Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבין אותך לגמרי, שטפתי עכשיו את האוטו וגיליתי שכנראה נפל או זרקו אבן על הגג של האוטו ונשאר קצת שריטות וקצת כיפוף...

מתבאס ששטפתי :-(

מקס.

פורסם
גם אני מקלל את הכושלאימשל מי שמעצבן אותי, אבל מי שחושב שהציטוטים למעלה לא מייצגים פטישיזם פסיכוטי, שירים את היד...

אני מרים את היד, לא משום שאתה לא צודק אלא משום שזה לא פטישיזם. אם אתה רוצה להיות מדעי

ולהתבסס לשם כך באופן בלעדי על הכתוב בשרשור - כל הסימפטומים מעידים על הפרעת אישיות גבולית.

בשביל זה אגב לא צריך תואר, רק ידע בסיסי בפסיכולוגיה, ההתנהגות פה כ"כ מובהקת שזה אפילו לא מאתגר.

מיותר לציין שזו לא דיאגנוזה רשמית, אינני מכיר את הכותבת, המציג אינו רופא וכו'.

תמשיכו לצחוק על הפאביה, אני לפחות ממש נהנתי איתה ביום מסלול.

שמח שנהנית, אבל מה שרואים פה זה פשוט תמונות של מכונית על אספלט... :roll:

כמו בכל שרשורי הטיולים וימי המסלול, התמונות האלה לא מעבירות את התחושות ולא אומרות כלום לאף אחד,

למעט אולי העובדה שאכן היית שם. למה לאנשים כ"כ קשה להבין את זה?

• תוכן חדש...