Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את חייבת איזשהו סוג של ייעוץ, כי התגובה שלך חסרת כל פרופורציה. זה לא נורמלי להגיב ככה.

אם זה היה בינך לבין עצמך, מילא, אבל אתה יכולה עוד להשליך את האופן המוגזם בו אתה מתייחסת לרכב על מישהו אחר.

זה בסה"כ רכוש שנפגע, שניתן לתיקון בכסף, ואת מתארת תגובה לפי אפשר לחשוב שאדם יקר מת (חס וחלילה).

תלוי בכסף של מי. :roll:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז התחשק לה לבטא את העצבים שלה בצורה ציורית! אוי אוי אוי! איזה פשע נגד האנושות! באותה מידה אתה יכול למחוק מפה את כל השרשורים של תומר הדר בטענה שהוא צריך טיפול פסיכיאטרי.

כאילו מעולם לא ייחלת למישהו שחתך אותך בכביש \ פגע לך באוטו \ התייחס לרכוש הפרטי שלך שקנית בעמל רב בזלזול בוטה שייפגע בצורה זו או אחרת.

תומר הדר כתב בסגנון סאטירי. היא (ואת) רציניות במידה מעוררת דאגה.

ייחלתי לאותה חתיכת צואה אנושית שינפצו לו באותה צורה כמה חלקים בגוף.

והנה הפנינים של פותחת השרשור, ואני אפרט:

באוגוסט, בובה ואני נחגוג 3 שנים מאושרות.

סיפרתי להם שקוראים לה בובה ושהיא עברה אתמול ווקס והם מוזמנים ללטף אותה, היא מאוווד נעימה.

הלו. זה אוטו. הוא לא חוגג. זה מוצר. זה מתכת. לא נעים למתכת כשלמטפים אותה.

אבל לא אצל פותחת השרשור.

בוא נראה אם התגובות שלה מתאימות למי ששפשפו לה את האוטו (תיקון קל) או של קורבן אונס קבוצתי:

חשכו עיניי, רציתי למות, אבל יותר מזה רציתי להרוג את מי שעשה את זה, את כל משפחתו ושכניו. :cry:

מרוב טירוף, עצבים ועצבות לא צילמתי את המכה. :roll:

אבל העיקר שהסוף טוב ולא נותרו לה בעיות בחיים:

נשארתי ללא מילים, פשוט בהלם, הכל ירד! נהייתי בן אדם פשוט מאושר!

כאילו, גם אני מקלל את הכושלאימשל מי שמעצבן אותי, אבל מי שחושב שהציטוטים למעלה לא מייצגים פטישיזם פסיכוטי, שירים את היד...

נ.ב. פעם מישהי באמת שפשפה לי את הרכב על הכביש, בפקק. עצרנו בצד, החלפנו פרטים. עשיתי פוליש ווקס (וואטאבר), ירד, שילמה, נגמר. ההבדל היחיד בין המקרים זה מי משלם, זה הכל. דרך אגב, אפשר בהחלט לגרום לשפשוף כזה בלי להרגיש.

בנאדם סביר ייתבאס. אולי גם ייתרגז. אבל הוא לא ייתייחס למקרה כאילו הכלב שלו מת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שחרר במבי, כולנו אוהבים רכבים, חלקנו "אובססיבים" קצת יותר.

אני לא רואה משהו חריג בהודעה המקורית, סתם צורת דיבור שכנראה מעולם לא תהיי מגובה במעשים או הרמת יד ואופן העברת מסר משעשע, כגון:

באוגוסט, בובה ואני נחגוג 3 שנים מאושרות.

סיפרתי להם שקוראים לה בובה ושהיא עברה אתמול ווקס והם מוזמנים ללטף אותה, היא מאוווד נעימה.

אני דיי בטוח שהיא לא באמת מביא לה עוגה ומלטפת אותה בלילות (?)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה קרה פאולו? עשיתי לך משהו רע? לא זהיתי אותך ולא אמרתי שלום מתישהו?

מרגיש לי שלקחת את העניין בצורה קצת אישית מידי וזה מציק.

הגיעה חבורה שהתלהבה לי מהרכב, אמרו "וואו איזה נעים הוא".

כואב לך משהו?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

כלב מת זה פחות מילד שנפטר, אבל יותר מאוטו עם שריטה קלה...

פורסם

כאילו, גם אני מקלל את הכושלאימשל מי שמעצבן אותי, אבל מי שחושב שהציטוטים למעלה לא מייצגים פטישיזם פסיכוטי, שירים את היד...

נ.ב. פעם מישהי באמת שפשפה לי את הרכב על הכביש, בפקק. עצרנו בצד, החלפנו פרטים. עשיתי פוליש ווקס (וואטאבר), ירד, שילמה, נגמר. ההבדל היחיד בין המקרים זה מי משלם, זה הכל. דרך אגב, אפשר בהחלט לגרום לשפשוף כזה בלי להרגיש.

בנאדם סביר ייתבאס. אולי גם ייתרגז. אבל הוא לא ייתייחס למקרה כאילו הכלב שלו מת.

אני הבחורה הכי פחות רצינית שתפגוש בחייך - מצד שני זו זכותי (כמו שזו זכותו של כל אחד אחר) להתעצבן. זו גם זכותו של כל אחד מאיתנו לחטוף ג'ננה כשפוגעים לך ברכב ואתה צריך לבזבז זמן וכסף כדי להחזיר אותו לקדמותו, ולהיות מבסוט כשהצלחת להמנע מנזק לט"א.

לא יאה לך צורת הביטוי שלה? אחלה - גם זכותך. בדיוק כמו שזכותך לא להכנס לשרשור הזה ולא להמשיך להתלהם.

ולגבי הליטוף - בתור בעלים של כלב (רועה אוסטרלי אם אני זוכרת נכון) אתה צריך להבין שלפעמים לאנשים שיש להם בעלי חיים הז'רגון דולף לחלקים אחרים בחיים. לא יאה לך? באסה.

מכאן עד מתן אבחנה על פסיכוזה הדרך ארוכה מאוד, ואתה לא פסיכיאטר - אז אולי כדאי שאתה תירגע קצת מהרצינות התהומית שלך. נראה לי שאתה לא יודע להבדיל בין עיקר לתפל ואם משהו באמת מדאיג אותך, יכלת במקום לכתוב את זה בריש גלי גם לומר לה את זה בהודעה - אבל כנראה שאתה רוצה להרגיש עליונות על גבם של אחרים וזו צורת ההתבטאות שבחרת בהתאם.

ולגבי המשפט האחרון שלך - אני לא חושבת שיש בפורום הזה אנשים סבירים. עצם היותנו כאן מצביע על כך שיש לנו משהו דפוק בראש - אז בוא לא נתחיל עם מה יעשה אדם סביר (בעיקר לא במדינה שלנו שבה בנאדם סביר פשוט ידפוק למישהו מכות או יוציא סכין).

פורסם
מכאן עד מתן אבחנה על פסיכוזה הדרך ארוכה מאוד, ואתה לא פסיכיאטר - אז אולי כדאי שאתה תירגע קצת מהרצינות התהומית שלך.

נו, צורת ביטוי, ז'רגון, לא צריך להתייחס באופן מילולי...

גם לי מותר להגזים, לא?!

פורסם

נכון - ולכן לא קראתי לך פסיכי ;)

ואם תרשה לי להיות רצינית לשניה - הייתי נמנעת מלתת לאנשים אבחנה כשאתה לא רופא (זה בסיס טוב לתביעת דיבה ללא יכולת התגוננות בשבילך, כמו גם לקרוא למישהו מפגר)

פורסם
כלב מת זה פחות מילד שנפטר, אבל יותר מאוטו עם שריטה קלה...

יש זוגות שמבחינתם כלב מת זה כמו ואפילו יותר מילד שנפטר... :-(

ובנימה קצת יותר אופטימית, העם דורש תמונה של בובה (רצוי בפוזה מגרה, כיאה לחובבי הפאביה-פורום... :wink: ).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

כל פוזה בפאביה היא מגרה. גם השבתה טוטאלוס בג'אנקיארד. כל אחד פה יעיד! :-P

אגב. יש הרבה אנשים שבשבילם כלב זה לא פחות חשוב מילד. יש פה 2 יצורים חיים. האחד אגב, מציק פחות מהשני. :roll:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
נו, צורת ביטוי, ז'רגון, לא צריך להתייחס באופן מילולי...

גם לי מותר להגזים, לא?!

התנצלות תהיה במקום.

תמשיכו לצחוק על הפאביה, אני לפחות ממש נהנתי איתה ביום מסלול :)

הפאביה זו אחלה תמורה לכסף וזה מה שחשוב במדינת היהודים :D

יום מסלול.jpg

יום מסלול 4.jpg

יום מסלול 3.jpg

יום מסלול 2.jpg

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

נהניתי גם עם קורולה בכוכב יאיר :lol: אבל בג'ימקאנה של פורמולה ישראל דווקא לא נהניתי עם הפאביה, יסלחו לי האלים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עשו שם עבודה טובה בקלין קאר, לא רואים בכלל את השפשוף.

ואחלה תמונות דרך אגב. :-)

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...