Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי שעשיתי בדיקה בפורום ולא מצאתי את כל מה שביקשתי יש לי מספר שאלות בנוגע לנהיגה מתקדמת.

1.האם יש אפשרות לעשות קורס נהיגה מתקדמת גם כשאין לי רכב שאני יכול להגיע איתו למקום המפגש?

2.במידה והתשובה לשאלה הקודמת היא כן כמה תוספת זה יעלה לי למחיר הקורס?

3. כמה שעות אורך הקורס?

4.האם יש קורסים באזור ירושלים?( אני יודע שיש הדרכות אישיות באזור בית שמש )

5.אצל איזה חברות אתם ממליצים לעשות את הקורס?

בתודה מראש

פורסם

יש לי חבר שהיה מדריך נהיגה באלטרנטיבי והיום הוא מעביר הדרכות פרטיות.

הוא באופן כללי ממליץ להגיע ליום הדרכה עם רכב מהשכרה ולא עם הרכב הפרטי.

קח בחשבון שהיום הדרכה יעלה לך יותר מאשר יום בבית ספר כי זה בעצם יום שלם של שיעור אחד על אחד אבל התמורה שאתה תקבל תהיה שווה לך הרבה יותר.

פורסם

1. לא ממש. הקורסים היחידים שנערכים ברכב שאינו שלך הם קורסי "חויה" של נהיגה ברכב ספורטיבי, אשר ערכם הלימודי מועט. אין לך ממה לחשוש לרכבך.

2. עי' תשובתי לעיל.

3. תלוי בקורס: בין 5 ל-10 שעות ויותר, בדרך כלל בחלוקה למספר מפגשים.

4. ישנן הדרכות פרטיות בכבישי בית שמש, וישנה חברת "טריגו" שמגרש ההדרכה שלה נמצא בלטרון.

5. מבחינת חברות גדולות, ממליץ על "אלטרנתיבי" של איתי אלון. מבחינת מדריכים פרטיים, ממליץ על דני G ו/או אייזיק דוידוביץ' (מדריכים לשעבר באלטרנתיבי).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

גם אני עברתי הדרכה אצל דני גלטר (הידוע גם כ דני G), הבחור תותח!

בכל אופן, למה שלא תשכיר רכב ליום יומיים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על העצות.

לגבי ההמלצה להשכיר רכב האם יש איזשהו בעיה מבחינת חברות ההשכרה להשתמש ברכב לצורך קורס נהיגה מתקדמת? ( למרות שיש אנשים שמשכירים רכב בשביל נסיעות שעלולות להרוס להם את הרכב)

עדיין לא התחלתי להשוות מחירים אך בכמה מסתכם ההבדל בין הדרכה של אחד על אחד למחיר של קורס קבוצתי?

שבת שלום

פורסם

בעקרון הדרכה אישית היא הזולה יותר (כיון שמצד המדריך היא כרוכה בהוצאות נמוכות יותר), אלא אם כן אתה לוקח קורס במסלולים והם מחליטים לקחת מחיר גדול יותר כי המדריך שלך היה ראם סמואל (או גידי קרונין/און יעקבסון/ליאור לוי).

פורסם

במידה ואני מחליט לבחור באפשרות של קורס אישי ( או לקבוצה קטנה של עד 4 משתתפים כמו שאני רואה באתר של אייזיק דודוביץ שיש אפשרות לעשות) האם יש הבדלים משמעותיים בין המורים המומלצים או שהרעיון אצלם דומה וזה לא משנה את מי אני בוחר לעבור אצלו הדרכה?

פורסם

העקרון דומה. ההבדל הוא בנסיונם של המדריכים ובמידה פחותה מכך גם בדגשים בהדרכה ובניואנסים של כל מדריך.

• תוכן חדש...