Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי חומר שנקרא פורמולה 1, מיוצר בארצות הברית עלות 80 ש"ח, (קצת יקר) הזמן יגיד את התוצאות לפי מה שכתוב החומר משמש גם כאוטם על הזכוכית.

החומר יכול לשמש לעשר פעמים לפי הערכתי.

התהליך בוצע לא יותר מ-15 דקות.

2013-07-19_17-55-40_106-1.jpg

2013-07-19_17-55-51_676-1.jpg

2013-07-20_07-46-08_164.jpg

2013-07-20_08-05-22_677.jpg

2013-07-20_08-05-13_877.jpg

פורסם

לא הייתי מסתמך על ההגנה של המוצר הזה, או כל מוצר אחר שנותן 2 במחיר 1.

לגבי החומר הפעיל אני משער שזה נותן תוצאות זהות לכל פוליש/קומפאונד. (וכאשר המצב לא נורא גם משחת שיניים תעשה את העבודה).

במצבים קשים שדורשים שיוף, החומר הזה לא יתן כלום מהסיבה שישנם מצבים שבהם אין חלופה לשיוף בנייר מים.

המחיר ששלמת יקר לדעתי, באתר הבית מוכרים יחידה ב6$ (21.4 ש"ח, אתה שלמת פי 4), לדעתי עדיף לקנות מוצר רציני כמו Meguiar's Ultimate Compound (אתה מקבל במחיר הזה 454מ'ל) ועבור ההגנה ליישם לכה מסוג יאכט ורניש על בסיס שמן וטרפנטין ביחס של 1:1 (על פי השרשור המפורסם).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

קנוורת ידידי, תסכים איתי שמצב הפנס לא היה מזהיר בכלל לפני השימוש, תסכים איתי גם בעוד משהו שהתוצאה בהחלט משביעת רצון, יכול להיות שהוא שילם מחיר קצת יקר על המוצר, אבל זה לא משנה כי המוצר עשה את העבודה.

לא צריך תמיד לחפש את המוצר היקר יותר כל עוד המוצר עושה את העבודה כמו במקרה הזה.

זה שזאת חברה מעפנה ולא איזה swisswax אז זה לא אומר שהמוצר לא טוב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

zuzut5 ^

מסכים איתך שהמצב לא היה מזהיר.

מסכים איתך (חלקית) שהתוצאה משביעת רצון.

מסכים איתך (חלקית) שהמוצר עשה את העבודה.

ולדעתי לשלם פי 4 זה לא קצת יקר זה ממש הרבה.

מסכים איתך שלא תמיד צריך לחפש את המוצר היקר ביותר, אם תקרא שוב את המילים שלי לפני כן תבין שאני בעד לא לשלם על היקר ביותר. במקרה הזה הבחור שילם 80 ש"ח על פחות מ 250מ'ל וזה מאוד יקר, ההצעה שלי הייתה זולה בהרבה, 500מל של קומפאונד מקצועי עבור חצי מחיר ועוד 20 ש"ח עבור לכה (לא רק שלא צריך את יקר ביותר, הסברתי לבחור איך לחסוך כמה לירות ועוד לקבל תוצאות הרבה יותר טובות)

swisswax? מה קשור. אני בספק עם מישהו מחברי הפורום נוגע במוצרים כאלו מלבד מי שעוסק במלאכה או כאלו שאוהבים מותגי יוקרה. באופן אישי לא הייתי קונה מוצרים בסדר גודל של swisswax .

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אולי swisswatch (:

אגב, מוצרי פורמולה 1 נמכרים באוטודיפו שזה כבר אומר שצריך לחשוד בהם כמוצרים בינוניים למדי.

אמרתי...לחשוד.... (בינינו, זה הרבה מעבר לחשד).

מוצרי מגווירס לא נמכרים באוטודיפו וברור שזה לא המדד היחידי, אם לא להתחשב במחיר, רק בשם שיצא למוצר עצמו לבין המוצר של החברה השניה, הייתי הולך בעיניים עצומות על האולטימייט קומפאונד של מגווירס.

עריכה: נחזור ונגיד עם זאת, למען עידוד הקונה, שנערוך השוואה בין ביצוע העבודה עם החומר הזה באופן עצמאי לבין הכנסת הרכב למוסך בגלל בעיה כזו.

אין בליבי ספק שהמחיר שיקחו במוסך גבוה בהרבה, מה שעושה את הקניה בכל מקרה לכדאית.

מה גם שהקונה אמר שזה יספיק לו להמון שימושים.

חוץ מזה שיש ערכות מוכרות ומוכחות גם כאן בפורום של טרטל ווקס ב 40 ש"ח נדמה לי, עליהם משום מה אני סומך הרבה יותר מפורמולה 1.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

ספציפית במקרה הזה אכן הוא שילם יקר על המוצר עצמו, אבל אם היה רוכש אותו ב 40 ש"ח לדוגמא כולל משלוח מהאתר שנתת,אז המחיר שווה מאד, התוצאה היא מאד טובה, תחשוב שהוא רק מרח חומר ללא שיוף וללא לכה והגיע לאותה תוצאה שחברי פורום פה הגיעו (לפי תמונות כמובן)

ההשוואה לswisswax הייתה רק לצורך המחשה , ברור לי שכמעט אף אחד בפורום לא מתעסק עם מוצרים כאלה, וגם אני לא הייתי רוכש אותם, עדיין אין לי פרארי בבית.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
יצא יפה .

מה התהליך בדיוק?

מורחים את החומר בתנועות סיבוביות על הפנסים בלחץ מתון וממתינים 2 דקות. ואז מנקים עם מטלית נקיה רצוי מיקרופייבר.

העדפתי את החומר הזה בגלל שלא צריכים להשתמש בנייר שיוף.

• תוכן חדש...