Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בחלון החשמל שברכבי ישנו כבל "גולגולים":roflmao: - שם חדש.

בכל אופן כבל זה ניקרע מה עושים ,כמה עולה כבל כזה .

במידה ויש אפשרות ליקנות כבל כזה -אני יצתרך לפרק את המנגנון ??(תמונה מצורפת ).

מה אני עושה (לבד עדיף)

רועי

כבל גולגולים+מנגנון.JPG

שקט, שש... לאט לאט!.. להירגע- הראלי השחורה :twisted:

פורסם

לפי הצילום שצרפת נראה לי כי מנגנון החלון החשמלי אינו המקורי אלא כאביזר תוספת.

לא ניתן להשיג ו/או להחליף את הכבל שעובר דרך המנוע עצמו אלא יש להחליף את כל המנגנון.

אצל זגגי רכב יש בדרך כלל מלאי של מנגנוני חלונות חשמליים מפרוקי רכבי תאונות ותוכל לרכוש אצלם ולהחליף אצלם או בעצמך.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

אנחנו שיפצנו את המנגנון שלנו (לא היה לזגג אחד חלופי).

לקח יומיים בהם קיבענו את החלון למקומו ו-350 ש"ח והכל חזר למקומו בשלום.

פורסם

גם לי יש בעיה דומה בשברולט. שמרימים את החלון הוא לקראת האמצע נעצר לאט לאט.

וצריך לחכות איזה דקה ואז הוא ממשיך לעלות עד הסוף כאילו יש שמה משהו עוצר אותו.

המנוע כבר גמור?

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

יש מישו ב א.ת.ישן שבנתניה שמתקן או מחליף (אם הוא מחליף הוא לוקח את המקולקל) ודווקא לא יקר 450 ולדגמים שקשה להשיג חלקים 500 שקל (כמו מכוניות 2 דלתות וכו')

והוא נותן אחריות.

אצלי ב VR (וזה אמו ר להיות פאקינג יקר..) הוא לקח לי 400 כי עזרתי לו לתקן ולהרכיב והיקפצתי אותו 2 מטר ליקנות סיגריות :lol:

את הטלפון והכתובת המדוייקת שלו אין לי כי זה מעין סימטא כזו

לא בעיה להגיע אליו: נוסעים לכיוון צפות באזור התעשיה הישן ועוברים את הרמזור (היחיד שיש באזור התעשיה) ואז פניה ראשונה שמאלה ..ממשיכים עד שניגמרים כל הביניינים ואז הוא נימצא במיבנה ישן של קומה אחת מיצד ימין

מי שממש מיסתבך:

אני יוכל להפנות למישו שיפנה אותכם אליו (לא רחוק ממנו) : ברחוב הראשי של א.ת.ישן עוברים את הרמזור לכיוון דרום ועושים פרסה בצומת הראשונה שיש

ואז תיראו חנות חלקי חילוף לפנסים..הוא ישלח אתכם ישר לאיש עם החלונות (אבל בטח יקח כמה שקלים תיווח ) :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי מה שאני מזהה בתמונה זה אכן המנגנון האוניברסלי שמתלבש על המנגנון הרגיל הידני של החלון.

אפשר לקנות בפירוקיות ואצל זגגים וגם בחלק מהמתקיני אביזרים למניהם.

בחור בשם אורי יושב באזור של רחוב ריבל לקח לי 200 ש"ח על שני מנגנונים משומשים ללא הרכבה.

לעשות לבד זה הכי קל בעולם, גם ככה פירקת את הדלת, פשוט מוציאים את המנגנון ומרכיבים בדיוק באותה הצורה את השני- חשוב להלחים את חוטי החשמל בשל צריכת החשמל שלהם ובכדי למנוע נתקים.

לגבי החלונות בשברולט- אם כשאתה מרים באמצע הוא מפסיק ואז צריך להמתין כמה שניות לפני שהוא עולה- זה פשוט מנגנון הגנה של המנוע החשמלי.

אני מאמין שגם המנוע התעייף, וגם פשוט קשה להעלות את החלון.

הכי פשוט כרגע לנקות טוב טוב את המסילות גומי של החלון, אם יש כוח לפרק הדלת ולשמן המנגנון הפנימי.

בהצלחה!

• תוכן חדש...