Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קנינו וקיבלנו בשעה טובה מאזדה 3 2010 מליסינג, שנסעה 70K . ראינו את מפרט הטיפולים שעברה, אך יש לי הערות עליהם:

1. מצתים: לא הוחלפו ברכב אף פעם, בטבלת הטיפולים של היצרן מצויין שיש להחליף כל 45K. רק אם מדובר באירידיום מחליפים כל 120K. בחברת הליסינג לא ידעו להגיד לי אם אלה מצתי אירידיום.

2. נוזל קירור: לא הוחלף אף פעם. אני לא יודעת אם יש שם FL22 או אחר, לא ידעו להגיד לי את זה. סוג הנוזל משנה בתדירות ההחלפה.

3. מסנן דלק: לא הוחלף אף פעם. היצרן ממליץ להחליף כל 45K.

4. מסנן אוויר למזגן: לא הוחלף אף פעם. היצרן ממליץ להחליף כל שנה.

חשבתי לעשות את הטיפול (הראשון כשהרכב אצלי) בדלק מוטורס, על מנת שיישרו לי קוו ויסבירו לי מה יש

ומה אין, ולמלא חסרים, אני יודעת שהם דופקים מחירים מופרזים. לכן שאלתי היא:

כמה יעלה לי טיפול מקיף הן במוסך מורשה יבואן (דלק מוטורס) והן במוסך מורשה מטעם משרד התחבורה, לטיפול שכולל:

החלפת שמן מנוע - (המלצות לשמן מנוע לרכב זה יתקבלו בברכה)

החלפת מסנן שמן - מקורי

החלפת נוזל קירור

החלפת נוזל בלמים (המלצות לנוזל בלמים המתאים לרכב זה יתקבלו בברכה)

החלפת מסנן דלק

החלפת מסנן אוויר

החלפת מסנן אוויר למזגן

החלפת מצתים

בדיקה כללית לכל מערכות הרכב: חשמל, נזילות, בלמים וכו'

נ.ב הרכב עבר בדיקה במכון בדיקה לפני הקניה ונמצא תקין בכל המערכות שלו.

בלמים לא פורקו בבדיקה.

אשמח להעזרתכם.

נשים עשויות גם להתעניין ולהבין ברכבים,

אז נא הפסיקו לפנות אלי בלשון זכר:roll:

פורסם

תבדוק האם הרכב טופל במוסך של חברת הליסינג או ברשת של דלק מוטורס, אולי בדלק יש היסטוריה יותר מעודכנת.

לגבי היישור קו, זה לא יהיה זול אני מעריך 1500-2000ש"ח, אבל לרכב עם קילומטרז' נמוך כל כך זה שווה.

ובכלל תשתדל להרכיב מסנן שמן מקורי תמיד, כיום ניתן להשיג אותם גם בחנויות חלפים רגילות.

לגבי נוזל בלמים, במידה ותחליט להחליף תיהיה ליד המכונאי ותראה שעושים את העבודה באופן יסודי ולא מוציאים עם מזרק רק מעט מלמעלה.

• תוכן חדש...