Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף יהיה לי מדור דביק משלי, רק כדי לשעשע אותכם.

בכל מקרה בהמשך לשרשור: http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47729

זה קרה עוד פעם!

אחרי שאספתי את האוטו אתמול והלכתי להתקין את הבקליות השקופות, יצאנו לסיבוב באזור הפארק הלאומי, ובכיכר ליד, כן ניחשתם נכון, שוב אותן הרעידות מהגיר שהקפיצו את כל האוטו. האוטו נכבה ובארבע לפנות בוקר היום הגיע הגרר וחזרתי עייף מת ברגל הבייתה.

אפילו בחברת הגרירה כבר לא האמינו לכמות הגרירות שלי יום אחרי יום אחרי יום, אז הם לקחו את הכרטיס אשראי כערבון עד שאתן להם אישור שהכל כתוצאה מטיפול לקוי במוסך.

עשיתי חושבים והבנתי, מה שאח"כ התברר כנכון, שהאוטו לא הצליח להתניע לא בגלל הבעיה עצמה, אלא בגלל שיש מערכת עם כפתור כזה במנוע, שכאשר יש תאונה (או משהו דמוי תאונה כמו הרעידות החזקות) המנוע אוטומטית מכבה את עצמו לגמרי. שכחתי מזה בשני המקרים ונאלצו לגרור, למרות שתכלס יכולתי להתניע ולסוע, אבל מה אכפת לי, הגרירה בחינם, וככה זה יותר דרמטי ולוקחים אותי ברצינות שם :)

מה לדעתכם הבעיה למי שמכיר כאלו רעידות בזמן פניות חזקות, שקשורות כנראה לגיר? יכול להיות שהוא גמור? ד"א- התושבת שהחליפו לי אתמול שחשבו שהיא מקור הבעיה, מן הסתם החזיקה את הגיר אז בטוח שהבעיה באה ממנו, וזה לא ציריה או שום דבר אחר...

מה בקשר לתביעה- פעמיים להתקע על באמצע כביש זה סיכון חיים רציני, קל וחומר שבפעם הראשונה זה היה על כביש ראשי בחיפה בשעת עומס.

האם אני יכול לתבוע רק את השמאי או שזה יותר קשור למוסך (כי האמת, את המוסך אני לא רוצה גם אם אני יכול, לעומת השמאי שמהרגע הראשון זלזל בי ולא האמין לי כשאמרתי לו שגם הגיר לא מתפקד כראוי, ואישר רק החלפת גשר, למרות שהיה צריך להחליף גם משולש, תושבת ועוד וכעט גם גיר).

עוד שאלה- אתם יכולים לתת לי עצות איך להפטר מהנאחס הזה בכלליות שעובר עלי בזמן האחרון?:?

פורסם

רגע, אחד... שניה....

אמרת בעיות בגיר?:roll:

ומישהו כן הזכיר שמדובר במגאן?:roll:

איזה מוזר!!!:wink:

הצטרפת כנראה לנפגעי "הגיר האוטומטי של רנו" (בדגמי המגאן והקליאו).

פורסם

חבל שאתה נותן לשמאי להחליף מה שהוא רוצה להחליף ולא דואג לזה בעצמך לראות מה באמת צריך להחליף.

השמאי מן הסתם מנסה להתקמצן, כי בשביל זה חברת הביטוח שולחת אותו - אתה לעומת זאת צריך לנסות ו"לטחון" אותו ואת חברת הביטוח. לנסות ולשכנע הכל, בעזרת הבעלים של המוסך שיהיו בטובתך ושיגידו לשמאי שאכן צריך להחליף עוד דברים (מה איכפת להם...מקבלים כסף) ובעזרת לחץ מאסיבי מצידך. השמאי לא יהיה נדיב, ומצידו, שהרכב יותר בחיים לא יסע כמו שהיה פעם, אלא רק שייסע וזהו זה.

ירידת ערך הייתה? קיבלת? נבדק בכלל העניין של ירידת הערך אם צריך להיות כזה? (בגלל הדלת..).

בקיצור, אל תסתמך על שמאי, ותבדוק הכל שוב מחדש עכשיו, כי חבל שבעוד כחצי שנה עוד איזה שהו חלק יהרס אצלך בשווי של $$$ ואתה תוכל רק להתלונן לעצמך...

Back to the original - NC again.

פורסם
חחח ממש לא.

דווקא האוטו שלי בעל מוניטין של גיר אמין, זה מגאן קופה 2.0, ומן הסתם הגיר ידני (כי אין דגם כזה אוטומט).

לא ידעתי שמדובר בקופה..... טעות שלי :roll:

פורסם

שלום.

אני עוקב אחרי הבעיה שלך ומנסה להבין מתי מישהוא יבין שיש לך צריה מרוסקת בתוך הגיר מהתאונה.

תבקש (תדרוש מהמוסך שיפרקו את שני הצריות מהרכב ושיבדקו אותם).

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...