Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי בילוי לילה סוער, ישנתי טוב...אולי בגלל זה החלטתי שאני רוצה לסדר את עמדת מוצרי הדיטיילינג שלי.

מה זה "לסדר"? אין יותר מה לסדר, זה משתלט לי על החדר וזה לוקח כל חלקה טובה מהריצפה, מארגונית מגירות שקניתי, תיקים שברשותי, הכל מתחיל להתמלא במוצרים והחלטתי שהיום אני נוסע לקנות ארגונית שתאגד את כל הדברים האלה תחת קורת גג אחת!

זהירות!! תמונות קשות לצפייה! השתלטות עויינת על שטח פרטי של אדם:

IMG_0931.jpg

הריצפה של החדר כולל המגירה התחתונה בארגונית בה נחות בשקט המגבות.

IMG_0932.jpg

IMG_0934.jpg

נסעתי לביג וסיירתי בהום סנטר ולא מצאתי משהו מתאים.

באייס היה שולחן מתקפל שהתאים לי בצורה שלו, 250 ש"ח, לקחתי אותו.

אגב, לכל הבאר שבעים, באוטו דיפו יש מלאי של מוצרים חדשים שלא נראו מזמן בסניף הזה....טרטל ווקס אייס, שכמעט והתפטתי ורכשתי אותו אבל אז נזכרתי ששוכב אצלי בבית הקולינייט 845 ואמרתי שזה לא שווה את הציפורן שלו (:

כל מיני חומרים של טרטל ווקס לניקוי שטיחים, ריפודים ושלל ירקות שלפני זה לא היו.

חומר לניקוי חלונות של ארמור אול וארמור אול פרוטקטנט לדש בורד ולפלסטיקה.

יש גם שלל שמפויים לרכב מסוג TEFLON של דופונט, בנוסף מוכרים מארזים שלמים שמכילים 4 או 5 מוצרים של מישלן לרכב, כולל פולישים למיניהם וחומרים לדש בורד וחומרים לג'אנטים וכו'...

אלה לא חומרים שהייתי משתמש בהם כי אני כבר רוצה לחשוב על עצמי כעל רמה מעל עם כל החומרים שרכשתי ומשתמש בהם אבל למישהו שממש רק נכנס לתחום אלה מוצרים התחלתיים טובים למדי.

ולעניינינו.....השולחן המתקפל:

IMG_0936.jpg

IMG_0937.jpg

הרכבתי לו את הרגליים(כל השאר היה כבר מורכב מראש), התחלתי להעביר את החומרים...נראה מפחיד! לא ידעתי שיש לי כל כך הרבה מוצרים! הם היו נראים כל כך קטנים בתוך העמדה הקטנה.

הרמתי 2 בקבוקים והעמדה הישנה התרסקה על הריצפה יחד עם כל החומרים :shock:... אופס....

IMG_0941.jpg

סדרתי הכל...כלומר, ניסיתי, כמובן שלא הכל נכנס לשם. ואז הבנתי בעצם שהשולחן הזה הוא כמו כוסות רוח למת... אני צריך ארון שירות ואין לי דרך לברוח מזה.

מיותר לציין שאין לי מקום כרגע לארון שרות אז השולחן הזה יצטרך לשאת את העול בינתיים.

אז מאושר מהעמדה החדשה, שנראית ממש טוב והיא על גלגלים וקלה לניוד, פיניתי מעט ציוד מהתיק ומהריצפה, המגירה העיפה ממנה את המגבות אל השולחן וזו התוצאה בסופו של דבר:

OUT

IMG_0948.jpg

IN

IMG_0949.jpg

עוד כמה תמונות של החומרים...

Desktop.jpg

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

וואוו, אתה צריך מחסן שלם לפי איך שזה ניראה.

אגב - גם אני הייתי במצבך, וכשעברתי דירה פשוט נידבתי דברים לחברים, ומה שהיה ממש על סף להיגמר פשוט זרקתי.

פורסם

שולחן נחמד!

בטח קנית אותו עבור המוצרים החדשים שלך ( 2 כדורים צבעוניים ) :biglaugh: :biglaugh:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
שולחן נחמד!

בטח קנית אותו עבור המוצרים החדשים שלך ( 2 כדורים צבעוניים ) :biglaugh: :biglaugh:

תודה שהזכרת לי, ניסיתי לשכוח :|

אפרופו שני הכדורים, בדואר אמורים ליצור איתי קשר מחר, למרות שלא יודע מה כבר הם יוכלו לעשות, בטח למרוח אותי כהרגלם.

פתחתי CLAIM נגד CLEAN YOUR CAR בפייפאל ובפירוש ביקשתי RESEND ולא REFUND.

מקווה שהם יקחו אחריות על זה, כי החזר כספי זה לא מה שאני מחפש, אני ממש רוצה את החומרים האלה.

עריכה: השולחן מתקפל ונכנס בקלות לרכב, אם יש מקום מקורה ונחמד לפרוייקטים שונים אפשר לקפל אותו ולקחת אותו ואז יהיה נורא נח לעבוד.

פורסם

:shock:

כמה מוצרים יש לך חבר..

אם יש לך מוצרים שכבר לא צריך אתה יכול להציע אותם בפורום מכירה פה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש בכל המוצרים ואני מסיים אותם לאט לאט.

לא רואה טעם למכור חצי בקבוק של סימפל גרין כשחדש עולה 19₪, זה שטויות.

בוא נגיד שברגע שהמשלוחים הקרובים יגיעו אלי אני אהיה סגור מבחינת ליין מוצרים לתקופה הקרובה ויהיה לי תכלס כל מה שאצטרך כדי לעבוד במשך זמן רב.

גם רוב מה שאתה רואה הם שפריצרים לדילול חומרים שונים.

פורסם

אני שומר את הכול בארון שאני כבר לא משתמש בו (אני חושב שפרסמתי תמונה שלו), השפריצרים תלויים (על כזה של קולבים) מה שמוסיף הרבה מקום, ובתוך הארון הבקבוקים נמצאים בארגז תנובה והמטליות והספוגים למיניהם מסודרים בשקיות נסגרות עם מדבקה למה כל אחד מיועד בארגזים של vix ויש לי ארגז אחד למטליות וספוגים "מיוחדים" ואחד לשטיפה השבועית כך שכל מה שאני צריך זה רק לשלוף ולעלות לרכב.

השולחן הזה יכול להיות טוב לטיפולים גדולים (פוליש למשל) שיש הרבה בקבוקים וצריך להחליף לשים אותם איפשהו מידי פעם (לא על האוטו כמובן) ככה אתה פשוט שולח יד ומניח.

נ.ב. שכחתי שיש לי עוד ארגז די גדול עם גלונים ודברים יותר גדולים ועוד שני דליים גדולים שתופסים מקום מתחת לשולחן של הטלוויזיה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תלוי יחסית למי, בטח לדימה יש הרבה יותר אבל ליוליאן יש הרבה פחות (אני חושב ).

(לי יש כמות דומה).

נ.ב. דימה מה עם איזה תמונה של כל הציוד שיש לך\ הטבלה באקסל שנדע על מה אפשר לשאול אותך שאלות ועל מה לא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נ.ב. דימה מה עם איזה תמונה של כל הציוד שיש לך\ הטבלה באקסל שנדע על מה אפשר לשאול אותך שאלות ועל מה לא ?

אם תמונות יגרמו לאנשים לשאול יותר שאלות בפרטי אז אני מוותר על התענוג.

גם ככה אני לא מספיק לענות לרוב האנשים. :roll:

יש לי כמות מוצרים די דומה, אולי קצת יותר.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
עכשיו פרנציפ בגלל שלא פרסמת תמונה אני מכין רשימת שאלות לפרטי שלך :twisted:

:puppydoge :puppydoge

• תוכן חדש...