Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב דורש כמובן ישור קו , פחחות בכנף השמאלית , השלדה נראת בסדר ואין נזילה במנוע.

צמיגים במצב טוב שנת 2010 ,122 אלף ק"מ (לא יודע עד כמה זה נכון בפועל).

אין משכון , הרכב היה בהשכרה ויד 4 .

אני יכול לקבל את הרכב ב- 7,500 ש"ח , הרכב מעט מוזנח אך המחיר מאוד מפתה .

יש לי קרוב משפחה שעובד במוסף כך שיש לי עבודה בחינם עם עלות חלפים בלבד.

מה המחלות הידועות ברכב הזה וכמה עלות השקעה (ללא עבודה) חלפים בלבד זה יכול להגיע ?

ביד 2 מוכרים רכב כזה בכ-14,000 אלף במצב יותר טוב על מראית העין.

פורסם

אני לא ממש מכיר את האוטו, אבל לא תמצא עוד אוטו בקטגוריה של ה-C5 במחירים כאלה..

זה אומר משהו על האוטו.

אם העסקה הספציפית שווה לך? עושה רושם שכן, אבל אתה צריך לדעת מה היקף ההזנחה ולוודא שהחלקים היקרים תקינים.

פורסם

הייתה לי עסקה באוטו דיל על 2005 ב 10,000 שח. 167,000 ק"מ. ביטלתי את העסקה אבל אני יכול להגיד לך שיש עוד כאלה בחוץ

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

המחיר אכן מפתה מאוד, אך עם רכב לא שמור, וללא הסטוריית טיפולים מוכחת (?) + השכרה - תמצא את עצמך חיש מהר 'סוגר' (בתשלום תיקונים) את הפער בין המחיר הנ"ל למחיר המחירון.

כ"כ - בדיקה בסורק - כדאי מאוד. השאלה היא (אם הרכב מוזנח) - מה רמת ההזנחה ומה עלות יישור הקו שתתן לך שקט לזמן רב (יחסית).

עריכה - וכן, במודל 2003 - אם הגיר אוטומטי - זה AL4 (כבדהו וחשדהו ובדקהו :-) )

alfa 156 2.5.

פורסם

פותח שרשור יקר, בתור בעלים של כזה רכב אני יכול לומר לך דבר אחד - אל תתקרב.

אני מאד נהנה ממנו אבל זה אחרי שברונות לב רבים ואחרי כסף וזמן רב שהושקעו בתיקונים.

אל תתפתה למחיר הרכישה הזול, אתה תכפיל את ההוצאה בשנה הראשונה על תיקונים.

מי שיש לו רכב כזה במצב טוב ומעלה פשוט לא מוכר כי התמורה לא מגלמת את התועלת מהרכב (תופר קילומטרים בינעירוניים כאילו אין מחר).

ניתן לשקול מודלים 2005 ומעלה במצב מצוין עם אחריות מלובינסקי או ממוכר אמין, כמו הבחור שמעלי.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא לקחתם בחשבון שיש לי קרוב משפחה שעובד במוסך שיתקן כמעט כל תקלה בחינם רק חלפים עליי , בנוסף אני תמיד מביא חלפים לבד ,ורוב הדברים מטפל לבד (שמנים ופילטרים).

חלפים נדירים גם ניתן למצוא בקלות ב-EBAY אנגליה.

המוכר לא מאפשר לי לחבר את המחשב לסורק ODB2 שיש לי ( סה"כ אני מבין אותו ).

השיקולים שלי שאם אשקיע ברכב הזה 1500 ש"ח עבור תיקונים אחרי שנה שנסעתי ברכב אפשר יהיה למכור אותו במחיר מחירון (שיתקרב ל-10,000). מהסיבה שהרכב יהיה במצב טוב ושמור.

כך שלא ספגתי ירידת ערך ואף להפך , אחרי טסט יוצא שרק עלות של ביטוח חובה.

השאלה אם יש לרכב הזה עוד מחלות למעט הגיר AL4 וכמה בעיות חשמל בסיסיות ?

פורסם

ה c5 כמו כל צרפתייה אמינה מאוד במידה וקבלה את היחס הנכון.

רכב שלא תוחזק נכון יוציא לך את החשק לחיות. לא כל מוסך יודע לטפל בכלים האלו ומוסכים שאינם מתמחים יגרמו ליותר נזק מאשר תועלת.

הגיר הוא לא בעיה בכלל...הal4 סובל מבעיה אחת בלבד לרוב והיא שסתומים שמצריכים החלפה מה שלרוב מסתיים בסכומים לא מפלצתיים...מהגיר לא הייתי פוחד. בעיות חשמל זו אגדה אורבנית..א.ני כבר כמה שנים טובות עם צרפתיות, בבעיות חשמל לא נתקלתי (מנורות שרופות בתדירות גבוהה אולי).

לעומת זאת, מערעת הידראולית מוזנחת עלולה לעלות כמו כל הרכב.

פורסם

הדבר היחידי שצרפתי בה הוא הנוחות המצוינת. מדובר ברכב עם אמינות גרועה שהתיקונים שלו ממש לא זולים. תוסיף את הגיר הזוועתי וקיבלת חבילה במחיר 0

פורסם
לא לקחתם בחשבון שיש לי קרוב משפחה שעובד במוסך שיתקן כמעט כל תקלה בחינם רק חלפים עליי , בנוסף אני תמיד מביא חלפים לבד ,ורוב הדברים מטפל לבד (שמנים ופילטרים).

חלפים נדירים גם ניתן למצוא בקלות ב-EBAY אנגליה.

המוכר לא מאפשר לי לחבר את המחשב לסורק ODB2 שיש לי ( סה"כ אני מבין אותו ).

השיקולים שלי שאם אשקיע ברכב הזה 1500 ש"ח עבור תיקונים אחרי שנה שנסעתי ברכב אפשר יהיה למכור אותו במחיר מחירון (שיתקרב ל-10,000). מהסיבה שהרכב יהיה במצב טוב ושמור.

כך שלא ספגתי ירידת ערך ואף להפך , אחרי טסט יוצא שרק עלות של ביטוח חובה.

השאלה אם יש לרכב הזה עוד מחלות למעט הגיר AL4 וכמה בעיות חשמל בסיסיות ?

גם אני מבין אותו, למה לאתגר אותך עם מילים קשות באנגלית כמו פרמננט אוטומטיק גיר פולט, פרמננט אנטיפולושן פולט, ועוד כהנה וכהנה.

ראיתי פעם מישהו שהעביר את שפת הממשק לצרפתית כדי שהרוכשים האומללים לא יבינו את ההתראות, רק שקשה לא להבין אוליו פרסור אינספישנטה, או משהו בסגנון...

לגבי חלפים - משאבה הידראולית בכמה אלפיות חשוב לך? שיפוץ גיר בשמיניה וגם אז לא בטוח שזה יעבוד מעניין אותך?

לא לקחת את הרכב!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...