Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בסביבות השעה 7 בערב אני נוסע לתומי בכביש 4 מדרום לצפון ומגיע לצומת אמונים (אחת דרומית לעד הלום) כשלפתע אני קולט רכב מהנתיב הנגדי שמזגזג ועובר לנתיב שלי.

 

למזלי ולמזלו של זה שנסע בנתיב לידי (אני הייתי בשמאלי) קלטתי אותו בזמן ובלימה חזקה בשילוב בריחה לאי התנועה איפשרה לזה שלידי לסטות קצת כך שהם התנגשו פינה בפינה ולא חזיתי מלא.

 

אחרי שיצאנו מהרכבים ווידאנו שכולם שלמים פחות או יותר (הנהג שסטה היה מבולבל וקיבל מכה ביד. אדם מבוגר) הגיע ממול נהג ג'יפ עם פגיעה מאחור שהבהיר את התמונה.

 

בגלל המצלמה ברמזור שמצלמת גם מהירות הוא האט, הנהג שסטה פגע בו מאחור ואיבד שליטה.

 

השאלה היא אם המהירות היא ערך כל כך עליון שמצדיק סיכון נהגים לא מספיק עירניים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תמיד יהיו אדיוטים. אם זה אחד שלא שם לב למצלמת מהירות או אחד שלא שם לב לרמזור אדום.

אי אפשר לצאת מזה.

פורסם

ברור שתמיד יהיו אידיוטים אבל השאלה היא אם עדיף אידיוט שנוסע 120 בכביש בין עירוני או אידיוט כמו זה של היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש הפרדה בנוייה. הוא עבר איפה שהיתה פניה שמאלה.

 

חן, אין ספק שזו אשמתו הבלעדית בדיוק כמו שאשמת הנהג בכל תאונה עצמית שלא מעורב בה כשל טכני. השאלה היא אם אכיפת המהירות מקדשת הוספת מכשול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

 

השאלה היא אם המהירות היא ערך כל כך עליון שמצדיק סיכון נהגים לא מספיק עירניים.

 

זו לא המהירות, זה הדו״ח שיש לו ערך כזה עליון..

 

אבל בלי קשר, אחריות הנהג לשמור מרחק ולהיות עירני לתנועה סביבו, הפעם הנהג לפניו האט בגלל מצלמה, באותה מידה יכל הנהג לפניו להאט בגלל חתול שקפץ לכביש\תקלה או מליון סיבות אחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הערך העליון הוא לא המהירות אלא הכסף.

מסחטת מזומנים כזאת היא חלומו של כל שליט.

 

אני גם לא מבין מה ההגיון במצלמות האלה באמת,

אז אתה נוסע נגיד 140, 100 מטר לפני המצלמה אתה בולם, ומיד אחרי מאיץ שוב ל140. אז מה עשינו?!

 

מילא אם היו עשרות מצלמות במרחק של 100-200 מטר ואז כמו פסי האטה לא שווה לך להאיץ ולהאט עשרות פעמים.

מן הסתם זה מצב דמיוני וזה בחיים לא יקרה, אז אני לא מבין מה התועלת במצלמה אחת בודדה.

 

אני כל יום רואה בלימות פתאומיות בגלל המצלמות האלה בכביש 4 בין חדרה לקדימה.

מאוד מסוכן במיוחד שחלק לא קטן ממוקם דווקא בירידה (מעניין מאוד למה אה?)

פורסם

פעם נסעתי בכביש 70 מצומת העמקים לתשבי, ועמדה על השוליים ניידת עם לייזר. מישהו מלפניי בלם מ- 120 ל- 70 קמ"ש כנראה מתוך לחץ, וכמעט נכנסתי בו. הבנתי שלבלום כבר לא יעזור, ופשוט הסטתי את ההגה שמאלה אחרי שבדקתי שאין שם אף אחד. רק אחרי שעברתי אותו הבנתי למה הוא בלם.

 

לגבי המצלמות אותו עקרון - כשנסעתי בכביש 2 כולם בולמים לפני המצלמה בכל הנתיבים ומאיצים אחריה.

×
×
  • תוכן חדש...