Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אתם אמיתיים? אז המשטרה קנו כמה קאיות תירגעו, אולי פעם הבאה שתצטרכו שוטר ויקח לו 6 שעות להגיע כי בדיוק השותף שלו נקע את הרגל כשסחב אותו על הריקשה תבינו שצריכים רכבים, ואין מה לעשות אתם לא מצפים מהמשטרה לקנות איביזיה או פולו יאנג נכון?.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידו אתם אמיתיים? אז המשטרה קנו כמה קאיות תירגעו, אולי פעם הבאה שתצטרכו שוטר ויקח לו 6 שעות להגיע כי בדיוק השותף שלו נקע את הרגל כשסחב אותו על הריקשה תבינו שצריכים רכבים, ואין מה לעשות אתם לא מצפים מהמשטרה לקנות איביזיה או פולו יאנג נכון?.

80% מהקריאות של המשטרה הם בנושא רעש, בשביל ביצוע העבודה הזאת הם לא צריכים יותר מריקשה. הרי מה שהוא קצת מעבר ללסגור מסיבות ולסגור מקורות רעש הם לא מועילים יותר מדי. משטרה זולה פחדנית מהדברים האמיתיים.

פורסם
80% מהקריאות של המשטרה הם בנושא רעש, בשביל ביצוע העבודה הזאת הם לא צריכים יותר מריקשה. הרי מה שהוא קצת מעבר ללסגור מסיבות ולסגור מקורות רעש הם לא מועילים יותר מדי. משטרה זולה פחדנית מהדברים האמיתיים.

אני אשאיר למישהו אחר להיכנס בך כי אם אני אגיב כנראה שלא יראו אותי הרבה זמן באתר אחרי שהמנהלים יעשו ממני קציצות.

פורסם
ממש לא המחליפות של הלנד קרוזר.

הלנד קרוזר ברובו ניתן למג"ב שם באמת יש צורך מבצעי לעבירות גבוהה.

הקאיות הן מחליפות האוקטביה.

מי אמר לך? יש טעות בידך נראה לי...ניידת משטרה כזאת לא טובה מכמה סיבות שהחשובה שבהן שלג'יפ יש אחיזה פחות טובה בכביש מרכב נמוך ולא ממש אפקטיבי למרדפים.

משטרת ישראל נשארת עם סקודות עד להודעה חדשה(או עד להודעה שנראה בעיתון :lol:)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

כתושב גניי תקווה , לא פעם ולא פעמיים למעשה מי שמסתובב בלילה יוכל לראות ג׳יפ

כזה מסייר כל לילה כל הלילה .

מה שמעצבן שהם נטפלים לאנשים ולא לאלה שבאמת צריכים:-(

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

מלבד לתשובה לשאלה שנשאלה כאן: המנוע הוא דיזל 2.2, הרכב הוא אוטומטי 4X4 קבוע, לא אתייחס הפעם לגופו של עניין אלא לגופו של אדם.

מצחיק מאוד לקרוא את כל המפכ"לונים וסוללת המומחים הקבועה שיודעת טוב יותר מכל שוטר במשטרת ישראל שבתקופת שירותו עובר הכשרות של שנים במצטבר, איך לאכוף חוק, באיזה רכב לנהוג, מרכז כובד, אחד פה תמיד מגדיל לעשות ומספר לנו על תנועת הניידות מיחידה ליחידה (אם מדובר ברמת"ל מטא"ר קבל את התנצלותי) ועוד ועוד. תמיד מבדר - כל פעם מחדש. :lol:

ועל זה נאמר: מה שרואים מכאן לא רואים משם. הלוואי וכל אחד מקבוצת הידענים פה היה יודע להסתכל על עצמו בביקורת שהוא יודע לתת לאחרים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

פקה פקה. משטרת ישראל כזו אימפוטנטית וחסרת כל תועלת שאני מעדיף במקרה חירום אמיתי להתקשר לחבורה של ילדים שמשחקים ׳שוטרים וגנבים׳ בגן. הם לפחות יודעים מהי חלוקת התפקידים...

אז קיה 4X4? מצטער, אבל עם ״״איכות השירות״״ (מרכאות כפולת ומכופלות) שכבר קיבלתי מהמשטרה, כל מה שהם צריכים לקבל זה אופנים. אם מדובר באיזו יחידה של מאגניבים, אז אפשר להנפיק לה מטעמים של צורך מבצעי אופניים חשמליים.

איכשהו תמיד קורה שבעבירות רעש הם הראשונים להגיע לזירת הפשע (:D ), אך בכל פעם שמדובר במשהו קצת יותר חמור, הם האחרונים להגיע - אם בכלל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה מצחיק? כמעט כל תחנת משטרה חולשת על שטח מגוון שבו יש גם אפיון של ירידה לשטח.

מה לעשות, עבודת שיטור לא מסתכמת בלנסוע על אספלט.

ההנחיה של המטה הארצי היא שבכל תחנה של המשטרה הכחולה יהיה לפחות רכב שטח אחד.

בעבר רכב השטח הזה היה טויוטה היילקס.

היילקס אצלנו (מעלה אדומים) הוא ניידת סיור של כל הגזרות. הסיירים נוסעים רק בהן. הן הכי נוחות, ואצלנו יש שפע של שטח, שחלקו גם טכני (נחלים וגאיות).

אין צורך בניידות מהירות, זה לא מהיר ועצבני כאן.

מקסימום הונדה סיויק תברח מהשוטרים.

רק שלשום ברח ממני מרצדס כלשהו חבוט. הייתי בעליה עם היילקס חדש דנדש (2012). השוטר כרז לו והפעיל אמצעים, אבל ההוא ברח. מריכים רכבים יותר זריזים.

לגבי ההקמות רעש: למי נראה לך שמתקשרים כשיש רעש? לאמבולנס? למכבי אש? לא! למשטרה! אז אל תתפלא שהם מגיעים ראשונים. הם היחידים!

לתאונות הם מגיעים לרוב באמצע כי הטלפון הראשון הוא למד"א/כיבוי ולא למשטרה. תתפלא! את המשטרה מזמינים כוחות החירום הראשונים, קרי מד"א או כב"א.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני מדבר על אירועים בהם פנו למשטרה, לא לקפטן סופרמן ולא לזק״א ולא לחתולים הסמוראים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מי אמר לך? יש טעות בידך נראה לי...ניידת משטרה כזאת לא טובה מכמה סיבות שהחשובה שבהן שלג'יפ יש אחיזה פחות טובה בכביש מרכב נמוך ולא ממש אפקטיבי למרדפים.

משטרת ישראל נשארת עם סקודות עד להודעה חדשה(או עד להודעה שנראה בעיתון :lol:)

המכרז עם צ'מפיון מוטורס הסתיים ב-4/2013 ולכן אין יותר סקודות במשטרה ולאט לאט הן יצאו לגמלאות.

אתה יכול לראות זאת באתר מנהל הרכב הממשלתי.

פורסם

בתא במטען הותקן גם כן כלוב מיוחד שיאפשר לשוטרים להוביל נשק וציוד הדורש רמת אבטחה גבוהה יותר מתא מטען רגיל.

גם בס(ש)קודות היו המתקנים האלה בתא מטען.

מה שמעצבן שהם נטפלים לאנשים ולא לאלה שבאמת צריכים:sad:

למי אתה רוצה שהם יטפלו?

לכלבים או לחתולים?

פורסם

יכול להיות שהוא חושב שכל העבריינים הולכים עם טלאי על דש החולצה שכתוב עליו "אני עבריין".

מה לעשות, כדי למצוא עבריינים בחלק מהמקרים מחפשים גם אצל אנשים נורמטיבים. השוטר לא יכול לדעת מי עבריין ומי לא. מי שמעורר חשד יבדק.

פורסם

אייל - אמת ויציב. רק חבל שלא כל האנשים מבינים את זה.

סיפור שקרה לי לאחרונה: סיור בחופי ים המלח. אני רואה אדם עם עיניים אדומות וממלמל לעצמו.

החלטתי שאני מעוניין לבדוק אותו, למקרה ויש עליו סמים/כלי תקיפה. לאחר בדיקה קצרצרה וחיפוש (שבוצע בהסכמתו המלאה!, וכן לאחר שהוסבר לו כי כל ממצא עלול לשמש נגדו כראיה בבית המשפט) לא מצאתי כלום.

בכל מהלך החיפוש הוא התגרה בקללות והסביר לי במה אמי ואחותי, סבתי וכל בנות משפחתי עוסקות, ולא היה מוכן להזדהות. נאלצתי לאיים בעיכוב לשם זיהוי, ורק אז היה ניאות לתת לי תעודת זהות. הסברתי לו, שעל כל המילים שאמר היה עלי לעצור אותו (העלבת עובד ציבור) אך נמנעתי מלעשות כן בשביל לא לקלקל לו את בכיף.

בעיה? כן. יכולתי להיות המניאק? כן. לא עשיתי זאת.

מבינים??

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מעניין איפה הייתם כשהמשטרה קנו אופנועי ב.מ.וו. גם זה לא בסדר? למה לא קוואסאקי? למה לא קורקינט?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

למה לא קאוואסקי באמת? מה BMW עושה שהקאווא לא?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...