Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

כאשר אני מדליק את הרכב נדלקת מנורה כחולה בלוח לכמה שניות ונכבת

הרכב הוא מאזדה 3 2099 זאות אומרת שאני צריך למלא מים ?

זה המים הירוקים? ולווישרים אני יכול למלא מים רגילים מהברז?

תודה לכל העוזרים

פורסם

המנורה הכחולה אומרת שהמנוע קר - תימנע מלאמץ אותו כל עוד היא לא כבתה. תבדוק פעם בשבוע, עד שתעלה על דפוסי האכילה של המכונית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוקי תודה והמנורה נדלקת בסך הכל לכמה שניות ואני תמיד מתחיל לנסוע אחרי שהיא נכבת.

עכשיו נגמרו לי אתמול המים בווישרים ואני צריך למלא מים אפשר מהברז?

והמים למזגן ולרדיאטור זה המים הירוקים שאפשר לרכוש בACE ב50 שקל ?

פורסם

איזה מים למזגן? מה אתה שח?

לרדיאטור עדיף תקנה נוזל קירור יעודי, מיצרן ידוע. חבל בשביל כמה עשרות שקלים לגרום נזק למנוע. לוישרים - פחות קריטי, כי אף אחד לא יודע באמת מה שמים בנוזל שנמכר בתחנות הדלק חוץ ממים וסבון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
איזה מים למזגן? מה אתה שח?

לרדיאטור עדיף תקנה נוזל קירור יעודי, מיצרן ידוע. חבל בשביל כמה עשרות שקלים לגרום נזק למנוע. לוישרים - פחות קריטי, כי אף אחד לא יודע באמת מה שמים בנוזל שנמכר בתחנות הדלק חוץ ממים וסבון.

תודה לך :)

איפה אתה ממליץ לי לקנות את הנוזל קירור ושהיה איכותי ואיזה חברות יש?

המחיר לא משנה

פורסם

הכי טוב לגשת למוסך מורשה של מזדה ולרכוש שם,זה יספיק לך להמון זמן מפני שכמעט ואין צורך להוסיף נוזל קרור.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אתה גם לא אמור להוסיף שמן למנוע במידה ואתה נוסע בצורה ממוצעת מרחקים ממוצעים וסבירים (יש הרבה שלא נוגעים בשמן אלא מחליפים אותו רק בטיפולים... כנ"ל לגביי)

פורסם

מה הקשר למרחק? מהו מרחק סביר בעיניך? על סמך מה אתה קובע את זה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה גם לא אמור להוסיף שמן למנוע במידה ואתה נוסע בצורה ממוצעת מרחקים ממוצעים וסבירים (יש הרבה שלא נוגעים בשמן אלא מחליפים אותו רק בטיפולים... כנ"ל לגביי)

שמן קשור יותר לסגנון נהיגה,גיל המנוע וסוג המנוע,ממוצע זו מילה ממוצעת..מה זה ממוצע?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

המונח הפופולרי "שמן ומים" הוא שגוי מיסודו. מלבד מה שהוא לא מדויק, הוא מרמז על התייחסות למכונית בתור איזשהו צעצוע שממלאים בו מים מהברז וגריז מהסדנה והוא עובד או כמאמר המשפט: "רק תוודא שיש שמן ומים והרכב ייסע..." צ"ל "שמן ונוזל קירור" או פשוט "נוזלים."

לפי המלצת המומחים בנושא, אני בודק (וממליץ לבדוק) את נוזל הקירור, שמן המנוע, נוזל הבלמים ולחץ האויר בצמיגים פעם בשבוע, מקסימום פעם בשבועיים. ברכב העובדים בתנאים מכבידים אני מכפיל את תדירות הבדיקה. באותה הזדמנות אני מוודא את נקיונם של כל זכוכיות הרכב (פנסים, שמשות, חלונות, מראות).

את שאר הדברים הטעונים בדיקה ברכב (נקיון כללי, נוזל תיבת ההילוכים, נוזל ההגה, נוזל המתזים, לחץ בצמיג הרזרבי) אני בודק כל בדיקה שניה של שמן ונוזל קירור.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...