Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 חדשה (2014)

al205
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תדאג. אתה כבר תדע :lol:

נ.ב-לקראת סוף אוגוסט/תחילת ספטמבר, במקביל להגעת הלאון והאוקטביה החדשות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אדע זה בטוח (כל רכב שני על הכביש זה מזדה)

אבל מאוד מעניין מתי באמת מתחילים במכירות ומה המחיר

פורסם
אל תדאג. אתה כבר תדע :lol:

נ.ב-לקראת סוף אוגוסט/תחילת ספטמבר, במקביל להגעת הלאון והאוקטביה החדשות.

אני מאמין שזה יתפוס את מקום האייטם המרכזי בכל מהדורות החדשות בטלויזיה, את העמוד הראשון בעיתון ואת רוב הברברת בתחנות הרדיו.

אני רק שאלה: מתי מכניסים מאזדה 3 לבית האח הגדול?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מה שמוזר זה שמאזדה תציע מנוע 2000 עם 120 כח סוס, כשגם לה יש את הדגמים הקודמים עם 150 סוסים.

לפי מה שהבנתי לדגם החדש יש שני מנועי 2.0 ליטר. האחד מוחלש עם 120 כ"ס והשני גם מנוע 2L, אבל עם 165 כ"ס. משמועות שרצות כנראה שה-2.0 ליטר המוחלש יחליף את ה-1.6 של הדור הנוכחי ומנוע ה-2.0 החזק יחליף את גרסאת ה-2L הנוכחית. ה-1.5 לא ישודך לתיבה אוטומטית כנראה, אלא לידנית בלבד.

אגב, יש עוד מנוע בהיצע - מנוע 2.2 דיזל בעל 150 כ"ס. יהיה נחמד אם יביאו אותו לארץ...

(וגם את הMPS יהיה כיף לראות כאן, אבל קודם שיציגו כזאת בדור החדש).

פורסם

קודם כל היא צריכה להיות מוצגת בפרנקפורט בחודש הבא. אני מאמין שאחרי פרנקפורט היא תגיע לארץ לבדיקות תקינה ורק אז היא תתחיל להמכר כאן. יקח עוד חודש-חודשיים אני מאמין.

לגבי המנועים ? אני מאמין שבסוף היא תגיע עם מנוע שהוא יחודי רק לישראל כי ה-1.5 עם ההספק המקורי לא כזה יצליח כאן, במיוחד כשיש מתחרות בעלות מנועים חזקים יותר, אז אני מאמין שאו שה-1.5 יגיע עם הספק גבוה יותר או שב-2 ליטר עם ה-120 כ"ס יהיה הסטנדרט החדש (גם כאן יכולה להיות בעיית תדמית למותג כי 120 כ"ס ממנוע 2000 זה נמוך).

שמתי לב שיש באבזור היקר יותר מערכת מולטימדיה ובאבזור הזול יותר סתם מערכת שליטה ללא מסך מגע, דבר שקצת מאכזב אותי באופן אישי אם היא תגיע בתצורה זו בליסינג.

זו המערכת הפשוטה יותר

2014-mazda-3-hatchback-interior-photo-525973-s-1280x782.jpg

לעומת המתקדמת יותר

2014-mazda-3-interior-2-1500x996.jpg

בכל מקרה, אני מחכה לה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

המנועי 2.0 ליטר זהים? אם כך נושא ההספק זה משהו שניתן לשנות עם חיבור פשוט למחשב לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למה לשנות? המומנט זהה וזה מ השחשוב לתנועה יומיומית. הספק גבוה שימושי רק במהירויות גבוהות, שאין איפה לממש כאן. אז בשביל מה? עדיף להנות מאחריות וחסכון בדלק.

• תוכן חדש...