Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רדיו דיסק עם כניסת USB ויש לי גם מתאם סיני זול בין כניסת USB לכניסת מצת. במה עדיף לעשות שימוש ולמה? האם שתי האפשרויות כשירות והטלפון "יודע" כמה הוא צריך למשוך?

תודה. :-)

:idea:
פורסם

יש מערכות שמספקות זרם נמוך שטוען באיטיות ואם משתמשים בוויז הוא בכלל לא מצליח לטעון.

שווה לבדוק ואם זה המצב, חובה מטען יעודי רצוי לפחות 1A זרם

פורסם

יש מטענים של 0.5a ועד 2.1a. אלה הסטנדרטים.

אם יש לך את ה2.1 (אייפד) הוא יטען לך בחצי שעה בערך מ10% ל100%.

הרדיו מספק כ1a.

הכל תלוי כמה אמפר המטען של המצית.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

המתאם מצת שלי לא מבצע שנוי חשמלי. הוא מתאם ממשק בלבד.. זה הגיוני שזה ככה? ואם אני רוצה להטעין שני מכשירים, אחד דרך המצת ושני דרך הרדיו? זה יעמיס על הרכב? מדובר ברכב פרטי.

פורסם
הזרם בחיבור רדיו דיסק יותר יציב.

התשובה : ברדיו דיסק.

אתה יכול להסביר לי בבקשה למה אתה מתכוון שהזרם יציב יותר ואם אפשר גם דוגמאות ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה יכול להסביר לי בבקשה למה אתה מתכוון שהזרם יציב יותר ואם אפשר גם דוגמאות ?

הוא כתב שזה מתאם סיני זול.

במתאם סיני זול המתחת הינו אותו מתח 5V אך עם שינוי של עד+-10% כלמור בין 4.5V עד 5.5V

ברדיו דיסק המתח יהיה גם 5V אך עם שינוי של עד +-5% ואף פחות .

הדבר דומה אם תטעין סמרטפון או אייפון דרך מטען סיני זול או מקורי ותראה הבדיל במהירות הטעינה ( ישנם גם מטענים זולים שיכולים לגרום נזק לסוללה ומכשיר עצמו).

פורסם

הטלפון מסרב להיטען, דרך כבל ה-USB המקורי שלו, גם דרך הרדיו-דיסק (כשהוא דלוק כמובן) וגם דרך שקע המצית (נורת החיווי דלקה). למישהו יש מושג למה?

פורסם

גובה הזרם (באמפר) שרשום על המטען מסמל את הזרם המקסימלי שהמטען יכול להגיע.

המתח, הוא מתח קבוע.

לכן, מטען 2A ו 5.2V לאייפד יכול להטעין בקלות אייפון שדורש 1A

אך להפך לא.

שי.

פורסם
הוא כתב שזה מתאם סיני זול.

במתאם סיני זול המתחת הינו אותו מתח 5V אך עם שינוי של עד+-10% כלמור בין 4.5V עד 5.5V

ברדיו דיסק המתח יהיה גם 5V אך עם שינוי של עד +-5% ואף פחות .

הדבר דומה אם תטעין סמרטפון או אייפון דרך מטען סיני זול או מקורי ותראה הבדיל במהירות הטעינה ( ישנם גם מטענים זולים שיכולים לגרום נזק לסוללה ומכשיר עצמו).

בהודעה הקודמת דיברת על זרם לא יציב עכשיו אתה מדבר על מתח שיכול להשתנות בגבולות מסויימים ככה שנראה לי שאתה לא ממש סגור בעניין. :-o

אל תהייה בטוח שהמתח במוצא של הרדיו טייפ עשוי לנוע בין הערכים שציינת. גם מתאם סיני זול יכול להוציא מתח מיוצב בתחום מאוד צר לכן רצוי לבדוק לגופו של עניין כול מטען.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכיבים הסינים (נגדים\קבלים\סלילים\דיודות\טרנזיסטורים וכו) השגיאה שלהם לא מגיע לרמות שציינת (יותר בכיוון של 0.05% שגיאה)

הבעיה העיקרית שלהם, לא דווקא הדיוק.

אלה שימוש בחומרים זולים משמעותית שיכולים לגרום להתחממות\קצר ובמקרה הטוב שרפת הרכיב.

אני לא נגד קניית מטען סיני,

פשוט בדר"כ המטענים הללו מחזיקים לא יותר משנה.

שי.

פורסם

אני משתמש במטען סיני ב10 שקל או פחות אפילו שמחובר קבוע מאחורי התא כפפות עם כבל 3 מטר שמגיע עד לזרוע על החלון ונדלק עם הסוויץ' (מולחם למתח של הרדיו).

יש לי גם מטען כפול (1A +2.1A) שמטעין כמו מטען מקורי ב5 דולר.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...