Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה יהפוך לטרנד חדש של מדינות בקריסה כלכלית

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ההיסטוריה חוזרת. בדיוק כמו שקזימיר הגדול הזמין את היהודים לקראקוב להרים את הכלכלה אחרי המגפה השחורה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני יודע שזה יישמע רע אבל יהודים תמיד ידעו ועדיין יודעים איך לעשות כסף.

מה פתאום.

פורטוגל מדינה משגשגת, בעלת תעשייה עניפה ומאגר מוחות מדהים. :-P

הכסף פשוט מתגלגל על הרצפה, ומחולק לכל דיכפין למי שלא יכול להתכופף להרים אותו.

לעומת פורטוגל, ישראל היא מעצמת על, לא פחות.

הפוך גוטה, הפוך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יהודי?,פורטוגל מזמינה אותך לקבל אזרחות אם תצליח להוכיח שב 1563 היו לך שורשים בפורטוגל,

*למפקידים משכורת משל 7000 ש"ח ומלעה בחודש.

זה לא סוד שיהודים הם עם נאור,ואירופה- הכי לא אטרקטיבית מאי פעם עם כל החרא שצף לשם ממזרח התיכון ואפריקה,וזה לא הולך להשתפר.

פורסם
פעם כשהיה ננדוס תמיד הייתי מזמין עוף פורטוגזי, זה נחשב מספיק זיקה? :lol:

גדול.

אומרים שבספרד אחוז האנטישמים באוכלוסיה הוא בין הגדולים באירופה. לא זוכר לגבי פורטוגל.

יהודה

פורסם
יהודי?,פורטוגל מזמינה אותך לקבל אזרחות אם תצליח להוכיח שב 1563 היו לך שורשים בפורטוגל,

*למפקידים משכורת משל 7000 ש"ח ומלעה בחודש.

זה לא סוד שיהודים הם עם נאור,ואירופה- הכי לא אטרקטיבית מאי פעם עם כל החרא שצף לשם ממזרח התיכון ואפריקה,וזה לא הולך להשתפר.

אם כבר הזכרת את הנושא שאירופה לא ארקטיבית וכל החרא שצף שם, את האמת הייתי לא מזמן באמסטרדם וכמות המוסלמים וכל שאר יוצאי המזרח התיכון היא בלתי נתפסת, הם נראה לי מהווים שליש מהאוכלוסייה שם.

לפי שיחה שיצא לי לדבר עם כמה נהגי מוניות מוסלמים, רובם עובדים בעבודות שאפשר בקלות להלבין כספים כמו בתי קזינו,חלונות אדומים,פאבים ומסיבות וגם נהגי מוניות.

הלבנת כספים=קופת המדינה מתרוקנת=קריסה כלכלית.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אם אבי דובר השפה, איך הוא (ובסופו של דבר אני) מתקדמים פה ?

זה כמו חוק השבות של ישראל שצריך להגר לפורטוגל או שאפשרי להוציא את זה מהארץ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
רובם עובדים בעבודות שאפשר בקלות להלבין כספים כמו בתי קזינו,חלונות אדומים,פאבים ומסיבות וגם נהגי מוניות.

הלבנת כספים=קופת המדינה מתרוקנת=קריסה כלכלית.

*רובם לא עובדים, חיים על הצוואר של המדינה בה הם התנחלו, סוג של הסודנים אצלנו, רק יותר גרוע.

פורסם
*רובם לא עובדים, חיים על הצוואר של המדינה בה הם התנחלו, סוג של הסודנים אצלנו, רק יותר גרוע.

אני יתקן אותך, רובם נחשבים כמובטלים אבל הם עובדים בשחור- עסק של דודה, אח ,אבא,גיס.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

רוצים את הכסף היהודי ויקבלו את כל הבאסטיונרים והבכיינים הישראלים בלי שקל על התחת :lol:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ואני, פולני שכמוני, אשב לי בחושך בהרצליה הירוקה, ואבכה בשקט על שלא אוכל לקבל דרכון פורטוגלי...

בעצם, גם דרכון פולני איני יכול לקבל (וזה כבר סיפור אחר)...

טוב, אולי לנסוע ברכב קוריאני זה סוג של נחמה...

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...