Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב"נחמד" זה כשסופרב דופק את בובה ונולדים להם סיטיגו קטנים.

אני דווקא יותר חושב במובן של רכב דפוק מכוער ומיושן שכבר מזמן עבר זמנו עם לא מעט גרופיס שסוגדים לבינוניות הזאת כאן.

אגב,

סקודה fuckia נשמע הרבה יותר טוב מסקודה fabia וזה גם הולך מצויין לאור כותרת שנויה במחלוקת של פותחת השרשור.

turboy

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא יותר חושב במובן של רכב דפוק מכוער ומיושן שכבר מזמן עבר זמנו עם לא מעט גרופיס שסוגדים לבינוניות הזאת כאן.

אגב,

סקודה fuckia נשמע הרבה יותר טוב מסקודה fabia וזה גם הולך מצויין לאור כותרת שנויה במחלוקת של פותחת השרשור.

כן, כי לך הרי יש Porsche gt3rs...

באופן אישי מקווה שכל בוקר פאביה תחתוך אותך בתור לפניה מתחת לגשר ראשון

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני רואה שזה ממש מעניין אותך כל הקטע הזה אהה?:lol:

-אז בטח תשמח לשמוע שבסופו של דבר ביטלו לי את הדוח.

אם לרדת לפסים אישיים עם בן אדם שאינך מכיר בנוגע לסיטואציה בעבר שלא נכחת בה זה מה שיגרום לך אושר וסיפוק בחיים אז לך על זה:wink:

שא ברכה.

turboy

פורסם
ב"נחמד" זה כשסופרב דופק את בובה ונולדים להם סיטיגו קטנים.

אם כבר אז,

סופרב זה הסבא,אוקטביה זו הסבתא.

הילד שלהם זה הייטי, אישתו זו הפביה.

יש להם נער מתבגר בשם רומסטאר ולאחרונה נולדה התינוקת סיטיגו.

:lol:

5DOfhjtrk_7.jpg

פורסם

נראה לי צריך לעשות פורום שקודה, חצי מאוכלוסיה כאן.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
אני מבין שאתה מאוד פופולארי בקרב השכנים...

כן, יש בזה משהו. אחרי זה הם מראים אחד לשני על החלון שלי ומסבירים שיש מצלמה. אני משקיע בפעילות הסברה. :D

+1

קח עוד רעיון, תחבר צופר של רכבת לרכב עם אפשרות להפעלה בשלט רחוק, כל מי שיושב על הרכב (בשעות סבירות כן?) אתה מפעיל את הצופר לאיזה 2 שניות. לרכב שלך הוא כבר לא יחזור :twisted:

יספיק צופר של אזעקה לרכב במקום אסטרטגי. תאמין לי זה חזק מאוד. יש לי בדיוק אחד כזה ספייר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
את חייבת איזשהו סוג של ייעוץ, כי התגובה שלך חסרת כל פרופורציה. זה לא נורמלי להגיב ככה.

אם זה היה בינך לבין עצמך, מילא, אבל אתה יכולה עוד להשליך את האופן המוגזם בו אתה מתייחסת לרכב על מישהו אחר.

זה בסה"כ רכוש שנפגע, שניתן לתיקון בכסף, ואת מתארת תגובה לפי אפשר לחשוב שאדם יקר מת (חס וחלילה).

מה קרה לך, זאת

סקודה פאביה.
פורסם
אם כבר אז,

שכחת את הדוד שלהם- "ראפיד".. :lol:

שרשור קורע!

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
נראה לי צריך לעשות פורום שקודה, חצי מאוכלוסיה כאן.

ככה זה כשחצי פורום מבינים ולחצי השני אין רשיון..

מי שמבין יודע שכמה שהחיים שלך טובים- עם פאביה הם טובים יותר.

פעם היו אומרים ״חייך, הכל לטובה״, היום פשוט אומרים ״פאביה, הכל לטובה״.

(חתימה, מישהו?...).

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם כבר אז,

לייק ענק! :lol: התפוקקתי מצחוק...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
את חייבת איזשהו סוג של ייעוץ, כי התגובה שלך חסרת כל פרופורציה. זה לא נורמלי להגיב ככה.

אם זה היה בינך לבין עצמך, מילא, אבל אתה יכולה עוד להשליך את האופן המוגזם בו אתה מתייחסת לרכב על מישהו אחר.

זה בסה"כ רכוש שנפגע, שניתן לתיקון בכסף, ואת מתארת תגובה לפי אפשר לחשוב שאדם יקר מת (חס וחלילה).

אני רוצה לראות איך ייראה הפרצוף שלך כשתגלה שמישהו נכנס לך ברכב מבלי להשאיר פרטים.

אז התחשק לה לבטא את העצבים שלה בצורה ציורית! אוי אוי אוי! איזה פשע נגד האנושות! באותה מידה אתה יכול למחוק מפה את כל השרשורים של תומר הדר בטענה שהוא צריך טיפול פסיכיאטרי.

כאילו מעולם לא ייחלת למישהו שחתך אותך בכביש \ פגע לך באוטו \ התייחס לרכוש הפרטי שלך שקנית בעמל רב בזלזול בוטה שייפגע בצורה זו או אחרת.

Give me a break.

כשניפצו לי את השמשה הקדמית (ולא - אין לי פביה) ייחלתי לאותה חתיכת צואה אנושית שינפצו לו באותה צורה כמה חלקים בגוף.

פורסם
די עם השטויות לגבי הפאביה, זה נראה מגוחך מהצד.

למה מגוחך, לדעתי דווקא simply clever. :wink:

זכותה לאהוב את הרכב שלה, זכותה לקרוא לו בשמות, זכותה לקחת אותו ליום מסלול וזכותה לאחל מה שתרצה לאנשים שפוגעים ברכושה ובורחים.

פה אני בהחלט מסכים, אבל אפשר גם לצחוק בלי שום קשר למקרה הנ"ל

.....

פורסם
אני רוצה לראות איך ייראה הפרצוף שלך כשתגלה שמישהו נכנס לך ברכב מבלי להשאיר פרטים.

אז התחשק לה לבטא את העצבים שלה בצורה ציורית! אוי אוי אוי! איזה פשע נגד האנושות! באותה מידה אתה יכול למחוק מפה את כל השרשורים של תומר הדר בטענה שהוא צריך טיפול פסיכיאטרי.

כאילו מעולם לא ייחלת למישהו שחתך אותך בכביש \ פגע לך באוטו \ התייחס לרכוש הפרטי שלך שקנית בעמל רב בזלזול בוטה שייפגע בצורה זו או אחרת.

Give me a break.

כשניפצו לי את השמשה הקדמית (ולא - אין לי פביה) ייחלתי לאותה חתיכת צואה אנושית שינפצו לו באותה צורה כמה חלקים בגוף.

+1 גדול.

אגב, לפאביה הקודמת שלי סדקו את השמשה על הלילה הראשון שלה אצלי.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...