Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי בגרמניה על קשקאי 2L ידני והוא היה מעולה.

נהגתי קצת על הדגם המיובא לארץ, נראה סביר.

היום / מחר אני עורך נסיעת מבחן על הידני 1.6L כדי לוודא שוב שהרכב לא חלש מדי.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אני נוהג על קשקאי 1.6 ידני, חייב לציין שהרכב לא איטי בכלל. לפי נתוני יצרן קשקאי ידני עושה 11.9 שניות למאה לעומת 10.6 שניות ב- 2.0 ליטר עם תיבה הרציפה. אין שום בעיה להגיע למאה קמ״ש ואף צפונה מכך, ברור שבגבוהות אתה מרגיש חיסרון בכוח לעומת הגירסה הבכירה, אבל לא משהו קריטי. קשקאי זה רכב משפחתי, קרוס אובר, אשר לא נועד לביצועים או למדידת העצות בין 0 ל -100. מבחינת צריכת דלק מפתיע לטובה. אצלי בנהיגה רגוע בבין עירוני עושה 6.9 ליטר ל-100 קילומטר (לפי מחשב דרך), ובתוך העיר עושה 8.7 ליטר ל-100 קילומטר. רב הנסיעות הינן במישור החוף.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

יש שרשור בפורום הכללי עם משהו כמו עשרה עמודים. כל השרשור מלא בדעות ופרטים. אני ממליץ לך לבצע חיפוש ולקרוא בו, חבל לפספס כל כך הרבה מידע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...