Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אני שונא את ארומה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא השיטה של להזמין בקופה היא מצויינת לטעמי, הרבה יותר טובה מהריקוד המטומטם של לחכות שהמלצרית תיגש אליך ותתחיל לסרסר את עצמה בעבור טיפ של עשר שקל, שבסופו אתה מוצא את עצמך בן ערובה של הפאקינג מלצרית עם עשר שקל פחות בארנק + אוכל שמגיע באיחור.

הבעיה היא כרגיל אצל הלקוחות, ואת השטויות האלה אפשר לעשות באותה מידה גם בשיפודי התקווה (מנסיון, יש לי חבר כזה שיכול לקרוא את התפריט חמש פעמים ועדיין חייב לעבור על כולו עם המלצרית בשביל לקבל החלטה).

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
, כשיש הכנסות הן בד"כ מזמינות סלמון כשאין זה בד"כ סלט ביצים במשקל ובייגל ריק.

ואי, הרגת אותי עם המשפט הזה :) גדול!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני רוצה לראות אחד הכוכבים האלה באיזו חומוסיה בחיפה. נגיד, פיתה מקמח מלא, חומוס מגרגירים מונבטים ותוספת עלי רוקט בסלט ערבי. זה עשוי להיות משעשע :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כשאני לא החלטתי בארומה אני עומד בצד הקופה ומחכה. המוכרים מסתכלים עליי כאילו מבקשים שאתפוס מקום בתור רק שלא אעמוד להם בזווית העין ואתווכח עם עצמי.

ואם כבר מדברים על שינויי הזמנות. גם בפיצריה יש כל מיני לקוחות הזויים. יש את אלה שמבקשים את כל הדרישות שאני יכול להוסיף מהמחשב. יש כאלה שהתחייבות של חצי שעה (שאין בשום רשת אחרת בארץ) לא מספיקה להם והם עדיין בטוחים שכבודו המלך צריך לקבל את המוצר אפילו יותר מהר.

היתרון הוא שאני לא פוגש אותם פנים מול פנים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אז קודם כל, באגירה:

שתדע שהבאת דמעות לעיני כשכתבת את מה שאתה מרגיש כלפי ארומה.

מדהים שיש עוד נשמות ביקום הזה שמסוגלות להרגיש את אותו גועל,

ג'יפה וחלחלה מתרבות הקפה המתייפייפת הזו.

:סמיילי בוכה מהתרגשות:

אנשים עילאיים ומתנשאים כתב:

זו לא התנשאות.

יש צורה שאומרים את זה בכל העולם.

זה מעצבן שאנשים מתעקשים להיות עילגים ולבטא את זה כמו אנאלפבטים.

שיקראו לי מתנשא עד מחר. קוראסון מרתיח כמעט כמו י' בגוף ראשון.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

http://www.youtube.com/watch?v=9SZckO1pQ7c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יוסי, יש לך נקודת זכות אצלי על זה שאתה מכיר את הסרט.:mm_yeah:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נסו את הסבתות הזקנות של הכבד הקצוץ והשמלץ בשמנת של יום שישי 2000 שאלות בשניה שכוללות בעיקר את השורש ט.ר.י והבקשה הקבועה בקפה אם זה לא רותח עם חלב רותח בצד אני מחזירה, אני מצידי מחזיק טאבון שבו אני מכניס את כוס הקפה ומוציא אחרי דקה ב907897 מעלות לשולחן של המטורללות.

ישראלים לא יודעים לעמוד בתור מספיק שיש כמה אנשים שמחכים לסנדוויצ'ים ותמיד יהיה את החוכמולוג שיעקוף את כולם בד"כ זה איזה מכלוף עם ג'יפ מרצדס 530 בחוץ וערסית שחורדינית עם קעקוע של ורד על הכתף ויגיד "אח שלי אני רק פה לבייגל ריק" - אני תמיד אומר בלב תכנס לכלוב ותסע למקום שממנו באת.

יש את המכלופים המזעזעים יותר של תביא ותעשה אשכרה עבד כי ימלוך, עד שהם מקבלים את האסרטיביות שלי , ומבינים שמולם עומד גבר עם שק אשכים שהוא גידל בעצמו ולא כמותם שהם חתומים עליו באפסנאות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ואני שונא את ארומה ודומיו רק בגלל שזה פשוט מעוז הפלצנות, שפשוט מזמין אליו את כל הטיפוסים המעצבנים האלה ומוכר להם באחושילינג של היוקר קפה מופלץ, לחם מקוצץ וסלט מוקפץ.

עם שאור, בלי שאור ? על שמן זית זך, או סתם מפך? "ארץ נהדרת" תפסו את זה מצויין בזמנו והקטע עם מרגול בא ממש בטוב.

אולי שאני אעשה תה? לך תעשה תה. עם נענע? עם נענע. אבל אין נענע. אז בלי נענע. שיהיה הרבה חם? חם. חזק? חזק. חריף? חריף. סמיך? סמיך. רך? רך. פריך? פריך. קצת סומסום למעלה? קצת סומסום למעלה. אולי איזה ביצה קשה על יד זה? ביצה על יד זה.

אז אתם רוצים בורקס! ...

:lol: :lol:

פורסם

בתור אחד שעובד כאחראי בר בבית קפה הכי גדול בגבעתיים אני כל כך מזדהה עם כולם כאן.

הלקוחות שלנו פלצנים ברמה יוצאת דופן, חוצפנים בטירוף.

יש אנשים בעיקר המבוגרים שיכולים לטמטם את הצוות.

כל בוקר אותן תלונות "למה לא פותחים עוד קופה???" ככה יבת זונה הזכיין שלנו קמצן דברי איתו.

זקנות מתלוננות למה הקפה שלהן קר למרות שהרתחתי אותו ל100 מעלות.

לקוחות שמחליטים שרוצים קפה חדש כי שכחו לציין שהם רוצים חלב דל.

איי עד מתי

תמיר.

פורסם
קיטבג עצמאי או כזה שחותמים עליו? כזה שיכול לבצע חבירה?

כזה שיורד מחוץ למכנס הקצר ומראה לך שהוא גדול ממך בהרבה שנים :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מזמן נתבקשתי להכין קפה לקרובת משפחה שהתארחה אצלנו ולהלן ההנחיות ממנה:

״נטול שטוח, 2 סוכרזית, מים עד למעלה וטיפה חלב 1% אם יש, אה יכול להיות שיש לכם חלב סויה?״

חמודה זה לא קפה!! אני מכין לך תה

״יש לכם תה ירוק״?

אממ ממי אני לא עומד בזה תכירי את תמי, פה ופה לוחצים למים חמים (הגנת ילדים) הכוסות בצד ימין, הנה כפית וכל החומרים בארון השמאלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...