Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים עשיתי שיפוץ לראש מנוע, ובזמן האחרון שמעתי תקתוקים מהמנוע ונזכרתי שהוא צריך לעבור גם טיפול 10000

האם אחרי שיפוץ יש צורך לטיפול 10000 מלא? או שאפשר להחליף רק שמן ומסננים?

דייהו סופר רייסר 96 GLX

פורסם

במנוע הזה אין צורך בכיוון, מדובר על מרימי שסתומים הדראוליים .

איזה שמן שמו במנוע לאחר השיפוץ ? ההימור שלי ששמו שמן בצמיגות גבוהה ( או תוסף דבש ) על מנת לצמצם את צריכת השמן והדבר פוגם בתפקוד המרימים .

ההמלצה שלי היא לבצע פלאשינג למערכת השימון ולמלא שמן בצמיגות 10-40 באיכות טובה מיצרן מוכר .

פורסם

תודה על הפירוט לא ידעתי את זה. לאחר השיפוץ לא החליפו לי שמן מנוע, וזה באמת הזמן כבר להחליף, עבר זמן והוא צמיגי ושחור.

רק לפני שאני מחליף שמן, מה זה פלאשינג?

ואני רוצה לקנות את השמן והתוסף הכי טובים, איזה הכי טוב ומומלץ לרכב הזה?

פורסם

מתוך סקרנות . למה שופץ ראש מנוע ? עקב התחממות ? ולאחר השיפוץ לא הוחלף השמן ?

תעשה חיפוש בפורום על שמנים מומלצים . על איזה תוסף אתה מדבר ?

פלאשינג זו פעולה שבה שוטפים את מערכת השימון של המנוע מבוצה ופיח .

פורסם

ראש מנוע שופץ בגלל רדיאטור שנסתם וגרם להתחממות, כמובן שהחלפתי גם רדיאטור ועל הדרך גם טיימינג ומשאבת מים.

יש לציין שהראש מנוע מעט התעקם (מיד עצרתי את האוטו) ולא גרם נזק למנוע.

שאלתי את המוסכניק אם זה כולל החלפת שמן והוא אמר שלא, אז נשארתי עם אותו שמן.

אם כבר אני מחליף שמן אני מחפש גם תוסף טוב, פשוט כדי לשמור על המנוע מבלאי נוסף..

וחשוב לי לא לטעות ולהביא שמן טוב ומתאים, ה 10-40 שהמלצת הוא סינטטי\חצי סינטטי, והוא יתאים לרכב שלי?

פורסם

נסיעה עם שמן שעבר התחחמות גורמת לנזק בלתי הפיך למנוע, אני מקווה שלא נסעת הרבה עם השמן הזה .

אין צורך להוסיף שום תוסף למערכת השמן, הדבר לא מועיל .

אתה צריך שמן חצי סינטטי 10-40 שעומד בתקן של היצרן, אני לא זוכר איזו דרגת איכות נדרשה בדייהו.

פורסם

אוקיי אני אברר ואלך לקנות כזה ויחליף את השמן כמה שיותר מהר, לא הספקתי לנסוע יותר מידי אז אני גם מקווה שלא נעשה נזק, בכל מיקרה תודה רבה אחי!

פורסם

ביררתי לגבי פלאשינג, הבנתי שזה לא כל כך מומלץ ואומרים גם ששמן טוב כמו שהמלצת יבצע את הניקוי לאורך הזמן במידה ואני מחליף אותו בזמן זה נכון?

פורסם

:hentop

לאחר השיפוץ לא החליפו לי שמן מנוע, וזה באמת הזמן כבר להחליף,

לא מבין !! איך עושים שיפוץ ראש מנוע + טיימינג ולא מחליפים שמן ???

כמה שילמת לטיפול ?

תחליף דחוף גם שמן וגם פילטר שמן .

פורסם

נראה לי שהדבר היחיד שהוא צריך להחליף זה את המוסכניק שלו, איך לעזאזל הוא עשה ראש מנוע, טיימינג משאבת מים, ורדיאטור, שמן הסתם עלו כמה אלפים, ולא החליף שמן ומסנן?

זה פשוט קמצנות שמן 10w40 ומסנן לא אמורים לעלות יותר מ 150 שקל ביחד ולמקורי.

קח ברצינות את המלצתי...

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אני שאלתי אותו לגבי זה בזמן הטיפול והוא אמר שהחלפת שמן זה לא כלול במחיר (שעמד על 4500) אם הייתי יודע כמה זה חשוב הייתי מתעקש על זה..

לגביי הפלאשינג, זה משהו שהוא יועיל או יזיק במיקרה שלי?

• תוכן חדש...