מאיתנו?

אם אתה חושש, תחזיר לו את כספו וזהו, הנה קבלת את התשובה שרצית.

הסיפור שלו לגבי מכשיר גנוב בא סתם להפחיד אותך, הבחור בדק ידע בדיוק מה המגבלות והחליט לרכוש אותו.

מבלי לדעת מה המכשיר שלך, אני יכול לקבוע שאין בעיה להכניס לתוכו סים של פלאפון (לי יש כזה) נכון שהפריסה בחלק מהמקומות יכולה להיות בעייתית אך זאת לא בעיה שלך, הקונה ידע בדיוק מה קונה.

אולי אין עברית במקלדת, אך יש מספיק מקלדות שאפשר להוריד, והן טובות לא פחות מהמקלדת שבאה עם המכשיר ואולי אף טובות ממנה.

בקיצור שיפנה למשטרה ושילך ל"דוג" (כמו במשחק קלפים).

פורסם

בקיצור. הוא רצה להרוויח ולא הלך לו.

תגיד לו שיעשה מה שהו רוצה. מצפונך נקי ואתה מוכן להתייצב במשטרה, בית משפט, רבנות וכל מקום שהוא ירצה להגיש תלונה.

לחילופין, לפנים משורת הדין, תציע לו שליש ממה שהוא שילם לך. נראה לי הוגן, כדי לפצות אותך על עוגמת נפש.

פורסם

שלח אותו לדרכו.

אני מניח שיש לך תיעוד על רכישת המכשיר.

הוא בדק. אתה נתת לו את כל הזמן לבדוק כראות עיניו. שילך לחפש.

תסביר לו שאם אתה שומע ממנו עוד פעם אתה תהיה זה שילך למשטרה.

לא שליש ולא נעליים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שיפנה למשטרה, למכבי האש ולמגן דוד.

יש לך תיעוד, יש לך את המודעה מיד 2 ובפעם הבאה שהוא מתקשר, תעמת אותו עם המציאות ותקליט את השיחה.

הוא בסך הכל חשב שהוא מרוויח משהו.

פורסם

כולה מדובר ב470 שח .אבל למה שאחזיר לו את הכסף .המכשיר ניבדק ועבד כמו שצריך .הוא ניסה אותו איזה 20 דקות לפני שלקח אותו .אני בחיים שלי לא חזרתי למישהו שמכר לי משהו משומש גם אם זה היה באריזה .אבל הבחור יודע איפה אני עובד ולא בא לי שהוא יעשה הצגות במידה ויחליט לבוא .

כמו שאתם רושמים אין לי ממה לחשוש ומקווה שכך. אחרי שרשמתי לו שהוא יכול לפנות למישטרה הוא כבר לא חזר אלי . העדכן אם יהיה איזה שינוי .שבת שלום לכולם

• תוכן חדש...