Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Snappy Shade-מגן שמש קדמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מוצרים דומים ועל פניו, נראים כפיתרון לא רע. במיוחד לנו, העצלנים, שחוסכים לנו פעולה וחצי בדרך.

הבעיה, לפחות שלי, היא ההשתקפות של הוילון, כאשר הוא למטה, על השמשה הקדמית. דבר כזה, מאוד מציק לי בעין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מבחינת נוחות? מעולה.

מבחינת מחיר? שחיטה.

60 ש"ח [לא כולל משלוח] זה מחיר גבוה מדי.

אם אתה מסתדר עם איביי, אני ממליץ לך לקנות משם בפחות מחצי המחיר.

בדיקה קצרה על החברה מגלה שהמוצר הינו מוצר סיני.

רוב המוצרים הללו באיביי נמכרים מסין.

הנה דוגמה קטנה -

ebay.com/itm/New-Car-Auto-Retractable-Windshield-Side-Sunshade-Protector-Cover-Visor-A1109-/110933206503?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item19d42265e7&vxp=mtr

המידות של המוצר הזה קטנות יותר, אבל בקלות תוכל למצוא גם בגודל זהה.

אני קניתי בעצמי אחד גדול יותר מהסנאפי שייד ב25~ ש"ח ואני בטוח ש הוא לא פחות טוב.

פורסם

הלינק שנתת לא תקין

המוצר עצמו נראה רעיון נחמד לגמרי, עדיף על כל אלה שאתה מנסה להניח על ההגה והמראה הפנימית.

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זה רק אני, אבל לא הייתי משאיר ברכב מודרני שבו המראה מודבקת לשמשה הקדמית ביום חם משהו שמפעיל עליה כח ומושך אותה למטה.

פעם חבר התקין מסך למצלמת רוורס על המראה שלו ברכב מסוג פאסאט ויום אחד הוא חזר ומצא שהמראה נפלה. כנראה מהמשקל ומהחום יחד.

מה רע בכיסוי המתקפל הכסוף הסטנדרטי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מבחינת נוחות? מעולה.

מבחינת מחיר? שחיטה.

60 ש"ח [לא כולל משלוח] זה מחיר גבוה מדי.

אם אתה מסתדר עם איביי, אני ממליץ לך לקנות משם בפחות מחצי המחיר.

בדיקה קצרה על החברה מגלה שהמוצר הינו מוצר סיני.

רוב המוצרים הללו באיביי נמכרים מסין.

הנה דוגמה קטנה -

ebay.com/itm/New-Car-Auto-Retractable-Windshield-Side-Sunshade-Protector-Cover-Visor-A1109-/110933206503?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item19d42265e7&vxp=mtr

המידות של המוצר הזה קטנות יותר, אבל בקלות תוכל למצוא גם בגודל זהה.

אני קניתי בעצמי אחד גדול יותר מהסנאפי שייד ב25~ ש"ח ואני בטוח ש הוא לא פחות טוב.

אם התכוונת ל A1109 אזי הוא נפתח ונסגר על ציר אופקי ששם צריך להתמתח עד לקצה השני של הרכב בשביל לגלול את הכיסוי, בניגוד לפרסומת בהתחלה שבה הפתיחה על הציר האנכי.

בגלל השיטה השונה של הגלילה השטח שנשאר חשוף לשמש יותר קטן במוצר שצויין כאן בתחילת השרשור.

פורסם

TRONCHO ידידי. אתה משווה רנו קליאו 1.2 לקליאו ספורט בטענה שזה אוטו דבר רק פעולת מנוע שונה.

מה קשר בין פלסטיק מתגלגל שנקרע בשחרור ביום הראשון לוילון אופקי מ3 שכבות ניילון?

שניהם מתגלגלים.

בוא תביא לי לינק למוצר זהה באיביי או כל מקום שלא מוכר סיטונאי ואני אקנה 3.

פורסם

רעיון נחמד אבל כמו שצויין כאן מס' פעם יש השתקפות על השמשה

פלוס תהיה מוכן שהמוט הלא קשור הזה יכער לך קצת הרבה את מראה הדשבורד.

חוצמזה, רעיון נחמד לעצלנים.

פורסם
TRONCHO ידידי. אתה משווה רנו קליאו 1.2 לקליאו ספורט בטענה שזה אוטו דבר רק פעולת מנוע שונה.

מה קשר בין פלסטיק מתגלגל שנקרע בשחרור ביום הראשון לוילון אופקי מ3 שכבות ניילון?

שניהם מתגלגלים.

בוא תביא לי לינק למוצר זהה באיביי או כל מקום שלא מוכר סיטונאי ואני אקנה 3.

על מה אתה מדבר?

מה אני כתבתי ועל מה אתה מגיב?

אני לא הבאתי שום קישור לאיביי מיוזמתי, רק שאלתי עם לזה התכווןNir x7 ?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
חרא של מוצר, הזמנתי ולא מחזיק אפילו פעם אחת. מחפש עכשיו דרך להחזיר להם אותו..

גם לי הוא לא החזיק בהתחלה..

במקום להשתמש בתופסנים שהגיעו איתו.. שמתי וו מתכתי על ידית הברזל והוו הזה דואג שהוילון ישאר למעלה ללא תלות בוואקומים המאולתרים האלה שהגיעו עם המוצר.

אם תרצה אשמח לצרף תמונה או משהו.

בסופו של דבר אני מרוצה מהמוצר - אך לא מרוצה מהישראלים החזירים שמכרו לי אותו בלי טיפת מחשבה :evil:

• תוכן חדש...