Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר העלת TRANS AM, יש זוג כאלה שנכון ללפני שנה חנו בחניון תת קרקעי במרכז הארץ וחיצונית נראות במצב מושלם.

האחת שחורה והשניה לבנה, פשוט כיף לראות מבוגרות כאלה במצב טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שרשור מעולה! תודה על השיתוף :)

סקרנות - כמה סרנים יש במקסימום לעגלה אחת? בארץ ראיתי אחד של תעבורה נדמה לי עם 12 סרנים "קטנים".

מתאר לעצמי שבניכר יש הרבה יותר דגמים מעניינים :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בעגלות הקלות יש 3, בודדים ובכבדות יש 2 כפולים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זו מצלמה שלא ברור לי עדיין איך עובדת, BMW חדשות מגיעות עם זה ממבט ראשוני נראה כאילו תמונת לווין אבל ממש לא נראה לי, נראה לי חיבור של כמה מצלמות ביחד, שמתי רוורס ב X5 וזה הופיע ממש רואים את הרמפות והטריילר, אותו סיפוק ב X3 חדש

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זאת תצוגה של חבילת מצלמות הקפיות. המצלמות עצמן יושבות במראות ומצלמות את הרכב בצדדים שביחד עם אחורית יוצרות סוג של מבט על. שימו לב שאין תמונה מקדימה. יש את זה גם באינפיניטי.

פורסם
זה הרכב המדבר של דייויד האסלהוף מ"אביר על גלגלים" :twisted:

ממש לא.

בסדרה מדובר על הדגם מ1982, בתמונה הוא שנת 80, עיצוב שונה לגמרי

כבר חתמתי...

פורסם
זאת תצוגה של חבילת מצלמות הקפיות. המצלמות עצמן יושבות במראות ומצלמות את הרכב בצדדים שביחד עם אחורית יוצרות סוג של מבט על. שימו לב שאין תמונה מקדימה. יש את זה גם באינפיניטי.

עכשיו אני רואה את זה, אפשר לראות איפה כל מצלמה נגמרת, תודה.

זה באמת עוזר במשהו (אם יש לך אינפיניטי) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה כן עוזר, אבל מה שנראה לך במצלמות קרוב תכל'ס מרחק של קילומטר. נחמד בחניה ליד מדרכה וזהו.

אני בקושי משתמש בזה כי החיישנים עושים עבודה טובה ומצלמה אחורית אדפטיבית שמראה לך לאן יגיע האוטו עם כל סיבוב קטן של ההגה יחד עם סימון מכשולים הרבה יותר שימושית בחניה.

פורסם

תמונה מה GPS דרך יפה, המון המון ירוק ומים

1185600_197241610452119_268556811_n.jpg

1157555_196453127197634_1056481217_n.jpg

• תוכן חדש...